16 günlük burunaa bakar mısınız???

ben bir şey fark etmedim daha yakından çekersen belli olabilir. sana öyle gelebilir. aynı durum bendede var ama benimki daha bariz. seninki süper olmuş yapanın ellerine sağlık. şimdi durumun nedir

gayet iyim canım herşey normal hiç bi problemim olmadı sağlıkla ilgili gün geçtikçe daha oturuyor şişler iniyor daha güzel oluyor:)

ameliyattan onceki fotonuda yuklermisin..cok hos ve dogal duruyor burnun ben cok begendim...bir ay sonra kontrole gitmek zorundamisin yurt didsindan gelenler nasil yapiyo yaaa..en fazla iki hafta kalabilirim ben..bu arada onceki burnun cok sorunlu deilmis galiba 16 gun icin super gorunuosun disari ciksan kimse anlamaz.gule gule kullan

Kizlar benimde 20 gunum oldu ve doktor bana burn temizlemk ixin bi krem verdi onu hayken kulaniyorum.sizedd oldumu veridimi ve kulandikca dikislerim dokuyor yavas yavas normalmi ve benimde sanki hafif yamuk gibi bide onu cok sis boyle tombul sizde birsey soylemem icin erkenmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…