• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Merhabalar
Ben de sabah tartıldım, tamamen çığlak tartılıyorum:KK22:

50.2 kiloyum. Tabi bunda hasta olduğum için iştahsız oluşumun da etkisi var:KK53:

Kilom 55,8 axalma yok artış var :mad: Mens dönemi etkisidir belki de:KK57: Daha sıkı sarılcam diyetime yavaş yavaş olcak inanıyorum bu gönek gidecek:KK62: O kadar ...

Günaydın kızlar bende 61 kg çıktım bu sabah -400 gr 4 günde birde regl dönemine girdim dün birazda şişliğim var

Valla benim yan simitlerim yok , baldırlarım olsun istiyorum , varda..
Sadece ufacık bi göbeğim var, onu da ekmek yemezsem atarım =)

akşam bir tabak mantı yedim , çok su içtim ama, karnım su dolu resmen.. :63:
:KK11:Diyet topiğinde üyelere gıcık mı veriyorsun:KK20:Mantı yemiş:63:
Benimde hiç göbeğim yok:D:KK70:

Gunaydin , :KK8:

pinkstrap pinkstrap ortalarda yok. :KK70: Evdeki kilom belli ama benim tarti biraz dengesiz. Ben disarda cektirip aksama dogru resim koyacagim. Kimse shock olmasin. :confused:

Kilo verenler devam edin. :KK19: Kilo alanlar ya da yerinde sayanlar uzulmesin, maraton daha yeni basliyor. :cool:

Yalniz gun sonunda bildirim yapmayanlar listeden cikartilacaktir. Ona gore, darilmaca gucenmece yok.
:KK39:

Nefesini icine cekseydin. :KK70:

Kiz siz 100 gram 200 gram almissiniz ya ben, ya bennn.:mad:
Cektimm. ,kanatlarimida cirptim i ihh :KK61:

1n4W9A.jpg

Slm Fit olmaya aday guzel bayanlar :) kilo bildirimi; 58.600 kac gündür eksilme olacağına artış olmus bende :) neyse , regl donemi yapacak bisey yok :) hepinize basarılar ...

Back
X