- Konu Sahibi kelebekk61
Öncelikle hepinize merhaba. Ben normalde günlük tutan biriyim ama son zamanlarda internette fazla zaman geçirdiğim için günlüğümü burada oluşturmaya karar verdim. 6 gün önce tartıda 63.9u gördüm sinirlerim bozuldu
neyse ama diyete spora girişmedim sanırım psikolojik etki yapmış bu sabah 62.7yi gördümm
16 eylülde okullar açıldığı için değil ama o hafta doğum günüm olduğu için 55 kilo olmak istiyorum. ve benim biraz kilo takıntım var yani son zamanlar kendimi hiç beğenmiyorum ne giysem yakışmıyor gibi hissediyorum öz güven eksikliği gibi bir durum oluşmaya başlamadan olmak istediğim fiziğe sahip olmak için kendime bazı kısıtlamalar koymaya karar verdim. Ben diyet yapabilen bi insan değilim
yani gün içinde yemek istediğim kalorili şeyleri sabah yer, akşam olabildiğince hafif şeyler yiyerek kilo vermek dışında yapabildiğim bir şey yok. :) evde kendim egzersiz yapıp(spor-egzersiz konusunda çok bilgiliyimdir
) yürüyüşler dahilinde bu kilolar gidecek!!!!! elimden geldiğince buraya yazmaya çalışıcam. insanın isteyipte yapamayacağı hiçbir şey yokturr 
boy:168
kilo:62.7
boy:168
kilo:62.7