200 sayfa değil kızzzz 100 sayfa varrr100 sayfayı deviririz Allahın izniylee perşembe gündüz yokum ama inşallah akşam birlikte oluruzz
sağol bidenemm iyikide geldim sizlerle tanıştımdoğru didin laa ank direkçi ben takkecii tam kafayızzz heeee
bu arada kk bakıma girince çıkmıştım,tekrar geri geldimm
ne çabuk yazdın nann o kaaa mesajııı:44:
desene yılların tecrübesiii
aman yok ya artik hicbiseye üzülmemeye calisiyorum cünkü deg-mezinsan aslında birlikte geçirdiği yıllara üzülüyorrr sende aslında o yıllara üzülüyorsundurrr
büyüyosun iştee bu yaşanmışlıklarrr insanı büyütüyorrrsonraki zamanda diyeceksin ki kendine ayyy ben bu çirkin şeyimi sevmişim
ben sana ne diyom senin yaşın küçük ama düşüncelerin büyükkafferimm sana sildin mi sileceksinnn
kendinle gurur duy tabiiki
izin veriyom arada bir bağlayabilirsin pisikopata
yaaa benimde suan pc iyi durumdaabenimde şu an pc. iyi,acaba girenler azaldı diyemiii
bendede yaaaaaaaaaaaaaohhhh beaaaa kk hızlandıııııı
evet kendimle zibinimda gelmediank cımda görünmedi bu gece
yok gitmedim, net durmadan gidiyofıstıkkkkk gittin mi bidenemmm
abla ne bilim ya 200 dedin sandim
sen ank ablanin diktigi diregini görmüs müydün
ya site bakima girerken tam yolladim bakima girdi hanfendi ki ikinci kez yazma eziyetinde bulunmayim diye :86:bende acilana kadar sayfayi kapamadim yillarin tecrübesi ablam bak tikkatli davrandim
aman yok ya artik hicbiseye üzülmemeye calisiyorum cünkü deg-mezvalla sonraki zamani mamani yok ben simdiden demeye basladim zaten
cidden insan yasadiklarindan pay cikariyo, akillanmayi ögreniyo, 4 yil kaybetmis, herkesin diline düsmüs olabilirim herkesin diline düsmüs derken aile ortami fln adim cikti bineviama bunlar bana en azindan tecrübe kazandirdi, cok sey ögretti
senden izin aldiysam taamdirarada sapitmak serbest hahahahha
bu arada bunlari konusurken üzgün oldugumu düsünme sakin haaroflollarimdan anlasiliyodur zaten ruh halim:86:
bende sana cevap yazdim ablam :86:bende demin nilin topiğine medaj yazdım tam cevapa bastımmmm elektrik kesildiii mesajım gitmediii.
ama hemen geldiii olan benim mesaja olduuuu,elektrik gelir gelmezzz hemennn nilin topiğine gittimmm mesajımı tekrarladımmm.
çünküm nilimin siyah gözlerinin maşllahı varrr.hemenn mesaj yazmam lazımdı o siyah gözlere.
yaaa nasılmış hanfendiii ben rollofu görmedimmm sende benim 100 yazdığımııı
tam o konuyu okuyodummm site bakıma girdiydi ankın yazdığını okudum ama direk resmimi koydu orayaaa?
tabi tabi tecrübe konuşuyoooo
takma kafana tokadan başka bişiiii taç takabilirsinn
gördüm gördüm rolloflarınııı
kac sayfa olmus abla de helebak biz iki çenesi düşük kaç sayfa konuşmuşuzzzz
sabahhh erkenden evden çıkmam lazımmmondan dolayıdirkiii ben kaçammm
iyi gecelerrrr bebekkkkk
aman ablaaaaaa:89: iki roflolun 200le 100ün lafi mi olur
diregin basinda striptiz yapan hatun ekledimillet koptu arasi sogumadan baska bi konuya kuku resmi ekledi bide cok aciklayici bi mesaj yazaraktan 3 delik var yazdi töbe allam yanliz o konu bi alemdi hee millet saymaya basladi bide acik acik de..k melik yazmislardi kopmustum
kac sayfa olmus abla de heletimamdirr öptümmm yarin görüsürüzzzz :79: iyi gecelerrr
günaydıınnn kızlarrrrrrrrr offfffffffff bir sürü işim varrr ve ben nedense hiç çAlışmak istemiyorummm yaaaaaaaaa :84::84::84:
sag bastan say 1
olummmm nasıl bliyonn demi yazdıklarımıhem direk hem kukuşşşşş engin tecrübelerimden yararlansın herkesler demiiii yanii
angelimgünaydıınnn kızlarrrrrrrrr offfffffffff bir sürü işim varrr ve ben nedense hiç çAlışmak istemiyorummm yaaaaaaaaa :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?