16 günlük burunaa bakar mısınız???

pastelize

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
42
0
6
İzmir

kızlar 16 günlük burnum bu şekilde önden yamuk duruyo baya bi sağ kanat daha şiş sanırım ondan olsa gerek deliklerde eşit değil ve ucu sola kayık gibi sizce nasıl düzelir mi profiller daha normal görünüyor?????

Düzelir çoğu kişide şişlikten dolayı öyle bir görüntü oluşabiliyor.Bende sabah kalkıyorum o kadar şişki gece yatana kadar daha normal bir görüntü oluşuyor)

bencede çok güzel ve doğal olmuş. o durumu bir aya kadar düzelir diye düşünüyoru. sağlıklı günlerde kullan :)

ön görüntümüz çok benziyor ya. benim 30 gün halen düzelmedi ama. deliklerimin de küçük kalan delik büyüdü eşitlendi bikaç gün. sonra tekrar bozuldular. Moral bozmayalım havalar falan da çok sıcak şişliklerimizin olması zaten normalken sıcaklarla falan daha da artıyodur. doktora danışırsan cevabını merakla bekliyorum ben de :44:

eşitsizlik abarttıgın kadar yokmus canım ya gayet güzel şişlikler inince daha da güzel olacagı belli .sen peki önceki burnunla farkı görüyor musun ya bana hiç küçülmycek gibi geliyo düz burun istedigim icinmi böyle oldu acaba:s

umarım şişliklerimizdendir ve bir aya kadar düzelir düzelmezse danışıcam tabiiki söylerim o zman aama bir süre daha beklemek gerek sanırım çok sabırsızlanıyoruz galiba:)

görüyorum tabiki önceki burnumdan çok farklı şişlikler indiğinde biraz daha küçülür diyolar daha beklemek lazım sanırım işte..

A
umarım şişliklerimizdendir ve bir aya kadar düzelir düzelmezse danışıcam tabiiki söylerim o zman aama bir süre daha beklemek gerek sanırım çok sabırsızlanıyoruz galiba:)

Ufuk bey 1 ay kontrolune cagirdi mi acaba seni?
Yoksa kendin mi gidiceksin?
Yani o kadar ayni ki sikintimiz pastelize.. Benim 1 ayda daha da artti gibime geliyo gerci aama aama benimkinde 3. Haftada baslamisti o sikinti tabi

kesinlikle şişliklerle alakalı rahatsız olduğunuz durum. benim 30 günü geçti, şişliklerden dolayı yamuk görüntü bende de var. şişlikler aynı anda ve çok hızlı inmiyor çünkü. bekleyeceğiz...

16 günlük burununun tam oturamayacağını doktorunuzun söylemesi gerekmez mi?
Ben de ameliyat oldum şişliklerimi masaj ve buz yardımıyla indirdim.Merak etme mutlaka burnun oturacaktır.Ameliyat en kolayı bakım önemli,bu arada abartılacak bir yamukluk yok.

A

Ufuk bey 1 ay kontrolune cagirdi mi acaba seni?
Yoksa kendin mi gidiceksin?
Yani o kadar ayni ki sikintimiz pastelize.. Benim 1 ayda daha da artti gibime geliyo gerci aama aama benimkinde 3. Haftada baslamisti o sikinti tabi
evet çağırdı ağustos sonu gibi gel dedi..şimdi 3 hafta oldu benimde azalıyo gibi o yamukluk şişlikler iniyo yavaş yavaş ama bu seferde burun ucum şişti sanki orda toplandı gibi ödemler..sende git bence mutlaka doktoruna ihmal etme sakın

evet bekleyeceğiz sabır işi bu iş resmen ama insan işte tedirgin oluyor, bekleyemiyor bir an önce sonucu görmek isityor ama artık daha rahatım gün geçtikçe azalıyor gerçekten.

kesinlikle ameliyat en kolayıymış bakım ve beklemek sabretmek daha zor bekleyeceğiz bakalım geçmiş olsun sanada işte insan kendisi abartıyor bakınca başkasının göremediği pek çok şey görebiliyor burnunda:)

ben bir şey fark etmedim daha yakından çekersen belli olabilir. sana öyle gelebilir. aynı durum bendede var ama benimki daha bariz. seninki süper olmuş yapanın ellerine sağlık. şimdi durumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…