dönüp dolasip kaysada yerini bulur diyosunkayarsa diyokaysın düşene vurullmaz bi daha tut
vuuu 30 ha
kimliğe vakcakmış:86:sen heç giremezsn o zaman
ank ablaaaaaaaahoşgeldn
abla kedinin dönüp dolasicagi yer takkeci dükkani :86: böcük coktan agimiza düsmüstü ama elimizden kacti
ahandaaa böcük gelmişşş kız sen de mi buraya düştünnnn
sen uyma bu cadılaraaaaaaa adamı yoldan çıkarıyorlar sonra
yokkkkk uleynnnn yayına az kaldı demiiiiiiiiii
hoş gördükkkkk zeboşşşşşşşşşşş
böcükkkk düştün bikeree burayaaa artık özel yaşam dieeee bişeyyy kalmadııı sende deee bacımmm sölicenn herşeyiii mecburrrhe bizdik ama icraat yok :86:yemisim özelini özel yasam bize sökmez la
kır zincirleriniii gellllll aşkaaaa dalalımmm kankalarrrrrr 5. kanaldaaa
çocukkkk nasılll yapılır dieeee merakkk edennn kankamaaa cvp veriorummmleyleklerrrr getiriooo yawrummmmm
o kadarrr 5.kanala geçiozzzz her cumartessiii haala mı öğrenemedin nasılll çocuk olduğunuuu beeee
dur bi dakka önce bi gülmem lazimallah canini almasin kanka geberdim
nerde yapcan kankaserada mi yoksa cadirda mi kanka zaten yastik behlüle sökmez, o yastigida deler gecer o yüzden no panik no panik
özelden atariz atmasinadapatron ne düsünür bizim hakkimizda :86 rasi var iste
karizma yerle bir olcak kankaamaaan olsun anasini satiiim size feda olsun kankam
mapisa düsen muzuna sarilir :86:
prof.haydariye vistik dümen ::iste sözün bitti yer :ay yok yok dayanamicam gebermekteyim gülmekten kanka ben bilmem la masum bir genc kizim ben kanka :hemende haydariye yapti la bizi hayir sag tarafta olmasam zoruma gitmicek haa:86:
böcükkkk düştün bikeree burayaaa artık özel yaşam dieeee bişeyyy kalmadııı sende deee bacımmm sölicenn herşeyiii mecburrr
kuşkiii nerdesinnn kankaaaa neler kaçırıonnnn çocukk doğutturcazzzz birazdan nerdeyseee
kır zincirleriniii gellllll aşkaaaa dalalımmm kankalarrrrrr 5. kanaldaaa
çocukkkk nasılll yapılır dieeee merakkk edennn kankamaaa cvp veriorummmleyleklerrrr getiriooo yawrummmmm
o kadarrr 5.kanala geçiozzzz her cumartessiii haala mı öğrenemedin nasılll çocuk olduğunuuu beeee
kıtmıyımmm nan ben vızdıkkkkver coskuyuuuuuu belki senden duymak istiyoz nolmus yani ne var nasihat vericem bak iyi dinle bilmemek degil ögrenmemek ayip ama bilipte ögrenmemek dahada ayip:86: anladiin anlamadiysan aciklayim
abla kedinin dönüp dolasicagi yer takkeci dükkani :86: böcük coktan agimiza düsmüstü ama elimizden kactiama sonunda dogru yolu bulup geri döndü bak bi düsen bidaha kurtulamiyo allama
suanda soft yayinin icindeyiz ablacumartesi günkü yayin hic masum olmicak :jeyyar: :kötükadinbakisiatanfstksmili:
matkap mi yogsam civciv midelergeçer diyone la bu matkap mı ki delip geçsin
mekan faretmez kankahavada karada belül hep yanımda
kanka boşver gezdir resmi el altındansize feda ossun yataar çıkarız mapısa racon biliyiık
haydar,ye vıstıktüm cinsel soru ve sorunlarınız için 0900..............
hadi len masmmuşyeme beni masum değiliz hiç birimiz
o zaman hemencik uyguluorummmm yawrummmbeki uygulamalı öğrenmek istiyoz
demi kankabeki uygulamalı öğrenmek istiyoz
az yazın bbe beynım dondun
hemen sıze bı senorya yazam ama sımdık hıc havamda deılım
haaaaaaa öyle miiiiiiiiiikıtmıyımmm nan ben vızdıkkkkanlatmıcam işteeeeee ben anlatmıcam sendeee büyünce çocuk fln yapamıcannn ıhhh
nerden düştümbılmemkı
kurtuluşta yok sızden
benım cocum yok daha nasıl yapılır bılmem dsem
anlatima bako zaman hemencik uyguluorummmm yawrummm
al bakalımmmmm önce buuusonra daaa buuu :92::92: abowwww ne ayıp havalar daa uçuşuyorrrrr sonra ki aşama bu sonradaaaa buuuu vee soracımaaaa en sondaa bu kuzumm anlatabildim mi daha açık olamazdı sanırsammmm
olummm aşama aşaama hepsiciğini resimledimmm gene yaranamadım gene yaranamadım fıstıkkkk hanımaaaaaaaanlatima bakama sen sansür uyulamissin gecen ben aslinin topiginde sustum smillerim konustu anladin sen onu bi ona bak bide senin anlatimina bak
olummm aşama aşaama hepsiciğini resimledimmm gene yaranamadım gene yaranamadım fıstıkkkk hanımaaaaaaa
yapiyosan temiz yapcan kanka yarim birakmak olmaz
bak sincii :86:
hersey bi bakisla baslarsonra eller kollar burun yanak veee sonunda kocaman öpücükle dudisler birlesir ince ruhlu irkeksonra atesli bir bakis tavlama teknigi :127: accik naz cildiran bir erkek :95: emir :88:bak smilin üstünde cabuk yataga yaziyo :86: sonracigima ve ceee büyük sokkk korkuuu:18: karisik bir kafa :111:sonra :92: erkegin tepkisi gerisi allah ne verdiyse :119:ilk reflex :83: sonra sessiz film :118::122:kizin yüz sekli:120:erkegin sekli milli olma duygusu kizin durumu :78: sonra :102: hayal alemi :97::98:daha sonra inleyen yer gök:90: cikan pembe gözlük:103: yeterince aciklayici oldu mu
sız düşürdünz bıdahada kalkamadım zati
off nerden başlamasam kı
bu arada bunun erken olduğuna ılkkez dıkkat ettımhay allam
kımbılır dıkkat etsem daha neler görcem
senorya hazrlamay calısıyom sana dur bıraz kafamı toplayım
gunduz yaa sanırım beceremıycem
gece gel sen benım yanımda fıstkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?