emirden veeee karunun yüz ifadesindennnn :84::84:neyden tirstin
emirden veeee karunun yüz ifadesindennnn :84::84:
misafir ol gel mapisdaslaraaa şampanyalar patlarızzz sanaaaamisafir var la :86: büyük senaryonun kokusunu mu aldilar yogsam
gerçekler acıdır ama bende kolay biri sayılmam vızdıkkk :82:hayat bu olm aci gercekler :86:
misafir ol gel mapisdaslaraaa şampanyalar patlarızzz sanaaaa
gerçekler acıdır ama bende kolay biri sayılmam vızdıkkk :82:
o smillerin altinda neler neler yatiyoda senin haberin yok
al iste sendne önce ben yazdim senaryoyu
zaten bunune bılem lenn hıc bı dona bu kadar dıkkatlı bakmadıydımhay allam
lenn ceyar smıle yok keskem o olsa tam yerı neyse bununla ıdare etcez
fstk masallah anam sankı o anı yasadım tekrar
zaten bunuartik jeyyarin yerine kullaniyorum:97: ama jeyyarimin yerini tutmuyo bak simdi olsaydi cuk diye oturcakti
tekrar derkenanladim ben onuuuu
ben kactim cnm dizim basladigörüsürüz sonra
cugara smili yokevt tutmıyı yakeske ceyyar olsa
lenn cugara smılesı nerde ben mı kör oldumhay allam o kadar cok kullanıyonus kı smılleerı
vergısı olsa rekor kırarmışsınız:82:
dizi derken benım bıldığım dızıden mı
basin aciklamasi yaptim kanka :86:neoluyoo burdaaa yıne koguss agası acıklama getırsın
vızdıkkk ohhh olsun uyutmadım seniiiii
matkap mi yogsam civciv miorasini bilemicem artik kanka zirnasik sey zirnasik sey onuda sen teshir edersin artikin
kanka bihteride gectin la havaada karada bi ucan bide kacan kurtuluyo elinden el degmemis birakma kanka hepsini elle :elle ama bakma yada tam tersi onada sen karar verirsin artik o senin fantezine kalmis bisi ::
behlül olsun tastan olsunsloganimiz bu
sen hic merak etme kanka o irasimi kankalarima göstermezsem uyku tutmaz beni mapisa düsersemde olsun adima sanima yakisir bi sekidle düsmüs olurum en azindan :86:
gecikmis topigimiz yoldadir kankatüm fantezi örnekleriynen tüm sorulara acik halka hizmet etmek üzere topic geliyo
masumlugumu sen elimden aldin kankaeger ben bugün masum degilsem bunun tek suclusu sizsiniz
o zaman hemencik uyguluorummmm yawrummm
al bakalımmmmm önce buuusonra daaa buuu :92::92: abowwww ne ayıp havalar daa uçuşuyorrrrr sonra ki aşama bu sonradaaaa buuuu vee soracımaaaa en sondaa bu kuzumm anlatabildim mi daha açık olamazdı sanırsammmm
yapiyosan temiz yapcan kanka yarim birakmak olmaz
bak sincii :86:
hersey bi bakisla baslarsonra eller kollar burun yanak veee sonunda kocaman öpücükle dudisler birlesir ince ruhlu irkeksonra atesli bir bakis tavlama teknigi :127: accik naz cildiran bir erkek :95: emir :88:bak smilin üstünde cabuk yataga yaziyo :86: sonracigima ve ceee büyük sokkk korkuuu:18: karisik bir kafa :111:sonra :92: erkegin tepkisi gerisi allah ne verdiyse :119:ilk reflex :83: sonra sessiz film ::kizin yüz sekli:120:erkegin sekli milli olma duygusu kizin durumu :78: sonra :102: hayal alemi :daha sonra inleyen yer gök:90: cikan pembe gözlük:103: yeterince aciklayici oldu mu 60:[/QUOTE
altıma yapcam:
daha pis şeylervar aklında di mi
aklıma ne geldi bakşinci bi sevgilim vardı biz kafedeyz yalnızız
üst kattayz:90:
tahmin edin naptm
gömlek giymitiyakasından çektm :: evet bildinz ::öptüm
ama masmcaydı
bi dakka yanie anlattm bnu:44::86:yani kanka niye hep kızlar korkuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?