bohlu donunu mu seviyonnn
merakla bekliyorum :97: 20 gün beklemen gerekiyomus o zamana kadar zaten ben siparis edemem
aynen kıss..ya alırken yazarım ben sana satıcının adını vs ..inş. sağ salim gelir beklediğim gibi bakalım ..sonuçarı paylaşırım zaten bebişim..
bazısı kabul edior dün gördüm kart logoları var bazısında kabul dior..
aslımmmmmmmmm
nerdesin nan
ule bir tülay kadanolmadık ,adam ne de güzel böğürüyor tülayyyy tülayyyy diye serenat mübarek
yarin diyo yaayarın hepınız burda olun bak sımdı gidıyorum yıne gelecegımm
nerdesiiiiiiiin nerdesiiiiiiiin sanirsin sarki sölüyo :86:
aglamak mi :89: adam bögürüyo abla ne aglamasi
oyyy sabir sabir sabirrrsayili gün cabuk gecer derler :97:
abla bu daha neki tonla var bundan o program cok manyak bisi ya eklerim teker teker onlarida
donunu sevdigim diyorahat biraksana olm adamin donunu
nannyazdim kanka ben senin topige gördün mü onu
:86: hem zaten kendimde ancak girdim sen beni niye sormadinbu arada hangi dagda kurt öldü sen bu saatte online olur muydun la yilin mucizesi
philemon ablammmm benimmmmm gül yüzlü abammm
bu ara görüşemedik ya doğru düzgün
aslım tatlı rüyalar olsun
sorma yaaa zaten dülaaay dülaaaaay diye zirlayisina koptum bide onlarda aglamaya baslayinca durduramadim kendimi artiko böğürüyoooooo öbürküler ağlıyooooo
bencede çokkkk manyakkkkk bi programmmm
durdu durdu adamın bohlu donunu sevdiğim diyoooo
hec napem ya:97: acil cikis kapisindan kactim biraz önce :86:so sorry so sorry
hayirdir ablam neyin var :92:
anammmmm 2000 mi olduukkkbende suan tam 475 sayfa varda :86: ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok heycanliiiiiiiiii eh cumartesi günü bunu bi güzel kutlariz artikin vallah öyle bi pasta buldum ki ablaaaaaaaaaa müzelik allama yiyemesinde atamazsinda anammm eklersem direk bidaha cikmamak üzere zindana giderim haa anlayin yani
20.000.ci mesajimizada cok az kaldibüyük kutlama var kankalarim
sorma yaaa zaten dülaaay dülaaaaay diye zirlayisina koptum bide onlarda aglamaya baslayinca durduramadim kendimi artikhepsi bi garip abla yaa küfürler fln havada ucusuyo prog. sunucusuda salak ayagina yatip tekrar tekrar soruyo maksat küfürün tekrarlanmasi ve reytingin tavan yapmasi :86:
o simdi onun o bohlu donuna bilem hasretkiyamam yaa
desene yanlis alarmbende bilmiyom neyim varrrr
fıstıkkk nan ben yanlış hesaplamışımm:86:
daha 1899.sayfadaymışızben 1996 diye gördümm
neyseee cumartesiye kadan 2000 olur
20.000.mesaja değmezmiii
abla ne aglamasikıyamamm sana
kızzz onlara ağlanırmııııbenim içim hiççççç ısınmadı o programa
sankim bişiler eksikkk:86ek gerçekçi gelmiyorrrr bana
ıyyyyy bohlu dona hasret olunur muuuu
amannnnn kız milletiyiz yanarız kavruluruzzzzzaptal aşık oluruzzzz erkek milleti öyle miii
onların umrumu aceppp
desene yanlis alarmbende diyorum 20.000 mesajda düz hesap 2000 sayfa olmaz mi:44: diye
abla daha dün 10.000nci mesajimizi kutlamistikne cabuk ikiye katladi yaaaaaaaaaa gurur duyuyorum kendimizle canim kankalarim
abla ne aglamasigülmekten koptum onlarda aglamaya baslayinca durduramadim kendimi demek istemistim ona aglar mi yaaa olsa olsa katila katila güler insan
hakkaten he cidden öyleiki gün önce askerliginin kütahyaya ciktigini ögrendim.. o artik benim umrumda bile olmadigi halde cok tuhaf oldum hatta agladim =) sonra dedimki acaba benim ona üzüldügüm düsündügümün onda biri kadar o beni düsünüyo mudur
hatun milleti isteerkek olmak vardi ya ruhsuz düsüncesiz dertsiz tasasiz
cumartesiye kadar 200 sayfa konusur muyuz ablafıstıkkk nan 1000.mesajımızı kutlamıştıkkcumartesiye kadarda 2000 sayfa olruzz 100 sayfamız var 2000 olmamız içinn
bende gurur duyuyom ben buraya 800 lü sayfalarda başlamışımmdüşünsene 1000 sayfadır birlikteyizzzzzz
ayyy benim roflollari nasil görmezsiiinnben diyom size bende bi durgunluk varrrdurgunlaşanüyephilemonsmile
senim rollofu bilem görmemişimbencede anca gülünürrr
değermi hiçççç dimi aman boş verrrilerki yıllarda ayyy dicen,şimdide diyosundur ama zaman ilerledikçe dahada farkında olacaksınn
hayırrr düşünmüyordurrrrbaşka ufuklara yelken açmıştırrrrr
biz hatunlarda aptal aşık oluyoruz,onları tepemize çıkarıyoruzzz sonrada hüsrana uğruyoruz.:82:
o yüzden kimseye ama kimseye(evlat harici)hakettiğinden fazlasını vermeyeceksin.
cumartesiye kadar 200 sayfa konusur muyuz ablatamam cenemiz düsük özelliklede ben :86: ama topic cok durgun yaaa bu durgunlukla basarabilir miyiz sence ha ne diyosun
iyikide gelmissin ablambi tane abla kankam vardi iki oldu biri direkci digeri takkeci
ayyy benim roflollari nasil görmezsiiinnroflol demisken zirnasigima olan özlemim gün ve gün artiyo yaw sikopatabaglayanfstksmili: :86:
yaaa abla düsün umrumda bile olmadigi halde salak gibi üzülüyorum yaaüzülüyorum derken sadece anlik oluyo :86: bide umrumda olsa nolurdu acaba cok alemim varya bi yandan üzülüp diger yandanda ne salaksin fstk diye kendimle dalga geciyorum
diyorumya iste kadin milleticok tuhaf varliklariz
zaten takmiyorum bilesimdi bile diyorum ayy diye aklima bile gelmiyoki artik
göründügümden güclü oldugumu anladimherseye ragmen gülebiliyorum mesela:87: kinciyim:82: birini sildigim zaman o kisi kolay kolay kalbime geri giremez
bu huylarimi cok seviyorumkendimle gurur duyuyorum :kendikendinegazverenfstksmili: :86:
ama iste arada psikopata bagliyorum oda cok normalsonucta hatun milleti
yarabbi sükürrrrrdeminden beri can cekisiyorum hem nete hemde kkya girebilmek icin :95: gecmisi temizledim oldu allahtan :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?