- 20 Haziran 2022
- 419
- -133
- 28
- Konu Sahibi ilaydaNur87
-
Kaç kilo aldınızBu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.
Benim sıkıntım kilo almakdiğer durumlar fasa fiso vız gelir.
Hmm.Bu demek oluyor ki bende kilo aldım acaba benim kadar mı ya da az mı aldı demek mi oluyor.Kaç kilo aldınız
Ben daha 13 haftalık hamileyim henüz kilo almadım 58 ile başladım hala 58 im siz öyle yazınca merak ettim çok mu aldınız diyeHmm.Bu demek oluyor ki bende kilo aldım acaba benim kadar mı ya da az mı aldı demek mi oluyor.
Benimde tek derdim o ve çok üzülüyorumBu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.
İşte herkes bir olmuyor ben ilk kizimda doğuma girdigim kilo 86 idi tam 30 kilo almıştım bu gebeliğimde de öyle gidiyorum.Ben daha 13 haftalık hamileyim henüz kilo almadım 58 ile başladım hala 58 im siz öyle yazınca merak ettim çok mu aldınız diye
Sonrasinda kalıcı oluyor kilo gitmiyor öyle kolay kolayBenimde tek derdim o ve çok üzülüyorum77ile hamile kaldım 84oldum daha başındayız
35.0 olur mu :)))Bu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.
Aaa.. Kızımda 8 şuan oğlumda da 8 gibi görünüyor aynı kiloyu aldım. Doğumdan sonra lohusalik bitmeden gidiyor kilo benden 10-15 bence aşırı sıvı tüketiyorum ondanSonrasinda kalıcı oluyor kilo gitmiyor öyle kolay kolay
Mide yanmaları ve huzursuz bacak sendromu hariç bende de sancılar başladı. Kasılmalar vs vs :))35.0 olur mu :)))
Şanslı olanlardan siniz. Siz ne guzel su içme özelliği normal de çok az gebelikte mecbur icmeye zorluyorum kendimi.Hayirli doğumlar sağlıcakla.Aaa.. Kızımda 8 şuan oğlumda da 8 gibi görünüyor aynı kiloyu aldım. Doğumdan sonra lohusalik bitmeden gidiyor kilo benden 10-15 bence aşırı sıvı tüketiyorum ondan
Diğer gebeliklerimde doğumdan sonra verdim eski kiloma hemen dönüyordum ama bu sefer çok hızlı aldım o beni korkuttuSonrasinda kalıcı oluyor kilo gitmiyor öyle kolay kolay
Merhaba ben 12 snde doktora gittim bana 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı duyulcak dedi yani ayın 23 nde gideceğim ama benim kafamda deli sorular ve tedirginlikler geçmiyor işte ilk kimyasaldan sonra dış gebelikden korktum bunlar geçti şimdi ise boş gebelik ve ya kalp atışı duymazsam stresi başladı ben 4 yıldır uğraşıyoruz 2 kimyasal olunca baya tedirgin oluyorum istemsiz eğer ki boş gebelik olsaydı muayenede belli olmaz mıydı yada daha erken mi oluyor belli olması için kafam çok takılıyor korkuyorumBu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.
Merhaba ben 12 snde doktora gittim bana 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı duyulcak dedi yani ayın 23 nde gideceğim ama benim kafamda deli sorular ve tedirginlikler geçmiyor işte ilk kimyasaldan sonra dış gebelikden korktum bunlar geçti şimdi ise boş gebelik ve ya kalp atışı duymazsam stresi başladı ben 4 yıldır uğraşıyoruz 2 kimyasal olunca baya tedirgin oluyorum istemsiz eğer ki boş gebelik olsaydı muayenede belli olmaz mıydı yada daha erken mi oluyor belli olması için kafam çok takılıyor korkuyorumMerhabalar
Ben de 17. haftadayım. Bulantılarım hala devam ediyor. magnezyum, demir, dvit ve ocean mummy kullanıyorum. 3 kilo aldım bende ama ödem de cok oluyor bu zamanlarda hepsi kilo değildir diye umuyorum:) Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ?
Decavit ve balık yağı alıyorum balık sevmedigim için balık yağıni önerdi doktor.Merhabalar
Ben de 17. haftadayım. Bulantılarım hala devam ediyor. magnezyum, demir, dvit ve ocean mummy kullanıyorum. 3 kilo aldım bende ama ödem de cok oluyor bu zamanlarda hepsi kilo değildir diye umuyorum:) Siz hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ?
Ben de boş gebelik geçirdim bir kere. 6. haftada belli olmayabilir daha erken hiç stres yapmayın. Biz 8 . haftada görmüştük bebişi ben de sizin gibi çok korkmuştum ama boşuna stres yapmşım. Sizin de vardır insallah.Merhaba ben 12 snde doktora gittim bana 6 haftalık dedi keseyi gördü 12 gün sonra gel kalp atışı duyulcak dedi yani ayın 23 nde gideceğim ama benim kafamda deli sorular ve tedirginlikler geçmiyor işte ilk kimyasaldan sonra dış gebelikden korktum bunlar geçti şimdi ise boş gebelik ve ya kalp atışı duymazsam stresi başladı ben 4 yıldır uğraşıyoruz 2 kimyasal olunca baya tedirgin oluyorum istemsiz eğer ki boş gebelik olsaydı muayenede belli olmaz mıydı yada daha erken mi oluyor belli olması için kafam çok takılıyor korkuyorum
20 haftalığım bende mide bulantısı kusma olmadı hep iştahım açıktı hatta an itibari ile 1 ekmek bitirmiş olarak 7 kilo aldımBu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?