O psikolojiyi 3. Defa yasiyirum maalesef kadim için gerçekten agir bir travma cevremdekiker çok takiyirsun uzuluyordun takma bu kadar diyorlar ama basina gelmeyen bilemez isteyerek takmiyoruzki Allah tez zamanda kurtarsin ikimizi de inşallah kolay geçer tek isteğim bu şuandaDoğum ve kürtaj farkını söylemedim canım muhakkak kürtaj daha kolaydır. Bir annenin bebeğini kaybetmesinin ruhen üzüntüsünü seninle paylaştıgimi söylemek istedim. Allahim yardımcıniz olsun, hakkınızda en hayırlısı olsun.
Amin amin inşallah bizim de sağlıklı gebeliklerimiz olur ve Rabbim tez zamanda bizleri de yavrusunu koklayabilen annelerden yapar.O psikolojiyi 3. Defa yasiyirum maalesef kadim için gerçekten agir bir travma cevremdekiker çok takiyirsun uzuluyordun takma bu kadar diyorlar ama basina gelmeyen bilemez isteyerek takmiyoruzki Allah tez zamanda kurtarsin ikimizi de inşallah kolay geçer tek isteğim bu şuanda
Zaten 10 yıl önce idi üniversite hastanesi şu an farklı olabilir hayır saat başı dil altı verdiler Or değildi tuvalette elime geldi sancı evet adet sancısı şeklindeydi10 saati Cok sancili mi gecirdinizserum seklinde değilde sadece bir adet dilatimi verdiler bu şekilde olduğunu HIc duymadim genelde fitil olarak veriliyor diye biliyordum hatırlatmak istemem ama doğum ani zor muydu? Şuanda kafamada bir suru soru var onlara yanit bulmaya calisiyirum
seni çok iyi anlıyorum canım bende iki tane bebeğimi kaybettim biri karnımda ölmüştü biri kendiliğinden düştü çok zor bi durum hakkımızda hayırlısı buymuş demekki dicek çok bişey yokDaha önce benim dusugumde oldu bu dördüncü bebeğim ama yasayan bir tane var diğerleri sorunlu oldu bu da o şekildesuni sanci verilip doğum baslatilmasi nazil geçecek korkusu kapladi içimi psikolojik olarak zayif hissediyorum yapabilecek gucum yok gibi hissediyorum olu bebek dogurucam sonuçta cok sarsiyo beni
Suni sancı damardan serumla veriliyor, dil altından verilen düşük için. Size suni sancı verilecek bu kadar uzun sürmez merak etmeyin, bebeğiniz küçük çabuk biter :/10 saati Cok sancili mi gecirdinizserum seklinde değilde sadece bir adet dilatimi verdiler bu şekilde olduğunu HIc duymadim genelde fitil olarak veriliyor diye biliyordum hatırlatmak istemem ama doğum ani zor muydu? Şuanda kafamada bir suru soru var onlara yanit bulmaya calisiyirum
Doğan her bebek hayırlı olduğu için mi doğuyor?Çok geçmiş olsun..
Hayatı riskiniz olabilirmiş o zaman alacaklardır. Ki bebek de acı çekiyormuş.
Yaşaması kaderde yokmuş. Bu işler nasip. Demek ki doğması hayırlı değilmiş.
Kendinizi suçlamayın sakın. Doğacağı varsa doğardı.
Umarım sonrasında anne olursunuz..
Sezareyene almiyolar maalesef normal doğum deneyecekler sezaryen bende istedim ama ufak hamileliklerde yapmadiklarini soykedilerCok gecmis olsun. Suni sanciyi bilmiyorum ama ben epidural sezeryan ile dogum yapmistim. Onu onerebilirsinuz. Bir de oglumdan once dis gebeligim olmustu. Onda da sezeryan olmustum. Suni sanci zor olmaz umarim. Allah yardimciniz olsun.
