nan ben bugün çok yoğundumbeaaaa hiç bişiyi hatırlamıom sabah konuşmuşmuydukkkk çiçemmm
Aslı dedin de bugün msnde de göremedim.
Nerede bu kıız?:97:Umarım bir sorun yoktur:44:
Neredesiiniiiiizz yaaaaaaaaa neden gözde ve benden başka kimse yooookk:95::95:
Bak gideceğim birazdan hee
Fıstık kanka yorum yaz nan facedeki videoya beğenmekle olmaz kanka
he ya sorma kocamanAnaaaa online işareti değiştiyeşil kart gibi oldu ya
selamSelam mapisdaslar
oyyyykendimmm kankam teşekkür ederimmmmkız ben kasabada bir okulda çalışıyorum. 2 3 bakkal var zaten. ne alsın yavrularım nerden alsın canlarım. hediyelerimi çok merak ediosan hemen sölüyüm bir adet çeyizlik patik,bir adet 40 yaprak kareli defter bi tane kurşun kalem,dört toka,ışıklı güller,bir sürü de mektup
büyükbaş mı ahahahahaha
ayyyyy dualarim seninle kankam insss basarirsinda kurtulursunnn :duaedenfstksmili:pazar günü kpss var kızlar allahım yüzüme bak ne olurrr artık su özelden kurtuluyummmm:97:
yok ablam hic duymadimfıstıkkkk spaetz le biliyon mu?
geçen rtl de bauern such frauen programında seyretmiştim,orda bir bayan yapmıştı aklıma takıldı.
bu gün google den buldum yapılışını,ama lezzet olarak merak ediyorum.
google da avusturya dada yapıldığı yazıyordu.
evet yaaaa cok büyük rahatlik olduu :124: üyenin biri gelip cok yer kapladi görüntü kirliligi buton halinde olsun yazmisaloooooooooooo
naberrrrr şekerimmmmm
bu mesajlaşma kolay oldu beaaaaaa
smıleylere bag yalnızz bütn cıldıranları ekledımmmm
oldum olasi senin sabrina hayranimgünaydınn
ya gece çoturdum yine makyaja sorma,uykum kaçtı napim
kankammmmyine kimse yok
anlamadim ne demek istedigini :44: valla bende hic bi sorun yokyaaaa kızlar konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyor benim sizlerdede aynımı sinir oluyom yaaaa :84: habire alttaki çizgiyi tutup çekiyom
niye öyle algilayalim nilitom bizle paylasmicanda kimle baylascansahip çıkıorsunuz zaten yorumlarınızla ,çok tşk ederim mapıstaş kardeşlerim hepinize
kızlar bu arada bloğum yurt dışından bir çok ülkeden takip ediliyor ve çok hoş yorumlar alıyorum olumlu yöndeşımarıklık olarak algılamayın ,valla sadece sizle paylaşıyom birde kocamla..topiğe vs yazmadım ama çok mutlu oluyorum yaaa
ne güzelll nill yaaaa kız ünlü olunca unutma bızıbiz senın mapısdaslarınızız aaaa bu bizim nil degılmı ermişiz tv de görüncee
abla linke tikladim alintilar cikti
caanm kankamla yirim seni
hastanede klaklarm çınladıdedm küfrediyolar kes n
gel gel sarışınm gelben sana aşığım gel
cidden niye kabul etmedin modellik teklifini kuuuoyyy yirim sizi
yok anam ünlü olmak derdim yok ,zamanında modellik teklifini kabul ederdim öyle olsa...
sadece başarılı olmak ve emeğimin karşılığını alabilmek yardımcı olmak güzel his...
çok tşk koyuyom size
trde olsaydim keske bende katilirdimhttp://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...rler/403304-haydi-yeni-yil-cekilisine-17.html
selam millat hediye çekilişine bizden katılan var mı
kanka tayininin nereye cikmasini istiosun?öylelerdir canlarım benim
şu kpss beni mahvetti 3 senedir tayinim çıkmıyo. bu sene de kesin kaldım. sen bari kurtar kendini aslıcım
ben katılıyorummmmmm
selam herkeseee
ablammmvıızzzztıkkkkkk
zırnaşıkşey zırnaşıkşey zırnaşıkşey delphin
bende katilmak istiom :84:kızlar bende katılayım diorum ..yada biz kandi ramızdami yapsak bizim topikçene nidersiniz:))
bu arad ben video çektim ,ama yükleyemiom nasıl yapıcam,bilen var mı ?
pekte çikin olmuş ama napak gari :44:
napiim bebem alintilari hallediom nasilsinpıstık karusu napıonnnnn
[video=youtube;TB58637WsgA]http://www.youtube.com/watch?v=TB58637WsgA&feature=related[/video]
kanka cikmam gerekiyoHeeeeey
Phil abla
Fıstık kankabu şarkı tam senlik dinle
Kanka yoksa hala Şükrüde misin?
nilim acil cikis yapmam gerektigi icin sana msnimi verdim sen ekle beni
senin ve candymin ekledigi videolari sonra izlicem artik
viztikiniz sizi seviyoosizsizlik cok zor ula özleyin beniii
nil öldüm mimiklerine anacıımmmbence güzel olmuşş
angel'in kurban olsunn sanaaaaaa kuşkammmmencıllllllllllllllllllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?