• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gündür Halim Harap :(

Facebooku çıkaran insana çok şey söylemek istiyorum aslında öyle ki artık farketmeden bile açabiliyor iki kişinin arasını.
Mesele kontrolcüsün demeseniz uzamayacaktı belki de ama size de tak demiş belli ki.
Bence biraz zamana bırakın...

Facebooku çıkaran insana çok şey söylemek istiyorum aslında öyle ki artık farketmeden bile açabiliyor iki kişinin arasını.
Mesele kontrolcüsün demeseniz uzamayacaktı belki de ama size de tak demiş belli ki.
Bence biraz zamana bırakın...

Kesinlikle öyle, lanet bir sosyal paylaşım sitesi yüzünden çektiğim sıkıntıya bak.. :43: Zamana bıraktım, ama çok zor...:50:

kontrolcüsün demenin neresi kötü ben anlayamadım :44:

kontrolcüsün demenin neresi kötü ben anlayamadım :44:

İnanın bende anlayamadım ne kadar açıklasam da geçiremiyorum sözümü. Bu kelime çok zoruna gitmiş, kendini hastalık deresince kıskanç hissetmiş... Ne yapacağımı şaşırdım.. :43:

Tek bir kelimeden 5 yıllık ilişki biter mi?Kaldı ki söylediğiniz kelime de bir insanın kaldıramayacağı bir söz değil...

Sanki başka şeyler var gibi...

eger söylediğiniz kadar iyiyse ilişkiniz birbirinizi gerçekten seviyorsanız sadece size biraz zaman lazım... kendinizi daha fazla üzmeyin...

eger söylediğiniz kadar iyiyse ilişkiniz birbirinizi gerçekten seviyorsanız sadece size biraz zaman lazım... kendinizi daha fazla üzmeyin...

Üzülmemek elde değil pek... Dua ediyorum zamanla düzelsin diye...

5 yıllık sevgilin,anlaşılan her sabah ilk iş olarak,senin facebook hesabını kontrol ediyormuş.

Back
X