Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Valla dün yaptım artımed diye bi marka varya negatif çıktı ama regl olana kadar hala umut var çünkü en doğrusu reglden 1 ve ya iki gün sonraymıs arkadaşımdada öyle çıkmıs regl günü yapmış cıkmamıs bir gün sonra yapmıs çıkmıs bugun bi lekelenmem oldu eger karıstırmıyorsam bi akıntı halim devam ediyor sizde durum nedir
Kuzum naptın durumun ne

Dene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Yapmadım canım iyikide isteyip yapmamışım regl geliyor belli böyle durduk yere strese sokuyorum regl de gecikicek zaten yarın günüm gelmiş oldu ben sökülmeyi bekliyorum artık Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak umarım sen iyi haberler alırsın

Dene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Suanlik leklenmem yok ama regl olmuşum gibi ağrım var bide vajinanın ust kısmı alt karınin biraz altı rahim denen yer elledigimde çok sert sizdede öyle mi hani derler ya rahim duvarı kalınlaşti adet geliyor ve o sertlikte ondan kaynaklaniyor sanırım sizde varmı böyle bişi

Suanlik leklenmem yok ama regl olmuşum gibi ağrım var bide vajinanın ust kısmı alt karınin biraz altı rahim denen yer elledigimde çok sert sizdede öyle mi hani derler ya rahim duvarı kalınlaşti adet geliyor ve o sertlikte ondan kaynaklaniyor sanırım sizde varmı böyle bişi

Yok kiz bende hic bisey akintim var dunku gibi kahve o kadar baskada bisey yok goguslerim hala hassas ve dolgun sancim vs yok kabizim bide ustune

Back
X