15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

offf pufff geldimm
hosgeldinnn facein var mi diye sordun özelime yolla bebisim dedim hani bisi gelmedi

benim sözümü dinlese patron ohoooo

smiller gitti gideli protesto calismalarim devam ediyo haci
getirttem smillerimizi geri :95:

neymis nan diziyle aganigi naganigi ne alaka la

selamlarrrrrr
cumartesi kesin yayın varmıııvarsa ekşın derecesi kaç
fıstık sipidiye sorduklarını okurken gözümden yş geldi ne sabırmış ondaki de heee
cumartesi kesin mi kesin yayin var kanka gelmeyenin anasinin ellerinden öperim
bide sipidiyle tanismisligimiz yok ha :86: sorularim sayesinde tanistik düsün odaya siz gecseniz naparim

ne bu cumartesi yayını yaw merak ettim iyice
gel gör kizaaam iddialiyim haci
pisman olmicaksin

bihter kenar mahalle dilberi gelsinde senden ögrensin fantezi tekniklerini

dedimya kanka ya elle ama bakma yada bak ama elleme :86: fantezi denir buna kanka hem elleyip hem baktiktan sonra ne anlamisim ben fantezisinden nan
fantezi bollugu yasaniyo allam yanniz bu fantezilerimizi hayal aleminde car cur ediyoz evlenince kas kati fantezisiz dimdizlak kalcaz o olcak ay allah korusun:18:

tastan kayadan istedigini anla kanka

coskun olmadigina duaciyim nuriyle yirttik pacayi yine

hakkat la bu kadanda sansür olmaz ki ama la

yap kanka rahat ol sal gitsin yabanci yok

olma mi kanka ne sanion sen hey heeeeyy
bu masum görüntümün altinda cok pis seyler yatiyo kanka masum yüzlü seytanlariz biz tübe tübee

nördünüz la orda pis tirbiyesizler evlenmeden olmaz olm
sen masumsan kanka ben bir melegim bende anlatim mi la
anlatirsam masumlugundan utanirsin kanka

kanka ne alakaydi bu niye anlattin la korkak erkeklerde var mi kanka onlarin erkek oldugundan emin misin kanka pust gibin ibne gibin olmasin onlar

Asli .!.:
zıbınn oglanı öptünmüüü laaaaa
hayirdir dondurmaci asli cok mu sasirdin kanka cok mu masum geldi la sana yogsam

heralda kankatuttum gömleğinden öptüm
ama şikerm suçlu oo an çok çekiciydi
töbe bismillah ş'yi s diye okudum nan allah belami vermesin dediim cüss icinden fesatsin dedigini duyuom kanka sensin fesat
ondan sonra o cekicilik gitti demi kanka
sadece yiyisirken ayh aman yani öpüsürken cekiciydi demi

bıktım senin şu acil çıkışlarından kankaareelde yiyemioss rüyada yiriz be kankaama uzun zamandur rüyada da tık yok

anlatsana merak ettm

he bakmadan elle

gözlerini bağlaanam nediyom

korkaak değildiama öptümhep onlar mı öpccek

relaks kankaazcık girişken ol

masummu benım dondurmam daha masum hem

ay bi dakka yaşerepsizimölecem

kanka ele geçirdikten sonra önemi kalmıyobak nası biliyo

gerizekalıs diye okuyunca yerlere yattm

bıktım senin şu acil çıkışlarından kankaareelde yiyemioss rüyada yiriz be kankaama uzun zamandur rüyada da tık yok
geldim kanka la
reelini netcen la hayali daha gözel hic kiskanmiyoz muzu olanlari amaaaannn

anlatsana merak ettm

he bakmadan elle

gözlerini bağlaanam nediyom

korkaak değildiama öptümhep onlar mı öpccek

relaks kankaazcık girişken ol
hadi ordaaaan cakaaaaaaaaaall hanimefendi cizgimdden kaydircan demiiiii :95: yimezler gülüm yimezleeeerrr anlatmicam iste baaanane banane anlatirsam eksin olur kanka

gözleri baglayinca daha mi güzel oluyo kanka gözleri baglamak aklima gelmedi hic kanka en kisa zamanda bunu tarkanda denemem lazim ama gözlerimi baglayamamki la karsimda tarkan olcak ve ben gözlerimi baglicam he

benimki yakaladigi yerde kistiriyodu tenhada buluyodu beni kanka seninkinin tam tersi tabi beni az sanma sus kanka sus daha fazla konusturtma beni bütün kirli camasirlarimizi döktürüon la

girisken oluyum he:86: benim anlamadigim niye bu ögütü bana verion simdi sence ben girisken degil miyim kanka konusturma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…