16 haftalik gebeligim sonlandirilacak cok kotuyum 😞

Kuzum bir akrabamin ilk gebeliği bebeğinin beyin gelişimi haftasına göre çok önceden durduğu ve çeşitli başka semptomlar görüldüğü için senin gebeliginden bayağı ileri haftalarda olmasına ragmen sonlandirildi. sonrasinda sağlikli bir evladı oldu.Biliyorum su an herşey çok zor geliyor ,olan biteni algilaman,sindirmen için bile zamana ihtiyacin var..ama şunu sakın unutma senin yaptığın birşeyden veya bir hatandan kaynaklanmadi bu durum.

Allah im yardımcın olsun ınsallah

Çok geçmiş olsun..
Hayatı riskiniz olabilirmiş o zaman alacaklardır. Ki bebek de acı çekiyormuş.
Yaşaması kaderde yokmuş. Bu işler nasip. Demek ki doğması hayırlı değilmiş.
Kendinizi suçlamayın sakın. Doğacağı varsa doğardı.

Umarım sonrasında anne olursunuz..

Canım çok zor bi durum. Sonuç ne olursa olsun güçlü ol lütfen. Belki simdi değil ama baska zaman anne olacaksin belki.

Çok zor bir durum. Doktorlar O Bebek o şekilde yaşayamaz dedi mi . Tıp doktoru değilim. Yanıltmak istemem ama şu anki tıp sistemi onu hayatta tutacak durumda değil . Yoksa doktorunuz başka seçenek sunardı. Kafanızda soru işareti kalmasın diyorsanız başka doktora da sorun.
.Çok geçmiş olsun. Şu anda şoktasınızdır . Dayanmaya çalışın. Tedaviniz için gerekli olanları yapmaya çalışın.

keşke okumasaydım ama okumuş bulundum. ve şuan çok üzüldüm okurken gözlerim doldu
zaten hassas dönemlerden geçiyorum.
Allah sana sabır versin herşeyden önce üzülme demiyicem üzülürsün ama şöyle düşün orada acı çektiğini biliyorsun ve bile bile bu eziyeti sürdürmek olmazdı.
bu senin imtihanın inşallah Allah yokluğunu aratmadan yine annelik duygusunu tattırır.

14. Haftada gittiğimde suyu normaldi zaten 14. Hafta sonra si bebek içeri idrar yapmaya basliyormus bizimki yapamayınca içinde bulunduğu sivil giderek azaldi şimdiyse hic yok bitti
Bir arkadaşımın bebeği böyle oldu 12 haftalıkken anlaşıldı mesane deliği yok demişlerdi.Bebeğin karnı şişmiş. Kürtaj oldu. Sonra tekrar hamile kaldı ve şuan sağlıklı bir bebeği var .Çok geçmiş olsun

Ah kardeşim acını yürekten paylaşıyorum. Ben de yarın kürtaj olacağım, bebeğimin kalbi durdu birkaç gün önce. Sizi gerçekten anlayabiliyorum. Umarım bir mucize olur ve bebeğinizi almak zorunda kalmazlar. Ama başka ihtimal yoksa ve sizi de riske sokuyorsa elinizden bir şey gelmez
Allahim yardımcıniz olsun inşallah en kısa sürede atlatirsiniz bu süreci.

Yapay sancı veriyorlar 10 saat kadar sürmüştü benim 14 haftalık ölü doğum yapmıştım
Verilen ilaç dil altı cytotec idi ishal yapmıştı
10 saati Cok sancili mi gecirdiniz serum seklinde değilde sadece bir adet dilatimi verdiler bu şekilde olduğunu HIc duymadim genelde fitil olarak veriliyor diye biliyordum hatırlatmak istemem ama doğum ani zor muydu? Şuanda kafamada bir suru soru var onlara yanit bulmaya calisiyirum

Kürtaj bu şekildeki doğuma gore kolay cnm bayiltiyolar anlamiyorsun bile ilk gebeligimde yasamistim ayni senin yasadigini tabiki insan yinede strese giriyor üzülüyor ama elden birşey gelmiyor mucizelik bir durum keşke olsaydi ama bebekte saatlik durumu var yaşayamaz dedi doktor zaten karnimda bile yasama ihtimali yok her an kalp atimi durabilir keşke dursa da öyle doğuma girsem

rahime zarar gelmeden müdehale edilmesi en doğrusu olur.geçmiş olsun Allah sağlıklı bebek versin en kısa zamanda.bebek için çok üzüldüm ama acı çekmemesi için en doğrusu en kısa zamanda müdehale edilmesi.

Doğum ve kürtaj farkını söylemedim canım muhakkak kürtaj daha kolaydır. Bir annenin bebeğini kaybetmesinin ruhen üzüntüsünü seninle paylaştıgimi söylemek istedim. Allahim yardımcıniz olsun, hakkınızda en hayırlısı olsun.

Yasama ihtimali yok dediler zaten cok küçük 100 gr bi şey mesanesiz yani organ eksikliğinden dolayı suyu bitti ama hala kalp atisi var ve bu durumu düşündükçe çok üzülüyorum orada aci çekiyor tatile geldiği için bekletiyolar yarina kadar beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…