- 11 Eylül 2021
- 799
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Aynı şey bir yakınımın başına geldi onda bir de ayrı olarak ekstra kötü şeyler de söylendi bir kaç gün önce sağlıklı bit şekilde çocuğunu kucağına aldı. Genelde kendiliğinden kayboluyor lütfen az düşünmeye çalışın16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Kistler genelde kendiliğinden kayboluyor. Takip edilmesi yeterli olur diye düşünüyorum şu aşamada16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Inşallah düzelir allahın izini ile sen kalbini ferah tut senin hislerini bebekte hisseder negatif enerji yollama bebisine annesi. :)16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Kuzum biz de iki tane vardı geçti ilerleyen haftalarda.16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Aynı durum benim de başıma geldi bende 18 haftalik hamileyken beyninde kist var dedi ayrıntılı ultrasona girmemi söyledi 22. Haftanın sonuna kadar kendiliginden kapaniyormus 24 haftalikken gittim kist kaybolmuştu ben de çok panik yaşadım Bi sıkıntı olacak korkusuyla ama kendiliğinden kapaniyor için rahat olsun allahin izniyle Bi sıkıntı olmaz şuan oğlum 12 günlük ayrıntılı ultrasona da girmedim turp gibiyiz valla hiçbir sıkıntımız yok çok şükür16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Benim bebeğimde de vardı detaylı ultrasonda fark ettik. İki taraflıydı... Doktor başka bir anomali yoksa ilerleyen zamanlarda kaybolur diyor... Bizde takipteyken 24. Haftadan sonra bir kist kayboldu, diğer kistin kaybolmasını beklerken bebek gelisim geriliği gösterip 2 hafta geriden gelmeye başladı. Doktor 2 haftadan fazla olursa test yaptırabiliriz dedi sonraki haftalarda düzenli olarak yavas yavas geriden gelmeye devam etti. 26. Haftada kızım Arya 3 haftadan biraz daha fazla geriden gelince fetal kromozom testi yaptırdık. Sonuçlarında ve 3'lü tarama testinde birşey çıkmadı. 31. Haftada kontrolde suyumun cok az kaldığını söylediler kist kontrolde gitmişti ama gelişim geriliğine bağlı erken doğuma karşı ciger gelistirici iğne yaptılar. 32. Hafta kontrolunde suyum hiç kalmamıştı. 33+1 de sezeryanla doğum yaptım. Kist'ler geçti ama diğer anormalliklerle birlikte doktor bizden test istemişti yani... Eğer ayrıntılı ultrasona gidip kisti görüp sıkı kontrole almasaydı aylık kontrole gidiyor olsaydım (haftalık değilde) çok büyük ihtimal bebeğim 33. Haftada karnımda ölecekti16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Benimde 20.haftada midesinde polip görüldü 22 haftada ayrıntılı ultrasona girdim perinatoloji doktorunda gayet sağlıklıydı polipte yoktu canım içini rahat tut16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
canım bazı kistler kayboluyo bekle derim16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi oCCokgecmisı?
Benim hem ablamda hem de bende doktor ayni seyi soylemis. Tumor kids vs. Annemler de endiseyle arastirma hastanesine gitmisler. oradaki doktor kizmis neresinden uydurdu bunu vs diye. Ama o gunku teknolojiyle simdiki bir degil. Yanlis gormus olabilir. Siz yine de baska bir doktora daha gidin16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
BENDE DE KİST OLDUĞUNU SÖYLEDİ SONRA Kİ KONTROLÜMDE KÜÇÜLDÜĞÜNÜ GÖRDÜ ERİYORMUŞ İNŞALLAH SİZİNKİ DE ÖYLEDİR16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
okuyorum canım teşekkür ederimkar_bella canım konu bu
Cnm öncelikle geçmiş olsun.benim de kızımda oyle bir sorun olmuştu.senjn gibi çok korkmuştum.kendiliginden kaybilacagini soyledi doktora elhamdülillah kayboldu.korkma Allah in izniyle kaybolur insallah.16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Benim bebeğimde de vardı 2 tane şimdi 27 haftalığız en son gittiğim doktor göremedim dedi olabiliyor yani canını sıkmaBilgisi olan yok mu kızlar
Kuzenimin gebeliğinde oldu ama zamanla geçecektir denildi ayrıntılı usg zamanı geldiğinde orada gözükmedi. Geçmişti. Şükür bir sıkıntı kalmadı. Umarım sizinde öyle olur.16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?