16 hafta hamilelikte lekelenme ve pıhtı gelmesi

queen_35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
3
1
1
38
Merhaba arkadaşlar 16+3 günlük hamileyim.3 gundur kahverengi lekelenme ve bir kaç damla kırmızi kan geldi.Bugun baktığımda siyah kan pıhtısı da geldi ve akıntı camurumsu bir hal aldı.Hemen doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu olduğumu öğrendim. Sizce bu enfeksiyon akıntıya yol acmis olabilir mi yoksa başka birşey midir ? Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Aynı kanamaları bende geçirdim 8. haftadan 16. haftaya kadar sürekli kanamalı bi hamileliğim oldu. Kahverengi kanama eski kanamayı ifade ediyor ama kırmızı kan önemli.
Doktoruma hep sorduğumda bu tür kanamalarımı hep plesantada boşluk oluştuğunu ve kanamaya sebep olduğunu söyledi. İdrar enfeksiyonundan kanama olabiliceği seçeneğini doktorum hiç sunmadı bana.
Plesantanızı kontrol ettimi ultrasonda ?
Neden soruyorum; bir akşam kanamam olduğunda en yakınımda ki acile gittiğimizde doktor tam anlamıyla ilgilenmedi benimle şuan bi sorun yok dedi gönderdi. Ertesi gün kendi doktoruma kontrolüm vardı o incelediğinde plesantada kanama alanını gördü.

Acildeki doktora ben de güvenemedim.2 gün sonra kendi doktorumda kontrolüm var bakalım ne diyecek kendisi. Hala akıntıyla karışık bir iki damla pembemsi olarak geliyor.Fakat kasık agrisi yaşamıyorum.Sizde karın ya da kasık ağrısı olmuşmuydu?

ben 11.haftada siddetli bir kanama yasadim hala akintilarim oluyor kahverengi ve siyah . hep dinlenin . su anda 13 haftaligim . kanama alsnlarim varmis . bebis gayet iyi simdilik :)

Back
X