15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ne güzelll nill yaaaa kız ünlü olunca unutma bızıbiz senın mapısdaslarınızızaaaa bu bizim nil degılmı ermişiz tv de görüncee

burdasınz
aslım özledö nan
nil çok sevindmmeşhur oldn
ankım

bizi beğenmiyomuş bi de

oyyy yirim sizi
yok anam ünlü olmak derdim yok ,zamanında modellik teklifini kabul ederdim öyle olsa...
sadece başarılı olmak ve emeğimin karşılığını alabilmek yardımcı olmak güzel his...
çok tşk koyuyom size

bu link neydi:44:

ekşınn değil haaaa
ya konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyordu onu sordum şimdi aklıma geldi ya 2 kere tıklayınca sayfa açılıyor orada
şimdi çoklu yapınca tek tıkladım hızlı cevap ta çıkıyor alıntılar

aman efendimm ne demekkkk

selammm kızlarrrrr
naponuz bakemmmmm
nilll senin adına sevindim canımmmmerak etme bi eşin bide biz biliyozzz
ank sen önce +konu cevaplama paneli nemi tıklıyon?
ben direkt mesajı yazdığımız yere tıklıyom,sayfa dışınada çkmıyo mesaj yazarken yukarda hepinizin mesajlarını görüyom.

çoklu alıntı yapınca +konuya cevaplamaya tıklıyorum onun için sayfa dışarda kalıyor deminde bir arkadaş curly nin topiğine yazmış aynısı ondada olmuş
hızlı cevabın altına yazınca sorun yok zaten
bunuda öyle yazdım zaten

phlicimmm konu cevaplamaya 2 kere tıklarmısın canım alıntı yapmadan ama sende nasıl çıkacak sayfa

2 kere tıkladım bu sayfa harici mesaj bölümü çıkıyor.
mesaj yazdığım kutu bide onun altında bi önceki mesajlar var.
ben çoklu mesaj çektiğimdede + konu cevaplama paneli tıklamıyom.
birazdan çoklu alıntı yapayım bakiim.

yazarım ben gel bögrüme bögrümeee nillllyafrim benımmmen sevdıgım smıleyı koyuyom baggg

yaaaa kızlar konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyor benim sizlerdede aynımı sinir oluyom yaaaa :84: habire alttaki çizgiyi tutup çekiyom

phlicimmm konu cevaplamaya 2 kere tıklarmısın canım alıntı yapmadan ama sende nasıl çıkacak sayfa

bu bir denemedirrrr
ben şimdide tıklamadım+konu cevaplama paneline.ne fark ediyor acaba tıklayıp tıklamamakla?

evet allttada mesajlar gözüküyor zaten şimdi hızlı cevap yazan yere tıklıcam

bu bir denemedirrrr
ben şimdide tıklamadım+konu cevaplama paneline.ne fark ediyor acaba tıklayıp tıklamamakla?

ahhh bi bilsem varya

phliii anneannen nasıl oldu canım annen biliyor artık demi durumu nasıl korktuğun gibi olmamıştır inşallah

anneannem maşallah iyi.annemide ikna ettim bir anlık geldi geçti şimdi iyi diye.
misafir geldiiii

İyi olmasına sevindim ya demek annende ikna oldu güzel bir haberr bu kimmmmmm geldiiiiiiii

ya niye katılmıyosunuz ne güzel eğlenirdik ya
birbirimize çıkardık belki heyecanlı olurdu

anacım birde resim çekecen ekleyecen ahhh bilseydim bunları katılırdım kesin ne güzel olurdu yaaa kısmet değilmiş

Ablalarım,kankalarım günaydın

Kuşki kanka kurban olurum la öğrencilerine.Bak ne düşünceliler
öylelerdir canlarım benim
pazar günü kpss var kızlar allahım yüzüme bak ne olurrr artık su özelden kurtuluyummmm:97:
şu kpss beni mahvetti 3 senedir tayinim çıkmıyo. bu sene de kesin kaldım. sen bari kurtar kendini aslıcım
ben katılıyorummmmmm
selam herkeseee

ayyyyy pc yi nasıl kapadımmmm
ank cım denedin mi benim söylediğim şekilde mesaj yollamayı?
heeee valla pc yi gençler gibi ıncığını cıncığını bilmiyozki
ben oğlana söylüyodum şurası şöyle oldu gel bak diye,şimdi söyleyemiyorum çünkü dersler çok ağır.bolca sınav vize var.
kızada diyemiyom oda işten yorgun geliyor:44:
misafir eşimin akrabaları onlarda benim yaşlarımda çokkkk iyi insanlar
benim oturduğum sokakta eşimin akrabaları çokk.severim onlarıAllah korusun 27 senedir hiç tatsızlığımız olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…