pili ablam bende seni görür görmez geldimmm napıosun ablacımmm kankacımmm
[video=youtube;Ee8ji0s_PUM]http://www.youtube.com/watch?v=Ee8ji0s_PUM&feature=related[/video]
:86::86:
napiim canımmmmmm bir offffffffffffffffffffffffff çeksemmmmmmm:84::84::84:anlarsınnnn dimiiii
çokkkkk sıkıldımmmm
sen napıyon canımsım
bir offfffff çekcem karşıkiii dağlar duyar diosun heeee ablammm
ahhh ablam napim yhaaa asker topiklerin de takılmaya devam askerim gelene kadar yüzüm gülse de kalbim gülmez be ablam olmuoooo aklım hep ondaaaaa yüzümde kiii sahte tebessüm sankiiii kalbimmmmm acıooo çokkk özledimmm ama ablam artıkk yeter artıkın yaaaaa yaa yeterrrbitmez oldu geçmez oldu şafaklarrr ıfff ulenn offfff isyaneden bayab smilesi :
çoğuu gitmiş azı kalmış canım sık dişini
ya denizci olsaydııı netcektin o zamannnn
herkes de aynı şeyi sölüoo beee çoğu gitmişşş azı kalmışmışşş he bilioz da o az maşallahh yapıştııı sankiiiii gitmek bitmek bilmiooo bakkk pili ablamm şuan aynen böleyimmm yaaaaaaaaa fenalardayımmm :95::95::84::84:
eeeeee aklın yolu birmişşşşş
amaaaa amaaaa çok özledimm ben yaaaaaaaaaaaadonunu sevdiğimmmm aşkım bnmmm eeheheeheheeh
o swatchlari görünce gözlerim ahanda böyle olduu
nilim nilimebayin neresinden buldun sen bu far paletini ben bunu hic görmedim :96:
ama bunlar sadece PayPal kabul ediyo :95:
nan kımsecıkller benı merak etmemı bugun hiç girmedımdı dieeee
hec napem ya:97: acil cikis kapisindan kactim biraz önce :86:so sorry so sorryiiimm kankaaaaa sen napıosunnnn
aloooooo kızçelerrrrr
angelım gördüm seniiiiii sobeeeee
hayirdir ablam neyin var :92:napiim canımmmmmm bir offffffffffffffffffffffffff çeksemmmmmmm:84::84::84:anlarsınnnn dimiiii
çokkkkk sıkıldımmmm
sen napıyon canımsım
anammmmm 2000 mi olduukkkkızzzzzlarrrrrrrrr 4 sayfa sonra 2000.sayfada olcezzzz
aynen kıss..ya alırken yazarım ben sana satıcının adını vs ..inş. sağ salim gelir beklediğim gibi bakalım ..sonuçarı paylaşırım zaten bebişi
bazısı kabul edior dün gördüm kart logoları var bazısında kabul dior..
aslımmmmmmmmm
nerdesin nan
ule bir tülay kadanolmadık ,adam ne de güzel böğürüyor tülayyyy tülayyyy diye serenat mübarek
tülay geri dön hahahahha
aglamak mi :89: adam bögürüyo abla ne aglamasifıstıkkk bu ne nannnn
ağlama duvarı olmuşşşşş resmen :94::94:
oyyy sabir sabir sabirrrbir offfffff çekcem karşıkiii dağlar duyar diosun heeee ablammm
ahhh ablam napim yhaaa asker topiklerin de takılmaya devam askerim gelene kadar yüzüm gülse de kalbim gülmez be ablam olmuoooo aklım hep ondaaaaa yüzümde kiii sahte tebessüm sankiiii kalbimmmmm acıooo çokkk özledimmm ama ablam artıkk yeter artıkın yaaaaa yaa yeterrrbitmez oldu geçmez oldu şafaklarrr ıfff ulenn offfff isyaneden bayab smilesi :
hay allam yaaaa neler varrrrr:86:
donunu sevdigim diyoamaaaa amaaaa çok özledimm ben yaaaaaaaaaaaadonunu sevdiğimmmm aşkım bnmmm eeheheeheheeh
nannnan kımsecıkller benı merak etmemı bugun hiç girmedımdı dieeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?