15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kayarsa diyokaysındüşene vurullmazbi daha tut

vuuu 30 ha

kimliğe vakcakmış:86:sen heç giremezsn o zaman

ank ablaaaaaaaahoşgeldn
dönüp dolasip kaysada yerini bulur diyosun tut tut nereye kadar kanka

sussana olm :83:caktirma

kır zincirleriniii gellllll aşkaaaa dalalımmm kankalarrrrrr 5. kanaldaaa
çocukkkk nasılll yapılır dieeee merakkk edennn kankamaaa cvp veriorummm leyleklerrrr getiriooo yawrummmmm
o kadarrr 5.kanala geçiozzzz her cumartessiii haala mı öğrenemedin nasılll çocuk olduğunuuu beeee

abla kedinin dönüp dolasicagi yer takkeci dükkani :86: böcük coktan agimiza düsmüstü ama elimizden kacti ama sonunda dogru yolu bulup geri döndü bak bi düsen bidaha kurtulamiyo allama

suanda soft yayinin icindeyiz abla cumartesi günkü yayin hic masum olmicak :jeyyar: :kötükadinbakisiatanfstksmili:

he bizdik ama icraat yok :86:yemisim özelini özel yasam bize sökmez la
böcükkkk düştün bikeree burayaaa artık özel yaşam dieeee bişeyyy kalmadııı sende deee bacımmm sölicenn herşeyiii mecburrr
kuşkiii nerdesinnn kankaaaa neler kaçırıonnnn çocukk doğutturcazzzz birazdan nerdeyseee

ver coskuyuuuuuu belki senden duymak istiyoz nolmus yani ne var nasihat vericem bak iyi dinle bilmemek degil ögrenmemek ayip ama bilipte ögrenmemek dahada ayip:86: anladiin anlamadiysan aciklayim

delergeçer diyone la bu matkap mı ki delip geçsin

mekan faretmez kankahavada karadabelül hep yanımda

kanka boşver gezdir resmi el altındansize feda ossunyataar çıkarız mapısaracon biliyiık

haydar,ye vıstıktüm cinsel soru ve sorunlarınız için 0900..............

hadi len masmmuşyeme benimasum değiliz hiç birimiz

allah bilani virmeye cocuk dogutturcaz diyo zalak kalp kalbe karsidir derler kanka bende tam kuskiyi aklimdan gecirdim yazcaktim sen yazdin o simdi hazir yapilmislariyla ugrasmakta :86: hic cocuk yapma derdi neyim yok yan gelip yaticak ancak dizi dizi cocugu var nasilsa ohh patronun lafi aklima geldi la zevkini cikarmak bu olsa gerek:82::86:

beki uygulamalı öğrenmek istiyoz

az yazın bbe beynım dondun
hemen sıze bı senorya yazam ama sımdık hıc havamda deılım

ver coskuyuuuuuu belki senden duymak istiyoz nolmus yani ne var nasihat vericem bak iyi dinle bilmemek degil ögrenmemek ayip ama bilipte ögrenmemek dahada ayip:86: anladiin anlamadiysan aciklayim
kıtmıyımmm nan ben vızdıkkkk anlatmıcam işteeeeee ben anlatmıcam sendeee büyünce çocuk fln yapamıcannn ıhhh

nerden düştümbılmemkı
kurtuluşta yok sızden
benım cocum yok daha nasıl yapılır bılmem dsem

matkap mi yogsam civciv mi orasini bilemicem artik kanka zirnasik sey zirnasik sey onuda sen teshir edersin artikin

kanka bihteride gectin la havaada karada bi ucan bide kacan kurtuluyo elinden el degmemis birakma kanka hepsini elle elle ama bakma yada tam tersi onada sen karar verirsin artik o senin fantezine kalmis bisi
behlül olsun tastan olsun sloganimiz bu

sen hic merak etme kanka o irasimi kankalarima göstermezsem uyku tutmaz beni mapisa düsersemde olsun adima sanima yakisir bi sekidle düsmüs olurum en azindan :86:

gecikmis topigimiz yoldadir kanka tüm fantezi örnekleriynen tüm sorulara acik halka hizmet etmek üzere topic geliyo

masumlugumu sen elimden aldin kanka
eger ben bugün masum degilsem bunun tek suclusu sizsiniz

