16+1 hamişler var mı aramızda.🖐️

ilaydaNur87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
419
-133
28
Bu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.

Benim sıkıntım kilo almak diğer durumlar fasa fiso vız gelir.

Ben daha 13 haftalık hamileyim henüz kilo almadım 58 ile başladım hala 58 im siz öyle yazınca merak ettim çok mu aldınız diye
İşte herkes bir olmuyor ben ilk kizimda doğuma girdigim kilo 86 idi tam 30 kilo almıştım bu gebeliğimde de öyle gidiyorum.

Aaa.. Kızımda 8 şuan oğlumda da 8 gibi görünüyor aynı kiloyu aldım. Doğumdan sonra lohusalik bitmeden gidiyor kilo benden 10-15 bence aşırı sıvı tüketiyorum ondan
Şanslı olanlardan siniz. Siz ne guzel su içme özelliği normal de çok az gebelikte mecbur icmeye zorluyorum kendimi.Hayirli doğumlar sağlıcakla.

Merhabalar
Ben de 17. haftadayım. Bulantılarım hala devam ediyor. magnezyum, demir, dvit ve ocean mummy kullanıyorum. 3 kilo aldım bende ama ödem de cok oluyor bu zamanlarda hepsi kilo değildir diye umuyorum:) Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ?

Bu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.

Merhaba ben 12 snde doktora gittim bana 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı duyulcak dedi yani ayın 23 nde gideceğim ama benim kafamda deli sorular ve tedirginlikler geçmiyor işte ilk kimyasaldan sonra dış gebelikden korktum bunlar geçti şimdi ise boş gebelik ve ya kalp atışı duymazsam stresi başladı ben 4 yıldır uğraşıyoruz 2 kimyasal olunca baya tedirgin oluyorum istemsiz eğer ki boş gebelik olsaydı muayenede belli olmaz mıydı yada daha erken mi oluyor belli olması için kafam çok takılıyor korkuyorum

Kasım ayında doğum yapacaklar Kasım anneleri grubuna yazıp aynı süreçlerden geçen hamişlerle dertleşebilirsiniz. Sağlıklı süreçler

Merhaba ben 12 snde doktora gittim bana 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı duyulcak dedi yani ayın 23 nde gideceğim ama benim kafamda deli sorular ve tedirginlikler geçmiyor işte ilk kimyasaldan sonra dış gebelikden korktum bunlar geçti şimdi ise boş gebelik ve ya kalp atışı duymazsam stresi başladı ben 4 yıldır uğraşıyoruz 2 kimyasal olunca baya tedirgin oluyorum istemsiz eğer ki boş gebelik olsaydı muayenede belli olmaz mıydı yada daha erken mi oluyor belli olması için kafam çok takılıyor korkuyorum

Decavit ve balık yağı alıyorum balık sevmedigim için balık yağıni önerdi doktor.

Ben de boş gebelik geçirdim bir kere. 6. haftada belli olmayabilir daha erken hiç stres yapmayın. Biz 8 . haftada görmüştük bebişi ben de sizin gibi çok korkmuştum ama boşuna stres yapmşım. Sizin de vardır insallah.

20 haftalığım bende mide bulantısı kusma olmadı hep iştahım açıktı hatta an itibari ile 1 ekmek bitirmiş olarak 7 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…