Allah yardımcın olsun canım,bende 3 ay önce 14 haftalık iken sonlandırma yapıldı başka sebeplerden dolayı,korkma ALlah kolaylık versin, benimki nı kısaca anlatayım, Sabahtan yatış yapıldı , ağızdan ve alttn iki ilaç verdiler,4,5 saat sonra bebek kendini bırak tı, kimi 1 gün bekliyormuş,kimisi daha uzun belli olmuyor..bebekle beraber eşide düşerse kürtaja almıyorlar , içeride parça kalmasın emin olmak için kürtajada alabilirler.. kürtaj da narkoz alıyorsun zaten,bırsey hissetmiyorsun..ilk ilaç verildikten sonra titreme üşüme ve ağrı hissedebilirsin alt kısımda,verilen ilaç suni sancı değil demişlerdi bana ne olduğunu bilmiyorum... doğumdan daha az sancılı olur demişlerdi, daha önce doğum yapmadığım için bilemiyorum,sancı derecesini karşılaştıramam.. soracakların olursa yazarım..16 haftalik hamileyim cinsiyet öğrenmeye gidiyorduk cok kotu bi haberle dünya basimiza yikildi resmen... Bebegimin suyunun tamamen bittiği ölebileceği söylenip araştırma hastanesine gonderildim şuanda zeynep kamil doğum hastanesinde 2 gündür yatmaktayim buradaki doktorlar bebegin mesanesinin olmadiğini ve bu yüzden suyunun tükendiğini söylediler ama hala kalp atimi var yinede durumu iyi değil rahimde sikismis durumda hatta doktor artik kemiklerinin yamulmaya basladigini söyledi şuanda aci çekiyor kivraniyor orada cok üzgünüm yarin karar verilecek muhtemelen suni sanciyla doğuma alacaklar bebegin yasama sansi yok cok korkuyorum benim gibi yasayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lutfen...
Ah keşke bende de öyle olsa agri esigim bira düşük korkum bu yuzden adet sancim da bile hastanelik duruma gelebiliyirum bazen ilacsiz geciremiyorum umarim bu sefer kolay geçerBu arada suni sancı aldım ben, her insanın ağrı eşiği farklı tabi ki ama bana hiç zor gelmemişti, adet sancım gibiydi.
İnşallah benimki de kolay olur suanki duam o şekilde çünkü sanci ne kadar uzun sürerse o kadar sikintili bi süreç olacakAllah yardımcın olsun canım,bende 3 ay önce 14 haftalık iken sonlandırma yapıldı başka sebeplerden dolayı,korkma ALlah kolaylık versin, benimki nı kısaca anlatayım, Sabahtan yatış yapıldı , ağızdan ve alttn iki ilaç verdiler,4,5 saat sonra bebek kendini bırak tı, kimi 1 gün bekliyormuş,kimisi daha uzun belli olmuyor..bebekle beraber eşide düşerse kürtaja almıyorlar , içeride parça kalmasın emin olmak için kürtajada alabilirler.. kürtaj da narkoz alıyorsun zaten,bırsey hissetmiyorsun..ilk ilaç verildikten sonra titreme üşüme ve ağrı hissedebilirsin alt kısımda,verilen ilaç suni sancı değil demişlerdi bana ne olduğunu bilmiyorum... doğumdan daha az sancılı olur demişlerdi, daha önce doğum yapmadığım için bilemiyorum,sancı derecesini karşılaştıramam.. soracakların olursa yazarım..
Ufak hamilelik mi? Sorunlu bir gebelik ama. Dis gebelikte ben 6 haftalik hamile idim sezeryan yapildiginda. Neyse yapicak birsey yok anladigim kadariyla. Durumu bize de bildirirseniz cok seviniriz. Rabbim yardimciniz olsun.Sezareyene almiyolar maalesef normal doğum deneyecekler sezaryen bende istedim ama ufak hamileliklerde yapmadiklarini soykediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?