15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

abla ne bilim ya 200 dedin sandim

sen ank ablanin diktigi diregini görmüs müydün

ne çabuk yazdın nann o kaaa mesajııı:44:
desene yılların tecrübesiii
ya site bakima girerken tam yolladim bakima girdi hanfendi ki ikinci kez yazma eziyetinde bulunmayim diye :86:bende acilana kadar sayfayi kapamadim yillarin tecrübesi ablam bak tikkatli davrandim

aman yok ya artik hicbiseye üzülmemeye calisiyorum cünkü deg-mez valla sonraki zamani mamani yok ben simdiden demeye basladim zaten
cidden insan yasadiklarindan pay cikariyo, akillanmayi ögreniyo, 4 yil kaybetmis, herkesin diline düsmüs olabilirim herkesin diline düsmüs derken aile ortami fln adim cikti binevi ama bunlar bana en azindan tecrübe kazandirdi, cok sey ögretti

senden izin aldiysam taamdir arada sapitmak serbest hahahahha

bu arada bunlari konusurken üzgün oldugumu düsünme sakin haa roflollarimdan anlasiliyodur zaten ruh halim:86:

benimde şu an pc. iyi,acaba girenler azaldı diyemiii
yaaa benimde suan pc iyi durumdaa
ohhhh beaaaa kk hızlandıııııı
bendede yaaaaaaaaaaaaa meger sorun kkdaymis

ank cımda görünmedi bu gece
evet kendimle zibinimda gelmedi

fıstıkkkkk gittin mi bidenemmm
yok gitmedim, net durmadan gidiyo cildircam ne oluyosa durduk yeere :95:

bende demin nilin topiğine medaj yazdım tam cevapa bastımmmm elektrik kesildiii mesajım gitmediii.
ama hemen geldiii olan benim mesaja olduuuu,elektrik gelir gelmezzz hemennn nilin topiğine gittimmm mesajımı tekrarladımmm.
çünküm nilimin siyah gözlerinin maşllahı varrr.hemenn mesaj yazmam lazımdı o siyah gözlere.

yaaa nasılmış hanfendiii ben rollofu görmedimmm sende benim 100 yazdığımııı
tam o konuyu okuyodummm site bakıma girdiydi ankın yazdığını okudum ama direk resmimi koydu orayaaa?
tabi tabi tecrübe konuşuyoooo
takma kafana tokadan başka bişiiii taç takabilirsinn
gördüm gördüm rolloflarınııı

bak biz iki çenesi düşük kaç sayfa konuşmuşuzzzz
sabahhh erkenden evden çıkmam lazımmmondan dolayıdirkiii ben kaçammm
iyi gecelerrrr bebekkkkk

bende sana cevap yazdim ablam :86:

Son düzenleme:
amaninnn vayyy basima bunlarda mi gelceediii :83:sonunda bende alintiyi bozanlar kervanina katildim ama caktirmadan düzelttim hemen:86:

Son düzenleme:
aman ablaaaaaa:89: iki roflolun 200le 100ün lafi mi olur

diregin basinda striptiz yapan hatun ekledi millet koptu arasi sogumadan baska bi konuya kuku resmi ekledi bide cok aciklayici bi mesaj yazaraktan 3 delik var yazdi töbe allam yanliz o konu bi alemdi hee millet saymaya basladi bide acik acik de..k melik yazmislardi kopmustum

bak biz iki çenesi düşük kaç sayfa konuşmuşuzzzz
sabahhh erkenden evden çıkmam lazımmmondan dolayıdirkiii ben kaçammm
iyi gecelerrrr bebekkkkk
kac sayfa olmus abla de hele timamdirr öptümmm yarin görüsürüzzzz :79: iyi gecelerrr

Son düzenleme:

olummmm nasıl bliyonn demi yazdıklarımı hem direk hem kukuşşşşş engin tecrübelerimden yararlansın herkesler demiiii yanii

günaydıınnn kızlarrrrrrrrr offfffffffff bir sürü işim varrr ve ben nedense hiç çAlışmak istemiyorummm yaaaaaaaaa :84::84::84:

olummmm nasıl bliyonn demi yazdıklarımı hem direk hem kukuşşşşş engin tecrübelerimden yararlansın herkesler demiiii yanii
bilmem miii kankalarimin özel vukuatlarini unutmak mümkün mü :86:
sende olmasan abla millet nerden bilcek kac tane var

günaydıınnn kızlarrrrrrrrr offfffffffff bir sürü işim varrr ve ben nedense hiç çAlışmak istemiyorummm yaaaaaaaaa :84::84::84:
angelim nöfff la sizin yüzünüzden is hayatina atilmadan emekli olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…