Allah im yardımcın olsun ınsallah16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Çok geçmiş olsun..16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Bir arkadaşımın bebeği böyle oldu 12 haftalıkken anlaşıldı mesane deliği yok demişlerdi.Bebeğin karnı şişmiş. Kürtaj oldu. Sonra tekrar hamile kaldı ve şuan sağlıklı bir bebeği var .Çok geçmiş olsun14. Haftada gittiğimde suyu normaldi zaten 14. Hafta sonra si bebek içeri idrar yapmaya basliyormus bizimki yapamayınca içinde bulunduğu sivil giderek azaldi şimdiyse hic yok bitti
10 saati Cok sancili mi gecirdinizYapay sancı veriyorlar 10 saat kadar sürmüştü benim 14 haftalık ölü doğum yapmıştım
Verilen ilaç dil altı cytotec idi ishal yapmıştı
Kürtaj bu şekildeki doğuma gore kolay cnm bayiltiyolar anlamiyorsun bile ilk gebeligimde yasamistim ayni senin yasadigini tabiki insan yinede strese giriyor üzülüyor ama elden birşey gelmiyor mucizelik bir durum keşke olsaydi ama bebekte saatlik durumu var yaşayamaz dedi doktor zaten karnimda bile yasama ihtimali yok her an kalp atimi durabilir keşke dursa da öyle doğuma girsemAh kardeşim acını yürekten paylaşıyorum. Ben de yarın kürtaj olacağım, bebeğimin kalbi durdu birkaç gün önce. Sizi gerçekten anlayabiliyorum. Umarım bir mucize olur ve bebeğinizi almak zorunda kalmazlar. Ama başka ihtimal yoksa ve sizi de riske sokuyorsa elinizden bir şey gelmez
Allahim yardımcıniz olsun inşallah en kısa sürede atlatirsiniz bu süreci.
Doğum ve kürtaj farkını söylemedim canım muhakkak kürtaj daha kolaydır. Bir annenin bebeğini kaybetmesinin ruhen üzüntüsünü seninle paylaştıgimi söylemek istedim. Allahim yardımcıniz olsun, hakkınızda en hayırlısı olsun.Kürtaj bu şekildeki doğuma gore kolay cnm bayiltiyolar anlamiyorsun bile ilk gebeligimde yasamistim ayni senin yasadigini tabiki insan yinede strese giriyor üzülüyor ama elden birşey gelmiyor mucizelik bir durum keşke olsaydi ama bebekte saatlik durumu var yaşayamaz dedi doktor zaten karnimda bile yasama ihtimali yok her an kalp atimi durabilir keşke dursa da öyle doğuma girsem
Çok zor bir durum. Doktorlar O Bebek o şekilde yaşayamaz dedi mi . Tıp doktoru değilim. Yanıltmak istemem ama şu anki tıp sistemi onu hayatta tutacak durumda değil . Yoksa doktorunuz başka seçenek sunardı. Kafanızda soru işareti kalmasın diyorsanız başka doktora da sorun.
.Çok geçmiş olsun. Şu anda şoktasınızdır . Dayanmaya çalışın. Tedaviniz için gerekli olanları yapmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?