KızArkadaşlar lütfen heyecanla cevaplarınizi bekliyorum,
16. Haftaya kadar ogrenmediyeseniz cinsiyeti kizdir diye dedimTeşekkürlerpeki siz neye göre öyle yorumladiniz acaba?
Eger 12. Haftadan sonraysa ultrason kiz bence. ama daha kucukse bilemiyorumKızlar banada bişi der misiniz
14. Haftaya giricem yarın dün gittik işte vallahi çatlıcamEger 12. Haftadan sonraysa ultrason kiz bence. ama daha kucukse bilemiyorum
Kiz bence oglumun bacak arasinda dimdik bisey var sizinki duz14. Haftaya giricem yarın dün gittik işte vallahi çatlıcam
Atsana ultroson resmin varsa kızKiz bence oglumun bacak arasinda dimdik bisey var sizinki duz
Tam 16. HaftaAtsana ultroson resmin varsa kız
Kız evet kdkdkd senin sivride benim daha küçük 14 haftalık 16 haftalıga kadar büyür mü kckcTam 16. Hafta
12. Haftada sivriydi benim ultrasonumdaKız evet kdkdkd senin sivride benim daha küçük 14 haftalık 16 haftalıga kadar büyür mü kckc
Belki ultrasonunuzda kotu diye olabilir ama attigini fotoda erkek olsaydi doktor direk soylerdi 14. Hafta gec bile erkek icinKız evet kdkdkd senin sivride benim daha küçük 14 haftalık 16 haftalıga kadar büyür mü kckc
Söylücekti ama emin olayım dedi bi kesinleşsin dedi iki hafta sonra gelin dedi haftaya cumaya geldi işBelki ultrasonunuzda kotu diye olabilir ama attigini fotoda erkek olsaydi doktor direk soylerdi 14. Hafta gec bile erkek icinhala netlestirmedigi icin ben kiz diyorum
Veririm haber cjcjcErkek diyende var kız diyende
Merhaba ogrendinizmiVeririm haber cjcjc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?