15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

canım ya çok geçmiş olsun bak enişteyi götürdü sen de sorun çıktı bira iyi gelir derler kum dökülmesi için içebilirsin olmasa
kolestrol bendede yüksek hemde kötüsü ölmüşüm bende

bu ne leinnnnnnnn
bi bu kalmıştı allamaaaa
ankkkkk gellllllll direkkkkk dikilecekkkkk

ayyyyyyyyyy,amamnın ,booo amanını booooo
o nasıl anket leynnnnn

yaaaa bu eski bir konuydu öyle hatırlıyom ben bunu
milletin yatakodasını merak ediyorlar artık nilcimmmm
no problemmmm

teşekkür ederim canım bira içiyom seviyomda.
benimde kötü kolestorol yüksek,halbuki yağlı gıdalar sevmem hiççç yemem,börek çörek çok seyrek yerim eeee neden yükseliyor bilmem.
sende ne kadar zayıfsın seninde yüksek kolestorolün.sanırsam stres faktörüde var.
tligiriselid de yüksek,çok değil ama sınırın üstü.
ayyyyy hala gülüyommm

ivettttt konu eskiiiibazılarıda ciddiye almışlar galiba

Son düzenleme:
[video]http://www.netvideoizle.com/kucuk-cocugun-dondurma-cilesi.html[/video]

Aslııı videoya bak yawrummm

sorma ya 290filan dı benim
kötüsüde 190 na yakındı bayağı bir yüksek dedi dr
zayıf şişman fark etmiyo aslında
geçmişte yediklerimizle ilgilibirazda

ben testerenın sınmesaını gittim sen sahnesınden bahsedıyosnkoptum bugun yaa ama sınırlsel:95:

aslıııııı güelmiydi film bayılıyom şu testereye bende isterimgitmeyide kimle gidecem millet korkuyor altına yaparlar sonra

[video]http://www.netvideoizle.com/kucuk-cocugun-dondurma-cilesi.html[/video]

Aslııı videoya bak yawrummm

duuuu bi de ben bakammmm

görüşmeyeelemanlar gelyo ablaa artık yett alıcam sınırımdennn bıtsn surası benım için yaaaa boguldummm:85:

beğendin miiiii ablammmmm

süperrrr yaaaaa nasıl kandırıyor ufaklığııı işin tadıda bu zatennn :87:

güzedii pür dikkat izledim kokrunc fena kesıyolarrr:83::83:ben vıdeo ,zleyemıyom acmıyooo

deseydinnn gelirdimmmmmm etkilemiyor nan o sahneler beniiiiiii içimdeki canavarrrrrr kıpraşmıyorrrr

görüşmeyeelemanlar gelyo ablaa artık yett alıcam sınırımdennn bıtsn surası benım için yaaaa boguldummm:85:

dur bakalım telaşyapma sakın belliolur nasılsa daha sonra

aynen ablam yaaa çocuklarda eğlenceli oluoda koca insanlara yapılınca birazzz komik oluoooo

Ankara'da gençlik parkında vardı şişman dondurmacı diye oradada yaparlardı aynısını durur seyrederdikkkk çok hoşşş görüntüler oluyor du

dedım ya isabetlı olmus dedım zaten ama sınırlıyım

sen sakin ol önce olurmu belli olur nasılsa

slm çiçek kokulu hatunlarım

aslı'm,takma bu kadar ,gerilme ya,sağlığını etkileyecek ,ruhunu çok zedeledin heee
kızıyorum bak ..
bırak canım ya senden değerli mi ? sağlığından ötemi ?
herşey olacağına varır birtanem ,ne olur rahatla biraz.kendine eziyet bu yaptığın..
hayırlısı ne ise senin o olsun bebeğim ,sende bunu düşün

öle bitanem benımde gözümün önunde görüşme yapıyolar yaaa hayır göndersınler ne tutuyolar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…