- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
biliyonuzmu gülüyorum ağlanacak halime
hep belim ağrıyor diyorum ya,yaklaşık olarak 3 aydır.bu gün eşimi doktora götürdüm ürolojiye hadi dedim gelmişken bende tahlil istiyim.doktorda
bide idrar tahlili yapalım sana dedi.meğersem ben kum döküyormuşum idrarda kan çıktı.habire adale ağrısı için ilaç içiyordum belimin ağrısı geçsin diye
Allahım diyorum belimin ağrısı neden geçmiyo diyorum.yaaa işte böyle kızlar doktor bana ilaç yazdı,kocaya bişi yok.kocayı doktora götürdüm koca sağlam çıktı
ben hastakolesterol um bilem yüksek.
bu ne leinnnnnnnn
bi bu kalmıştı allamaaaa
ankkkkk gellllllll direkkkkk dikilecekkkkk
ayyyyyyyyyy,amamnın ,booo amanını booooo
o nasıl anket leynnnnn
abla çok geçmiş olsun yaaa
ay koptummmm
ben de öyle sandım valla billaaa
canım ya çok geçmiş olsun bak enişteyi götürdü sen de sorun çıktı bira iyi gelir derler kum dökülmesi için içebilirsin olmasa
kolestrol bendede yüksek hemde kötüsü ölmüşüm bende
yaaaa bu eski bir konuydu öyle hatırlıyom ben bunu
milletin yatakodasını merak ediyorlar artık nilcimmmm
no problemmmm
teşekkür ederim canımbira içiyom seviyomda.
benimde kötü kolestorol yüksek,halbuki yağlı gıdalar sevmem hiççç yemem,börek çörek çok seyrek yerim eeee neden yükseliyor bilmem.
sende ne kadar zayıfsın seninde yüksek kolestorolün.sanırsam stres faktörüde var.
tligiriselid de yüksek,çok değil ama sınırın üstü.
ayyyyy hala gülüyommm
ivettttt konu eskiiiibazılarıda ciddiye almışlar galiba
ben testerenın sınmesaını gittim sen sahnesınden bahsedıyosnkoptum bugun yaa ama sınırlsel:95:
[video]http://www.netvideoizle.com/kucuk-cocugun-dondurma-cilesi.html[/video]
Aslııı videoya bak yawrummm
[video]http://www.netvideoizle.com/kucuk-cocugun-dondurma-cilesi.html[/video]
Aslııı videoya bak yawrummm
çok büyük şey kaçırdın o zaman aslı bir çocuğun dondurma için çırpınışları vardıııı o video daagüzedii pür dikkat izledim kokrunc fena kesıyolarrr:83::83:ben vıdeo ,zleyemıyom acmıyooo
beğendin miiiii ablammmmm
güzedii pür dikkat izledim kokrunc fena kesıyolarrr:83::83:ben vıdeo ,zleyemıyom acmıyooo
görüşmeyeelemanlar gelyo ablaa artık yett alıcam sınırımdennn bıtsn surası benım için yaaaa boguldummm:85:
süperrrr yaaaaa nasıl kandırıyor ufaklığııı işin tadıda bu zatennn :87:
keske cıkarsaar bı an önce ama ııce kötüleşstım offff
aynen ablam yaaa çocuklarda eğlenceli oluoda koca insanlara yapılınca birazzz komik oluoooo
dedım ya isabetlı olmus dedım zaten ama sınırlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?