15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bohlu donunu mu seviyonnn
gülme krizi

merakla bekliyorum :97: 20 gün beklemen gerekiyomus o zamana kadar zaten ben siparis edemem 2-3 hafta sonra senden sonuclari aldiktan sonra bide tabi paypal haricindeki ödemeleri kabul edenlerden bulursam alicam aninda

tülay bunu boynuzlamis buda tülayi zincirle dövmüs
yani dövmüste neyle oldugunu unuttum bosu bosuna mi bögürüyo saniyosun

yarın hepınız burda olun bak sımdı gidıyorum yıne gelecegımm
yarin diyo yaa bende bu kiz nasil olduda online diyodum ki bizim tavuk kaciyo

o böğürüyoooooo öbürküler ağlıyooooo
bencede çokkkk manyakkkkk bi programmmm
durdu durdu adamın bohlu donunu sevdiğim diyoooo

philemon ablammmm benimmmmm gül yüzlü abammm
bu ara görüşemedik ya doğru düzgün

aslım tatlı rüyalar olsun

canımsın güzel yüzlümmmm
görüşemedikkkk bidenembi durgunluk var bende havalardan herhalde
ben bişi yazmasamda uğruyorum topiğine makyajlarına bakıyorum çıkıyorum,bloğunada uğruyorummgörünce içim açılıyorrr

o böğürüyoooooo öbürküler ağlıyooooo
bencede çokkkk manyakkkkk bi programmmm
durdu durdu adamın bohlu donunu sevdiğim diyoooo
sorma yaaa zaten dülaaay dülaaaaay diye zirlayisina koptum bide onlarda aglamaya baslayinca durduramadim kendimi artik hepsi bi garip abla yaa küfürler fln havada ucusuyo prog. sunucusuda salak ayagina yatip tekrar tekrar soruyo maksat küfürün tekrarlanmasi ve reytingin tavan yapmasi :86:

o simdi onun o bohlu donuna bilem hasret kiyamam yaa

bende bilmiyom neyim varrrr

fıstıkkk nan ben yanlış hesaplamışımm:86:
daha 1899.sayfadaymışızben 1996 diye gördümm
neyseee cumartesiye kadan 2000 olur
20.000.mesaja değmezmiii

kıyamamm sana
kızzz onlara ağlanırmııııbenim içim hiççççç ısınmadı o programa
sankim bişiler eksikkk:86ek gerçekçi gelmiyorrrr bana
ıyyyyy bohlu dona hasret olunur muuuu
amannnnn kız milletiyiz yanarız kavruluruzzzzzaptal aşık oluruzzzz erkek milleti öyle miii
onların umrumu aceppp

bende bilmiyom neyim varrrr

fıstıkkk nan ben yanlış hesaplamışımm:86:
daha 1899.sayfadaymışızben 1996 diye gördümm
neyseee cumartesiye kadan 2000 olur
20.000.mesaja değmezmiii
desene yanlis alarm bende diyorum 20.000 mesajda düz hesap 2000 sayfa olmaz mi:44: diye
abla daha dün 10.000nci mesajimizi kutlamistik ne cabuk ikiye katladi yaaaaaaaaaa gurur duyuyorum kendimizle canim kankalarim

abla ne aglamasi gülmekten koptum onlarda aglamaya baslayinca durduramadim kendimi demek istemistim ona aglar mi yaaa olsa olsa katila katila güler insan

hakkaten he cidden öyle iki gün önce askerliginin kütahyaya ciktigini ögrendim.. o artik benim umrumda bile olmadigi halde cok tuhaf oldum hatta agladim =) sonra dedimki acaba benim ona üzüldügüm düsündügümün onda biri kadar o beni düsünüyo mudur
hatun milleti iste erkek olmak vardi ya ruhsuz düsüncesiz dertsiz tasasiz

desene yanlis alarm bende diyorum 20.000 mesajda düz hesap 2000 sayfa olmaz mi:44: diye
abla daha dün 10.000nci mesajimizi kutlamistik ne cabuk ikiye katladi yaaaaaaaaaa gurur duyuyorum kendimizle canim kankalarim

fıstıkkk nan 1000.sayfamızı kutlamıştıkkcumartesiye kadarda 2000 sayfa olruzz100 sayfamız var 2000 olmamız içinn
bende gurur duyuyom ben buraya 800 lü sayfalarda başlamışımmdüşünsene 1000 sayfadır birlikteyizzzzzz

Son düzenleme:

ben diyom size bende bi durgunluk varrrdurgunlaşanüyephilemonsmile
senim rollofu bilem görmemişimbencede anca gülünürrr

değermi hiçççç dimi aman boş verrrilerki yıllarda ayyy dicen,şimdide diyosundur ama zaman ilerledikçe dahada farkında olacaksınn
hayırrr düşünmüyordurrrr başka ufuklara yelken açmıştırrrrr
biz hatunlarda aptal aşık oluyoruz,onları tepemize çıkarıyoruzzz sonrada hüsrana uğruyoruz.:82:
o yüzden kimseye ama kimseye(evlat harici)hakettiğinden fazlasını vermeyeceksin.

cumartesiye kadar 200 sayfa konusur muyuz abla tamam cenemiz düsük özelliklede ben :86: ama topic cok durgun yaaa bu durgunlukla basarabilir miyiz sence ha ne diyosun
iyikide gelmissin ablam bi tane abla kankam vardi iki oldu biri direkci digeri takkeci

ayyy benim roflollari nasil görmezsiiinn roflol demisken zirnasigima olan özlemim gün ve gün artiyo yaw sikopatabaglayanfstksmili: :86:

yaaa abla düsün umrumda bile olmadigi halde salak gibi üzülüyorum yaa üzülüyorum derken sadece anlik oluyo :86: bide umrumda olsa nolurdu acaba cok alemim varya bi yandan üzülüp diger yandanda ne salaksin fstk diye kendimle dalga geciyorum
diyorumya iste kadin milleti cok tuhaf varliklariz

zaten takmiyorum bile simdi bile diyorum ayy diye aklima bile gelmiyoki artik

göründügümden güclü oldugumu anladim herseye ragmen gülebiliyorum mesela:87: kinciyim:82: birini sildigim zaman o kisi kolay kolay kalbime geri giremez
bu huylarimi cok seviyorum kendimle gurur duyuyorum :kendikendinegazverenfstksmili:
:86:
ama iste arada psikopata bagliyorum oda cok normal sonucta hatun milleti

yarabbi sükürrrrr deminden beri can cekisiyorum hem nete hemde kkya girebilmek icin :95: gecmisi temizledim oldu allahtan :95:

200 sayfa değil kızzzz 100 sayfa varrr100 sayfayı deviririz Allahın izniyleeperşembe gündüz yokum ama inşallah akşam birlikte oluruzz
sağol bidenemm iyikide geldim sizlerle tanıştımdoğru didin laa ank direkçi ben takkeciitam kafayızzz heeee

bu arada kk bakıma girince çıkmıştım,tekrar geri geldimm

insan aslında birlikte geçirdiği yıllara üzülüyorrr sende aslında o yıllara üzülüyorsundurrr
büyüyosun iştee bu yaşanmışlıklarrr insanı büyütüyorrrsonraki zamanda diyeceksin ki kendine ayyy ben bu çirkin şeyimi sevmişim
ben sana ne diyom senin yaşın küçük ama düşüncelerin büyükkafferimm sana sildin mi sileceksinnn
kendinle gurur duy tabiiki
izin veriyom arada bir bağlayabilirsin pisikopata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…