Su içmekle alakalı değil ki bebek yapar suyu. Böbrek ile. Çiş yani o su..Benimde hiç bilgim yok çanım 14 haftalık hamileyim bende sürekli bebeğime bişey olucakmış korkusuyla yaşıyorumbelki hayırlısı budur su içiyormuydun hamileliğinde
Benim su ivmemele alakasi olmadigini soylediler ki cok su içerim bebegin mesanesi olmayinca idrarini yapamiyor içinde bulunduğu sivil bu şekilde kendini koruyormus organinin olmaması yani sakatlik dolayisiyla suyu tükenmiş herşey cok iyi giderken birden boyle oldu şuanda darmadaginimBenimde hiç bilgim yok çanım 14 haftalık hamileyim bende sürekli bebeğime bişey olucakmış korkusuyla yaşıyorumbelki hayırlısı budur su içiyormuydun hamileliğinde
Biliyorum ama merak ettim suda içiyormu diye bende zorla içtiğim icinSu içmekle alakalı değil ki bebek yapar suyu. Böbrek ile. Çiş yani o su..
16.haftadan önce kaçıncı haftada gittin kontrole canim anlamadılar mıBenim su ivmemele alakasi olmadigini soylediler ki cok su içerim bebegin mesanesi olmayinca idrarini yapamiyor içinde bulunduğu sivil bu şekilde kendini koruyormus organinin olmaması yani sakatlik dolayisiyla suyu tükenmiş herşey cok iyi giderken birden boyle oldu şuanda darmadaginim
Kalp atimi var ama doktor sikistigini kipirdayamadigini yani aci çektiğini söyledi böyle giderse rahimime de yapisabilirmis susuzluktan rahmin bile alınabilir dediler yarin doktorlar karar verecek doğumu başlatmak için geç olması beni riske sokuyormusKalp atımı varsa beklesinler...
Elbette için.Biliyorum ama merak ettim suda içiyormu diye bende zorla içtiğim icin
14. Haftada gittiğimde suyu normaldi zaten 14. Hafta sonra si bebek içeri idrar yapmaya basliyormus bizimki yapamayınca içinde bulunduğu sivil giderek azaldi şimdiyse hic yok bitti16.haftadan önce kaçıncı haftada gittin kontrole canim anlamadılar mı
Şu an sizin hayatınızı riske atmıyor ise beklenmeli.Kalp atimi var ama doktor sikistigini kipirdayamadigini yani aci çektiğini söyledi böyle giderse rahimime de yapisabilirmis susuzluktan rahmin bile alınabilir dediler yarin doktorlar karar verecek doğumu başlatmak için geç olması beni riske sokuyormus
Allah yar ve yardımcın olsun evet keşke sana detayları anlatmasalardı ama her derdin dermanı vardır sabret dua et dualarım seninle rabbim dermanını tez versin kardeşim16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Kalp atimi var ama doktor sikistigini kipirdayamadigini yani aci çektiğini söyledi böyle giderse rahimime de yapisabilirmis susuzluktan rahmin bile alınabilir dediler yarin doktorlar karar verecek doğumu başlatmak için geç olması beni riske sokuyormus
Daha önce benim dusugumde oldu bu dördüncü bebeğim ama yasayan bir tane var diğerleri sorunlu oldu bu da o şekildeŞu an sizin hayatınızı riske atmıyor ise beklenmeli.
En nihayetinde yaşıyor..
Eğer sıkıntılı ise zaten vefat edecek.
Ama organ kaybı riskiniz doktorlarca onarlandı ise tabi mecbur...
Allah yardım etsin.
Ben 10 hafta düşük riski yaşadım.
Ölecek gibiydim stresten.
Sizi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?