15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

baaa bak vıstık garısı bi daha kaybetme olum aradm taradm bldm
aslında bulmayacakttm ama dedm olmaz zıbınbu topik hepimizin atla porchene ara tara bul

heyt be kim kurtlmuş elimden ne yakşuklular geçti bu ellerden
efkarlananzibinsmili
neyse bldmmalum kannka her şey vatan için
sakın kaybetmeyarmim kafanı
al kaydet kankam

lan naber delüler 1 aylık tatilim sona ermiş bulunmakta bu iğrenç istanbula dönmüş bulunmaktayım arada verdigim bensizlikten dolayı rahatsız olduysanız özürlerimi bildiririm özledim len sizi ha havamıda atam gecen hafta denize girdim

ank ablam napıosunnnn

iyiymmmmm angellllllll seni sormalııı

günaydınn safhası bitmemiş daha

çokkkkkk konuşmaaaaaaaaaa

iyiylikkkk senden ne haber zeboşşşşş

iyiylik nannn sen napan gezdirdin gendi gendini haaaaaa tammmm cıbrıslular gibim konuştum
hainnn mapıstaşşşşş seni bide çekinmeden denize girdimm diyorrrr yaaa
nasıl geçti tatil iyi yaptın beeeee kafanı dinlemişsindir ne güzellll :87:

çok hoş olmuş valla mimiklerine bayıldım ben canımmm
angel'in kurban olsunn sanaaaaaa kuşkammmm
mucukkkkk
nill ben göremedım bişey yaaa hangı tpıkte ne oldu biri banadsa anlatsın gunaydınn herkeseee
ben de kaçırdım yaa özet geçinn hadi
selam herkeseeee

selammmmmm ballı bademlerrrrr
nabersiniz kankilerimmmm kocamannnnnnn öpüyorummm sizleri.
kızzzz knov soğuttun mu poponu denizdeşimdi burda soğuktan doncek popon

günaydınnnn fıstıklarrrrrr

nill ben göremedım bişey yaaa hangı tpıkte ne oldu biri banadsa anlatsın gunaydınn herkeseee
sorma kanka bende kacirdim allahtan bi önceki olayi biliom haaa
aslı aslı bende göremedim yirummm yaaaaaaaa :84::84::84:
bak sinci :106: bugün ne giydinde daha begendim begenmedim tuslari varkeneeeee:121: bitane hatin bacimiz hep begenmedime tikliyodu :120: herkes begeniyo bi o begenmiyo.. sonra tabikiside tartisma cikti :86: en sonunda o üye banlandi hatta patron bilem dediki sizinde endamini görelim
dünde tekrar gelmis galiba sanirsam

Son düzenleme:
günaydın kızlar

günaydınnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınn safhası bitmemiş daha
hakkat hee

kankaaaaaaa seni sevioooooommm vey kurban olayim sananasilda hemencicik bulmus hersey topigimiz icin kanka :86: cooookk cok cok cok cok tesekkürlerimi arz etmeknen beraberrrrrr hemencecik topicimizi yenilemeye ucuyorummm
bu arada kanka bidaha hizliresimden bisi ekleme olm 3 ay sonra siliniyo hizliresimdekiler ekledigin muzlar takkeler cibildak adamlar neyim :jeyyar:hep 3 ay sonra kayboluyo kanka imageshack.com'dan yükle la

kankaaaaaaaaa ula nerdesin seeeeeeeeenn insan bu kdanda özletir mi la kendiniii hosgeldin yivruummmmm:118: bidaha gitme la biyere aboooo bide denize girdim diyo namissizzzz hain kinov

Son düzenleme:
biliyonuzmu gülüyorum ağlanacak halime
hep belim ağrıyor diyorum ya,yaklaşık olarak 3 aydır.bu gün eşimi doktora götürdüm ürolojiye hadi dedim gelmişken bende tahlil istiyim.doktorda
bide idrar tahlili yapalım sana dedi.meğersem ben kum döküyormuşum idrarda kan çıktı.habire adale ağrısı için ilaç içiyordum belimin ağrısı geçsin diye
Allahım diyorum belimin ağrısı neden geçmiyo diyorum.yaaa işte böyle kızlar doktor bana ilaç yazdı,kocaya bişi yok.kocayı doktora götürdüm koca sağlam çıktı
ben hastakolesterol um bilem yüksek.

anaaaaaaaaa gecmis olsun ablam yaaa cok mu sancin var??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…