ne güzelll nill yaaaa kız ünlü olunca unutma bızıbiz senın mapısdaslarınızız aaaa bu bizim nil degılmı ermişiz tv de görüncee
burdasınz
aslım özledö nan
nil çok sevindmmeşhur oldn
ankım
bizi beğenmiyomuş bi de
oyyy yirim sizi
niye bende böle yaaaaaa
yani direk konu cevaplamaya bassam bile alıntı yapmadan mesaj yazılan yer sayfanın dışında oluyor :84:
ayyyyy ne güzel nilcimm tebrik ederim seni demekki beğeniliyorki güzel yorumlar alıyorsun şımarrr anacım şımar ne varki bunda sonuçta senin başarın emeğin var bunda
bu link neydi:44:
oyyy yirim sizi
yok anam ünlü olmak derdim yok ,zamanında modellik teklifini kabul ederdim öyle olsa...
sadece başarılı olmak ve emeğimin karşılığını alabilmek yardımcı olmak güzel his...
çok tşk koyuyom size
selammm kızlarrrrr
naponuz bakemmmmm
nilll senin adına sevindim canımmmmerak etme bi eşin bide biz biliyozzz
ank sen önce +konu cevaplama paneli nemi tıklıyon?
ben direkt mesajı yazdığımız yere tıklıyom,sayfa dışınada çkmıyo mesaj yazarken yukarda hepinizin mesajlarını görüyom.
phlicimmm konu cevaplamaya 2 kere tıklarmısın canım alıntı yapmadan ama sende nasıl çıkacak sayfa
yazarım ben gel bögrüme bögrümeee nillllyafrim benımmm en sevdıgım smıleyı koyuyom baggg
yaaaa kızlar konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyor benim sizlerdede aynımı sinir oluyom yaaaa :84: habire alttaki çizgiyi tutup çekiyom
sahip çıkıorsunuz zaten yorumlarınızla ,çok tşk ederim mapıstaş kardeşlerim hepinize
kızlar bu arada bloğum yurt dışından bir çok ülkeden takip ediliyor ve çok hoş yorumlar alıyorum olumlu yöndeşımarıklık olarak algılamayın ,valla sadece sizle paylaşıyom birde kocamla..topiğe vs yazmadım ama çok mutlu oluyorum yaaa
phlicimmm konu cevaplamaya 2 kere tıklarmısın canım alıntı yapmadan ama sende nasıl çıkacak sayfa
2 kere tıkladım bu sayfa harici mesaj bölümü çıkıyor.
mesaj yazdığım kutu bide onun altında bi önceki mesajlar var.
ben çoklu mesaj çektiğimdede + konu cevaplama paneli tıklamıyom.
birazdan çoklu alıntı yapayım bakiim.
bu bir denemedirrrr
ben şimdide tıklamadım+konu cevaplama paneline.ne fark ediyor acaba tıklayıp tıklamamakla?
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/403304-haydi-yeni-yil-cekilisine-17.html
selam millat hediye çekilişine bizden katılan var mı
phliii anneannen nasıl oldu canım annen biliyor artık demi durumu nasıl korktuğun gibi olmamıştır inşallah
anneannem maşallah iyi.annemide ikna ettim bir anlık geldi geçti şimdi iyi diye.
misafir geldiiii
ya niye katılmıyosunuz ne güzel eğlenirdik ya
birbirimize çıkardık belki heyecanlı olurdu
öylelerdir canlarım benimAblalarım,kankalarım günaydın
Kuşki kanka kurban olurum la öğrencilerine.Bak ne düşünceliler
şu kpss beni mahvetti 3 senedir tayinim çıkmıyo. bu sene de kesin kaldım. sen bari kurtar kendini aslıcımpazar günü kpss var kızlar allahım yüzüme bak ne olurrr artık su özelden kurtuluyummmm:97:
ben katılıyorummmmmmhttp://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/403304-haydi-yeni-yil-cekilisine-17.html
selam millat hediye çekilişine bizden katılan var mı
İyi olmasına sevindim ya demek annende ikna oldu güzel bir haberr bu kimmmmmm geldiiiiiiii
anacım birde resim çekecen ekleyecen ahhh bilseydim bunları katılırdım kesin ne güzel olurdu yaaa kısmet değilmiş
öylelerdir canlarım benim
şu kpss beni mahvetti 3 senedir tayinim çıkmıyo. bu sene de kesin kaldım. sen bari kurtar kendini aslıcım
ben katılıyorummmmmm
selam herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?