15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

günaydınnnnnn kalkın nannnnnn denetleme yapcemmmmmmm nirdesinizzzzzzzzzzz
kalktim agam :82: zabah zabah denetme oldugunu duydum geldim bak :86:

sag bastan say 1
2

vıztık senın yorumun nerde nen göremedım

ilk mahkummmm geldiiii uzattt tırnaklarına bakacemmmm
heeee nan bende göremedim fıstığın ne yazdığını
nasil göremiyosunuz yaaaaaaaaaa görülmicek bi mesaj olsada anlasam

zafbu kız ya son sayfadaaa
ula benim akilli kankam:86: tabikiside son sayfada olcak ilk sayfada olcak hali yok ya
nasil ama:82: yine düstü cenem allaamm bide kizi tanimiom heee düsün bide konusmuslugum olsa ne kaa soru sorcam acep

kızım cenen acaip düşmüş o degıl o koltuga ben otursam demekabov soruları düşünemıyom nanbu arada sen bu saatte hayırdır:60

bilmem miii kankalarimin özel vukuatlarini unutmak mümkün mü :86:
sende olmasan abla millet nerden bilcek kac tane var

angelim nöfff la sizin yüzünüzden is hayatina atilmadan emekli olcam

demiii yaniiiii amaç vatandaşa faydalı olmak

kızzzzz sen bu saatte uyanıkmı oluyon artıkkk
meğersem son ssyfadaymış yazdıklarınnn çenesi düşükkkkk fıstıkkkkkkkk

kızım cenen acaip düşmüş o degıl o koltuga ben otursam demekabov soruları düşünemıyom nanbu arada sen bu saatte hayırdır:60
sen bi oturda göstercem ben sana anyayi konyayi oturduguna oturcana pisman etmezsem banada viztik dimesinler niahahahhaha :kötükadinkahkahasiatanfstksmili: :86:

demiii yaniiiii amaç vatandaşa faydalı olmak

kızzzzz sen bu saatte uyanıkmı oluyon artıkkk
meğersem son ssyfadaymış yazdıklarınnn çenesi düşükkkkk fıstıkkkkkkkk
hersey vatandas icin abla gerekirse kendimizi feda edip behlülle tarkani deneriz maksat gönüller bir olsun :86: vatandas engin tecrübelerimizden yararlansin kendimizi düsündügümüzden degil ha
sorma bu gidisle harbiden en cenesi düsük üye oolarak enlere aday gösterilcem hee dalga geciom öyle ama bide cidden olmuyo muymus

niye mi uyanigim benim bit burunlu kardesm yüzünden tabikiside zabah zabah krese götürmek icin kalktim üstünü giydirdim üstümü giydim pasa beyimiz gitmicem abbaa ben hikilooommm(yani sıkılıom) dedi ve krese gitmedi anami bubami devreye doktum dil döktüler ama bana misin dimedi küccücük dötüyle söz dinlemiyo ya
yatarsam uyanamam diye geri yatmadim :86: ama cok pis uykum var

oyyy yirim ben onuuu küçük demi kardeşin kaç yaşında bazen yaparlar böyle gitmek istemezler olan senin uykuya oldu desene yat olmazsa biraz

zaten korkuyom :Fistiktankorkanaslsmili:

:92:

zaten korkuyom :Fistiktankorkanaslsmili:
huaaaaaaaaaaa :canavargibicigiranfstksmili: :86:

oyyy yirim ben onuuu küçük demi kardeşin kaç yaşında bazen yaparlar böyle gitmek istemezler olan senin uykuya oldu desene yat olmazsa biraz

:92:
3 bucuk oldu ablam tosur tosur uyuyo simdi yanina girip yatcam birazdan :uykusuzlugadayanamayanfstksmili:

şekerler ben çıkıyom işim var dışarda gelirim hadiiiii görüşürükkkkkk
görüsürüzzzzz :79: diregi hazir et ablam cumartesi günü dikersin:92:

Son düzenleme:
vızdıkkkkkkkkkkkk
aslıııııııııııııııı
nan bi işleri bitiremedim dünyanın faturasını girdim dünyanın faturasını kesitimm yaaaa
olmaz kii yaaa isyanlardayım amaaaa yhaaaaaaa :84::84::84:
zatennn aşkım daaaa yokkkk teselli edenimmm de yokkkkk offff :84::84:
vızdıkkk aslııııı tesellim edinnnnn olummmm beniiiiiiii bir teseliiii verrrrrrr bir teseliiii verrrr ahhhh ahhhh delpinnn nerelerdesinnn yaaaaaaa delpiniii istiorum işteeeee yaaa bananeeee yaaaa :84::84::84:

lannn bi uyutmuonuz adami heeee neyse dur iki teselli edim senide sonra cikim bari
gel yamacima ancel al anam delphini buyur
sen istersinde ben delphin bulmam mi :86:

lannn bi uyutmuonuz adami heeee neyse dur iki teselli edim senide sonra cikim bari
gel yamacima ancel al anam delphini buyur
sen istersinde ben delphin bulmam mi :86:

uyumaaa vızdıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nereye gidion olummmmmm :84::84::84: fenalardayım diyorummmmmmm anlamıomusunnnnnnn yakarım uleynnnn dünyayıııııı :84::84::84: delphin yirimmm seniii sende olmasan ben ne yaparımmmmm smileciğim bnm

kiymetimi bil :95: ben olmasan sana kim getircek delphini ha kimmm
offf taam la hemen psikopata baglama cikmiyoz teselli etcez dedikya
neyi taktin gene kafana la sevdigin var sevenin var asker yolu bekleyip salya sümük zirlion bunlar güzel seyler kanka

nan kankaaa sen beni teselli ettiğine eminmsinnnnn kim getircek delpinii kimmm dieee çığırıonnn bakkk şimdii pişiiiikolcimmm bozulduuuu :95::95:
sevdiğim vardaaaa yanımdaa yokkkk geçmioo günler 2 gündrrrr tırıtmaya az kaldııı yaaaaa :84::84::84: çok pis evlenesim var aşkımla gelse deee evlensekkk :84::84:

sus la gül gibim yatagima gidip biricik pamuguma sarilip uyumak yerine ben burda seni teselli ediom nan yerim psikolocini recep ivedik recep ne alaka la:44:aman neyse iste
yaninda yok ama varligi yetmez mi tek derdin gelip gecici hasretlik olsun angelim
evlenip napcan la de hele :131:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…