kalktim agam :82: zabah zabah denetme oldugunu duydum geldim bak :86:günaydınnnnnn kalkın nannnnnn denetleme yapcemmmmmmmnirdesinizzzzzzzzzzz
2sag bastan say 1
vıztık senın yorumun nerde nen göremedım
nasil göremiyosunuz yaaaaaaaaaa
ilk mahkummmm geldiiii uzattt tırnaklarına bakacemmmm
heeee nan bende göremedim fıstığın ne yazdığını
ula benim akilli kankam:86: tabikiside son sayfada olcakzafbu kız ya son sayfadaaa
kalktim agam :82: zabah zabah denetme oldugunu duydum geldim bak :86:
2
:
nasil göremiyosunuz yaaaaaaaaaagörülmicek bi mesaj olsada anlasam
ula benim akilli kankam:86: tabikiside son sayfada olcakilk sayfada olcak hali yok ya
nasil ama:82: yine düstü cenem allaammbide kizi tanimiom heee düsün bide konusmuslugum olsa ne kaa soru sorcam acep
bilmem miii kankalarimin özel vukuatlarini unutmak mümkün mü :86:
sende olmasan abla millet nerden bilcek kac tane var
angelimnöfff la sizin yüzünüzden is hayatina atilmadan emekli olcam
kalktim agam :82: zabah zabah denetme oldugunu duydum geldim bak :86:
2
nasil göremiyosunuz yaaaaaaaaaagörülmicek bi mesaj olsada anlasam
ula benim akilli kankam:86: tabikiside son sayfada olcakilk sayfada olcak hali yok ya
nasil ama:82: yine düstü cenem allaammbide kizi tanimiom heee düsün bide konusmuslugum olsa ne kaa soru sorcam acep
sen bi oturdakızım cenen acaip düşmüş o degıl o koltuga ben otursam demekabov soruları düşünemıyom nan bu arada sen bu saatte hayırdır :60
hersey vatandas icin abla
demiii yaniiiii amaç vatandaşa faydalı olmak
kızzzzz sen bu saatte uyanıkmı oluyon artıkkk
meğersem son ssyfadaymış yazdıklarınnnçenesi düşükkkkk fıstıkkkkkkkk
niye mi uyanigimbenim bit burunlu kardesm yüzünden tabikiside zabah zabah krese götürmek icin kalktim üstünü giydirdim üstümü giydim pasa beyimiz gitmicem abbaa ben hikilooommm(yani sıkılıom) dedi ve krese gitmedi anami bubami devreye doktum dil döktüler ama bana misin dimedi küccücük dötüyle söz dinlemiyo ya
yatarsam uyanamam diye geri yatmadim :86: ama cok pis uykum var
zaten korkuyom :Fistiktankorkanaslsmili:
huaaaaaaaaaaazaten korkuyom :Fistiktankorkanaslsmili:
3 bucuk oldu ablam
oyyy yirim ben onuuu küçük demi kardeşin kaç yaşında bazen yaparlar böyle gitmek istemezler olan senin uykuya oldu desene yat olmazsa biraz
:92:
görüsürüzzzzz :79: diregi hazir et ablam cumartesi günü dikersin:92:şekerler ben çıkıyom işim var dışarda gelirim hadiiiii görüşürükkkkkk
lannnvızdıkkkkkkkkkkkk
aslıııııııııııııııı
nan bi işleri bitiremedim dünyanın faturasını girdim dünyanın faturasını kesitimm yaaaa
olmaz kii yaaa isyanlardayım amaaaa yhaaaaaaa :84::84::84:
zatennn aşkım daaaa yokkkk teselli edenimmm de yokkkkk offff :84::84:
vızdıkkk aslııııı tesellim edinnnnn olummmm beniiiiiiii bir teseliiii verrrrrrr bir teseliiii verrrr ahhhh ahhhh delpinnn nerelerdesinnn yaaaaaaa delpiniii istiorum işteeeee yaaa bananeeee yaaaa :84::84::84:
lannnbi uyutmuonuz adami heeee neyse dur iki teselli edim senide sonra cikim bari
gel yamacima ancelal anam delphini buyur sen istersinde ben delphin bulmam mi :86:
kiymetimi bil :95: ben olmasan sana kim getircek delphini ha kimmmuyumaaa vızdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nereye gidion olummmmmm :84::84::84: fenalardayım diyorummmmmmm anlamıomusunnnnnnn yakarım uleynnnn dünyayıııııı :84::84::84: delphin yirimmm seniii sende olmasan ben ne yaparımmmmm smileciğim bnm
kiymetimi bil :95: ben olmasan sana kim getircek delphini ha kimmm
offftaam la hemen psikopata baglama cikmiyoz teselli etcez dedikya
neyi taktin gene kafana lasevdigin var sevenin var asker yolu bekleyip salya sümük zirlion bunlar güzel seyler kanka
candyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:84::84::84:Heeeeeeyyy
Ben kesin birçok şeyi kaçırıyorum.
Hiçbir geyiğe dahil olamıyorum
Ama sizleri seviyoruuuuumm
nan kankaaa sen beni teselli ettiğine eminmsinnnnn kim getircek delpinii kimmm dieee çığırıonnn bakkk şimdii pişiiiikolcimmm bozulduuuu :95::95:
sevdiğim vardaaaa yanımdaa yokkkk geçmioo günler 2 gündrrrr tırıtmaya az kaldııı yaaaaa :84::84::84: çok pis evlenesim var aşkımla gelse deee evlensekkk :84::84:
candyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:84::84::84:
kankaaaaa ben fenalardayıımmm çabuk sende benii teselliii etttt çabık bi bi tehtittirrr :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?