- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
Hanımlar selam... Kilomu yazmıştım ama bildirim alındımı Luckycim?
Zayıflamadım kilo aldım aksine 200 gr;((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimiz ayniyiz. Guya kilo vercezHanımlar selam... Kilomu yazmıştım ama bildirim alındımı Luckycim?Zayıflamadım kilo aldım aksine 200 gr;((
Ay nolcazHepimiz ayniyiz. Guya kilo vercez![]()
Gecmis olsun canimAy nolcazRegl dönemi diye susuyorum ama ben de uslu durmadım arada yedim yiceğimi
Hastayımda zaten harbi grip oldum canım da çok sıkkın
![]()
Gecmis olsun canimbende 100 gram almisim. Halbu ki kendimi 3 kilo vermiş gibi hissediyordum
![]()
Bugünde adana yedim ne var benim diyetimde böyle ama ben şurup kullanıyorum bu aralarDiyet topiğinde üyelere gıcık mı veriyorsun
Mantı yemiş
Benimde hiç göbeğim yok![]()
Bugünde adana yedim ne var benim diyetimde böyle ama ben şurup kullanıyorum bu aralar
Ondan ne yersem çıkarıyorum
Biliyorsun kabızlıktan çok yandı canım![]()
sen de katılmışsın yarışmaya hepimizden güzel fiziğe sahipsin küfür eder gibi katılmış bi de ya
bi sen mi verdin kilo şimdi64tum 63.2yim![]()
Şimdi yağ mı çekiyorsunsen de katılmışsın yarışmaya hepimizden güzel fiziğe sahipsin küfür eder gibi katılmış bi de ya![]()
bi sen mi verdin kilo şimdi![]()
Topiğin adını diyet yaparken kilo alanlar olarak değiştirebilir miyizGeriden gelirim ama kapatirim arayi.![]()
Topiğin adını diyet yaparken kilo alanlar olarak değiştirebilir miyiz![]()
ben de vermiş olacaktımda psikolojim bozuldı bisküvi yedim gece geceBir iki kisi daha var. Tam liste yi gece 12 de yazicam. Hala beklemedeyiz.![]()
Ben ne yedim söylememben de vermiş olacaktımda psikolojim bozuldı bisküvi yedim gece gece![]()