15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kızlar bende katılayım diorum ..yada biz kandi ramızdami yapsak bizim topikçene nidersiniz:))

bu arad ben video çektim ,ama yükleyemiom nasıl yapıcam,bilen var mı ?
pekte çikin olmuş ama napak gari :44:

nan ben bugün çok yoğundumbeaaaa hiç bişiyi hatırlamıom sabah konuşmuşmuydukkkk çiçemmm
:bunakgözdesmili: konustukya la zabahin köründe yatagima gitmek yerine yaniniza geldim o uykulu halimle ben unutmadim sen unutmussun

yazcaktim kankada aniden cikis yapmak durumunda kaldigimdan yazamamistim simdi yazdim
la iki gün giremedim birsürü bildiri gelmis kafayi yemeklerdeyim lafa bak

Anaaaa online işareti değişti yeşil kart gibi oldu ya
he ya sorma kocaman patrona yazdim simdi daha kibar olamaz mi diye dakka basi yaziom banlanmazsam iyidir

Selam mapisdaslar
selam
oyyyy o mektuplari zaten herseye bedel yirim onlari ben güle güle kullan hediyelerini

pazar günü kpss var kızlar allahım yüzüme bak ne olurrr artık su özelden kurtuluyummmm:97:
ayyyyy dualarim seninle kankam insss basarirsinda kurtulursunnn :duaedenfstksmili:

yok ablam hic duymadim
bizim mutfak turkish abla

aloooooooooooo
naberrrrr şekerimmmmm
bu mesajlaşma kolay oldu beaaaaaa
evet yaaaa cok büyük rahatlik olduu :124: üyenin biri gelip cok yer kapladi görüntü kirliligi buton halinde olsun yazmis gelde cildirma

smıleylere bag yalnızz bütn cıldıranları ekledımmmm
hakkat la sen en cok cildiranlari kullanion

günaydınn

ya gece çoturdum yine makyaja sorma,uykum kaçtı napim
oldum olasi senin sabrina hayranim ben bu aralar makyaj fln hic yapmiyorum cok üsengecim

kankammmm dikislerin alindi mi

yaaaa kızlar konu cevaplamaya basınca mesaj yazılan yer sayfanın dışında kalıyor benim sizlerdede aynımı sinir oluyom yaaaa :84: habire alttaki çizgiyi tutup çekiyom
anlamadim ne demek istedigini :44: valla bende hic bi sorun yok

niye öyle algilayalim nilitom bizle paylasmicanda kimle baylascan cok sevindim senin adina begenilmicek gibide degilsin hani

ne güzelll nill yaaaa kız ünlü olunca unutma bızıbiz senın mapısdaslarınızızaaaa bu bizim nil degılmı ermişiz tv de görüncee
unutmaz o bizii gönlü güzel kankam

abla linke tikladim alintilar cikti

caanm kankamla yirim seni
hastanede klaklarm çınladıdedm küfrediyolar kes n

gel gel sarışınm gel ben sana aşığım gel
az kalsin küfretcektik kanka dermisim ödümüz mokumuza karisti pis zibin giderken haberde vermedin

cidden niye kabul etmedin modellik teklifini kuuu

trde olsaydim keske bende katilirdim

öylelerdir canlarım benim

şu kpss beni mahvetti 3 senedir tayinim çıkmıyo. bu sene de kesin kaldım. sen bari kurtar kendini aslıcım

ben katılıyorummmmmm
selam herkeseee
kanka tayininin nereye cikmasini istiosun?

vıızzzztıkkkkkk
zırnaşıkşey zırnaşıkşey zırnaşıkşey delphin
ablammm yaaaaa netim kesildi allahtan kardesimin yedekte kablosuz neti vardi tel kartimi taktimda telimdeki netle baglaniyorum cok yavas cildircam simdi :95: cikcam ama simdi özleyin beni anacim firsat buldukca girmeye calisirim

kızlar bende katılayım diorum ..yada biz kandi ramızdami yapsak bizim topikçene nidersiniz:))

bu arad ben video çektim ,ama yükleyemiom nasıl yapıcam,bilen var mı ?
pekte çikin olmuş ama napak gari :44:
bende katilmak istiom :84:
aa ne videosuuu valla bende bilmiorum nasil yapicani :cahalviztiksmili: :86: yapma nilim sen yaparsinda cikin olur mu hic

pıstık karusu napıonnnnn
napiim bebem alintilari hallediom nasilsin netim gitti kankalar bidaha yaziyim merak etmeyin beni diye simdi cikmam lazim ya

Son düzenleme:
kızlar oldu sanırım video ..ilk videom bu ,deneme amaçlı çektim ısınma turları,ilerleyen zamanlarda uygulamalı yapıcam ama önce yüklemeyi vs öğrenmek için ve olaya adapte olmak için bunu çektim makyajı yapmışken ...tabii sağ yarım makyajsız... rezillik
ule bak gülmeyin ,size yüklüom silicem ok ...çıbık bakının he...sağ yarıma kötü yorum yapanı oyarım

vıstık msn olmamış ,özel msj attım sana ....

Son düzenleme:
nilim acil cikis yapmam gerektigi icin sana msnimi verdim sen ekle beni
senin ve candymin ekledigi videolari sonra izlicem artik
viztikiniz sizi seviyoo sizsizlik cok zor ula özleyin beniii

nilim acil cikis yapmam gerektigi icin sana msnimi verdim sen ekle beni
senin ve candymin ekledigi videolari sonra izlicem artik
viztikiniz sizi seviyoo sizsizlik cok zor ula özleyin beniii

ekledim bebiş .bizde seni seviok ..gelince bakarsın artık videoma korkma ama sağ yarımdan ...
bu arada boyum 1.68 bebeğm ,model olmak için yetersizdi , aşağılık komleksi yaşamamk için diğer gazıların yanında istemedim artı ben çekingen biriyim ,o tarz işleri yapamam ben ..uygun değil yapıma :86:

nil öldüm mimiklerine anacıımmmbence güzel olmuşş

doğal halimi yansıtamak istedim ,ama fazla yansıtmaşım il videoya göre dimi kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…