• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kizlar ban yemeyelim. Geyige mi gecsek diyorum :-) kazen bu aralar firtinalar estiriyor. Herkes üzgün :-) :-) bizde uzulmeyelim:-)

Benim keyfim yerinde:KK70:
Aslında herkes yediklerini mi yazsa topiğe(yazıyor olabilirsiniz kaçırdım):KK58:Benim gibi yaramazlık yapanları dövsek yuhlasak:KK67::KK67::KK11:
Ama yalan yok herkes yazacak ne yediğini:KK17:
Ben çok dayak yerim çok:mad:

Kiz kimse bir sey yemiyor diyet topiginde yazdik aslinda.:KK59: Bak ben sabahtan beri bir sutlu gevrek , Turk kahvesi , latte ictim bir de bol su.
:cool:

Mercimek corbasi batirdi beni.
:mad:

Gunaydin,

Liste eklenmistir. Eksiler moralini bozmasin (ozellikle ben:KK70: ), artilar tebrikler. :KK9: ), 0 olanlar bir karar verin arti mi , eksi mi. :confused:

Daha 12 gun var. Her an degisebilir durumlar. :cool:

Kolay gelsin. :KK66:

gunaydın ...dün akşam jillian ın shred it with weights workout unu yaptım bittiğiğinmde bile yüzüm vücudum ateş topu gibiydi 30 days e göre kolay dı yapımı ama aynı enerjiyi harcatıyor bence.düzenli yaptığımda çok etkisini görmüştüm ama bu aralar imkanlar pek benden yana işlemiyor.hiç vaktim olmuyo ..

Back
X