ank ablam napıosunnnn
günaydınn safhası bitmemiş daha
naber kızlar
lan naber delüler 1 aylık tatilim sona ermiş bulunmakta bu iğrenç istanbula dönmüş bulunmaktayım arada verdigim bensizlikten dolayı rahatsız olduysanız özürlerimi bildiririm özledim len sizi ha havamıda atam gecen hafta denize girdim
çok hoş olmuş valla mimiklerine bayıldım ben canımmmekledim bebiş .bizde seni seviok ..gelince bakarsın artık videomakorkma ama sağ yarımdan ...
bu arada boyum 1.68 bebeğm ,model olmak için yetersizdi , aşağılık komleksi yaşamamk için diğer gazıların yanında istemedim artı ben çekingen biriyim ,o tarz işleri yapamam ben ..uygun değil yapıma :86:
doğal halimi yansıtamak istedim ,ama fazla yansıtmaşım il videoya göre dimi kuşum
mucukkkkkangel'in kurban olsunn sanaaaaaa kuşkammmm
ben de kaçırdım yaa özet geçinn hadinill ben göremedım bişey yaaahangı tpıkte ne oldu biri banadsa anlatsın gunaydınn herkeseee
günaydınnnn fıstıklarrrrrr
sorma kanka bende kacirdimnill ben göremedım bişey yaaahangı tpıkte ne oldu biri banadsa anlatsın gunaydınn herkeseee
bak sinci :106: bugün ne giydinde daha begendim begenmedim tuslari varkeneeeee:121: bitane hatin bacimiz hep begenmedime tikliyodu :120: herkes begeniyo bi o begenmiyo..aslı aslı bende göremedim yirummm yaaaaaaaa :84::84::84:
günaydın kızlar
günaydınnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hakkat heegünaydınn safhası bitmemiş daha
baaa bak vıstık garısıbi daha kaybetme olum aradm taradm bldm
aslında bulmayacakttm ama dedm olmaz zıbınbu topik hepimizin atla porchene ara tara bul
heyt be kim kurtlmuş elimdenne yakşuklular geçti bu ellerden
efkarlananzibinsmili
neyse bldmmalum kannka her şey vatan için
sakın kaybetmeyarmim kafanı
al kaydet kankam
kankaaaaaaaaalan naber delüler 1 aylık tatilim sona ermiş bulunmakta bu iğrenç istanbula dönmüş bulunmaktayım arada verdigim bensizlikten dolayı rahatsız olduysanız özürlerimi bildiririm özledim len sizi ha havamıda atam gecen hafta denize girdim
anaaaaaaaaabiliyonuzmu gülüyorum ağlanacak halime
hep belim ağrıyor diyorum ya,yaklaşık olarak 3 aydır.bu gün eşimi doktora götürdüm ürolojiye hadi dedim gelmişken bende tahlil istiyim.doktorda
bide idrar tahlili yapalım sana dedi.meğersem ben kum döküyormuşum idrarda kan çıktı.habire adale ağrısı için ilaç içiyordum belimin ağrısı geçsin diye
Allahım diyorum belimin ağrısı neden geçmiyo diyorum.yaaa işte böyle kızlar doktor bana ilaç yazdı,kocaya bişi yok.kocayı doktora götürdüm koca sağlam çıktı
ben hastakolesterol um bilem yüksek.
anaaaaaaaaagecmis olsun ablam yaaa cok mu sancin var??
bilirim sen güclüsün ablamteşekkür ederimsadece belimde sancım var canım.amannnnn boşşşşşş verrrr beni böyle şeyler yıkmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?