15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

napiim canımmmmmm bir offffffffffffffffffffffffff çeksemmmmmmm:84::84::84:anlarsınnnn dimiiii
çokkkkk sıkıldımmmm
sen napıyon canımsım

bir offfffff çekcem karşıkiii dağlar duyar diosun heeee ablammm
ahhh ablam napim yhaaa asker topiklerin de takılmaya devam askerim gelene kadar yüzüm gülse de kalbim gülmez be ablam olmuoooo aklım hep ondaaaaa yüzümde kiii sahte tebessüm sankiiii kalbimmmmm acıooo çokkk özledimmm ama ablam artıkk yeter artıkın yaaaaa yaa yeterrr bitmez oldu geçmez oldu şafaklarrr ıfff ulenn offfff isyaneden bayab smilesi :

ulennnn derdime derman olsanızaaaa beeee kankalarrrrrr ablalarrrrrr offfffffff offffff bak ağlayasımm var uleynnn özlem tavan yaptııı uleynnnn

çoğuu gitmiş azı kalmış canım sık dişini
ya denizci olsaydııı netcektin o zamannnn

çoğuu gitmiş azı kalmış canım sık dişini
ya denizci olsaydııı netcektin o zamannnn

herkes de aynı şeyi sölüoo beee çoğu gitmişşş azı kalmışmışşş he bilioz da o az maşallahh yapıştııı sankiiiii gitmek bitmek bilmiooo bakkk pili ablamm şuan aynen böleyimmm yaaaaaaaaa fenalardayımmm :95::95::84::84:

o swatchlari görünce gözlerim ahanda böyle olduu
nilim nilim ebayin neresinden buldun sen bu far paletini ben bunu hic görmedim :96:

aynen kıss..ya alırken yazarım ben sana satıcının adını vs ..inş. sağ salim gelir beklediğim gibi bakalım ..sonuçarı paylaşırım zaten bebişim..

ama bunlar sadece PayPal kabul ediyo :95:

bazısı kabul edior dün gördüm kart logoları var bazısında kabul dior..

nan kımsecıkller benı merak etmemı bugun hiç girmedımdı dieeee

aslımmmmmmmmm
nerdesin nan

ule bir tülay kadanolmadık ,adam ne de güzel böğürüyor tülayyyy tülayyyy diye serenat mübarek

iiimm kankaaaaa sen napıosunnnn
hec napem ya:97: acil cikis kapisindan kactim biraz önce :86:so sorry so sorry

aloooooo kızçelerrrrr
angelım gördüm seniiiiii sobeeeee

napiim canımmmmmm bir offffffffffffffffffffffffff çeksemmmmmmm:84::84::84:anlarsınnnn dimiiii
çokkkkk sıkıldımmmm
sen napıyon canımsım
hayirdir ablam neyin var :92:

kızzzzzlarrrrrrrrr 4 sayfa sonra 2000.sayfada olcezzzz
anammmmm 2000 mi olduukkk bende suan tam 475 sayfa varda :86: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heycanliiiiiiiiiieh cumartesi günü bunu bi güzel kutlariz artikin vallah öyle bi pasta buldum ki ablaaaaaaaaaa müzelik allama yiyemesinde atamazsinda anammm eklersem direk bidaha cikmamak üzere zindana giderim haaanlayin yani
20.000.ci mesajimizada cok az kaldi büyük kutlama var kankalarim

heee yaaa amma böğürüyooooolamadık bi tülay kadantühhhh bizeeee

tülay geri dön hahahahha
nerdesiiiiiiiin nerdesiiiiiiiin sanirsin sarki sölüyo :86:

fıstıkkk bu ne nannnn
ağlama duvarı olmuşşşşş resmen :94::94:
aglamak mi :89: adam bögürüyo abla ne aglamasi

oyyy sabir sabir sabirrr sayili gün cabuk gecer derler :97:

hay allam yaaaa neler varrrrr:86:
abla bu daha neki tonla var bundan o program cok manyak bisi ya eklerim teker teker onlarida

amaaaa amaaaa çok özledimm ben yaaaaaaaaaaaa donunu sevdiğimmmm aşkım bnmmm eeheheeheheeh
donunu sevdigim diyo rahat biraksana olm adamin donunu
nan kımsecıkller benı merak etmemı bugun hiç girmedımdı dieeee
nann yazdim kanka ben senin topige gördün mü onu
:86: hem zaten kendimde ancak girdim sen beni niye sormadin bu arada hangi dagda kurt öldü sen bu saatte online olur muydun la yilin mucizesi

philemon ablammmm benimmmmm gül yüzlü abammm
bu ara görüşemedik ya doğru düzgün

aslım tatlı rüyalar olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…