Son düzenleme:
o zaman hemencik uyguluorummmm yawrummm
al bakalımmmmm önce buuu sonra daaa buuu :92::92: abowwww ne ayıp havalar daa uçuşuyorrrrr sonra ki aşama bu sonradaaaa buuuu vee soracımaaaa en sondaa bu kuzumm anlatabildim mi daha açık olamazdı sanırsammmm

demi kanka

az yazın bbe beynım dondun
hemen sıze bı senorya yazam ama sımdık hıc havamda deılım
senaryoyu elimde isterim la :94: keyiflen keyfini yerine getirtcek bisi yap sonracigima senaryomuzu yaz

kıtmıyımmm nan ben vızdıkkkk anlatmıcam işteeeeee ben anlatmıcam sendeee büyünce çocuk fln yapamıcannn ıhhh

haaaaaaa öyle miiiiiiiiii sen nasil yapildigini bilion yaniiiii agima düsürdüm senii encel

nerden düştümbılmemkı
kurtuluşta yok sızden
benım cocum yok daha nasıl yapılır bılmem dsem
kendi kendine mi düstün yoksa biz mi düsürdük düsen bidaha kalkamaz yasasin düsmek
neeeeeeeeeeeeee bizden kurtulmak mi istiyosun yoksaaa
cocugun olmasina gerek yok nan engin tecrübelerine güvenerekten :82:gönül rahatligiyla bize formül verebilirsin:86: bak ancelimizde bekar ama biliyomus nasil yapildigini angel beni simdi bogsa yeridir angeeel

anlatima bak ama sen sansür uyulamissin gecen ben aslinin topiginde sustum smillerim konustu anladin sen onu bi ona bak bide senin anlatimina bak

anlatima bak ama sen sansür uyulamissin gecen ben aslinin topiginde sustum smillerim konustu anladin sen onu bi ona bak bide senin anlatimina bak
olummm aşama aşaama hepsiciğini resimledimmm gene yaranamadım gene yaranamadım fıstıkkkk hanımaaaaaaa

sız düşürdünz bıdahada kalkamadım zati
off nerden başlamasam kı
bu arada bunun erken olduğuna ılkkez dıkkat ettımhay allam
kımbılır dıkkat etsem daha neler görcem
senorya hazrlamay calısıyom sana dur bıraz kafamı toplayım
gunduz yaa sanırım beceremıycem
gece gel sen benım yanımda fıstkkk

olummm aşama aşaama hepsiciğini resimledimmm gene yaranamadım gene yaranamadım fıstıkkkk hanımaaaaaaa
yapiyosan temiz yapcan kanka yarim birakmak olmaz
bak sincii :86:
hersey bi bakisla baslar sonra eller kollar burun yanak veee sonunda kocaman öpücükle dudisler birlesir
ince ruhlu irkek sonra atesli bir bakis tavlama teknigi :127: accik naz cildiran bir erkek :95: emir :88:bak smilin üstünde cabuk yataga yaziyo :86: sonracigima ve ceee büyük sokkk korkuuu:18: karisik bir kafa :111:sonra :92: erkegin tepkisi gerisi allah ne verdiyse :119:ilk reflex :83: sonra sessiz film :118::122:kizin yüz sekli:120:erkegin seklimilli olma duygusu kizin durumu :78: sonra :102: hayal alemi :97::98:daha sonra inleyen yer gök:90: cikan pembe gözlük:103: yeterince aciklayici oldu mu

yemn ederim tırstımmm olummmm

o smillerin altinda neler neler yatiyoda senin haberin yok
al iste sendne önce ben yazdim senaryoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…