16 haftalık hamilelik. Bakar mısınız?

16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Canım gider kist merak etme bizim bi akrabayada beyninde şu var bebeğin dediler sonra bebek doğdu 10 yaşında maşallahı var korkma geçer bi kaç haftaya

İnşaallah geçici bişey korkmayın. Bana da bi sürü şey dediler kafaya takmıyorum

16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Karşı komşum aynı durumu yaşadı şuan çocuğu 2 yaşında korkmayın ve bir doktorlada kalmayın başka doktorada görünün

Slm Canım 9 yıl önceki gebeliğim de bana da öyle demişti doktorum fakat emarda bişey çıkmadı inşallah sendede bişey yoktur

Sitede bununla ilgili bir suru yazi var. Genelde o kist ilerlryen haftalarda kebdiliginden kayboluyormus.
Canım öncelikle her doktorun dedigini kafana takarsan işte o zaman çocuguna birşey olur. Benim kızım 7 aylıkken özürlü ölü dogacak sakat olacak aldır demişlerdi ama inanmadım baktıkları ultrason dört dörtlük göstermiyor nasıl anlayabiliyorlar hele ki 16 haftalık bebegin kafasında kist görmek nedir ya cahil ordusu onlar hamileleri böyle böyle korkutuyorlar inanma derim biraz zaman geçsin aradan 4 boyutluya gir 5 6 aylık olunca.

Canim ben degil baska bi konu sahibi sormuş. Evet biraz icimizi ferah tutmak lazim. Kotu sonuc alip da dogunca sapasaglam bebek sahibi olanlat var bir suru.

Öncelikle geçmiş olsun, hiiiiç stres yapmayın nolur, 18. haftamda banada aynısını söylediler hatta 3 tane 5mmlik kistler var dediler, kafayı yemek üzereydim, 4 tane ayrı profesöre bakıldık 2 si kesin Down sendromlu dedi, 2 si 26.haftada geçer stress yapma dedi ama insanın elinde değil, bir karakutu günden güne kendini yenileyen bir canlı var içimizde, doktorumun ısrarı
üzerine NIFTY testi yaptırdık hiçbirşey çıkmadı, 21.haftada detaylı ultrasona girdim kistlerin kendiliğinden kaybolduğunu söyledi doktor, şükür birşey çıkmadı ama o dönemde yaşadığım gerginlik ve stress de bana yetti.

yaş faktörünüz yoksa, akraba evliliği değilse ve herhangi genetik kalıtımsal rahatsızlığınız yoksa korkmayınız, Allaha tevekkül ediniz gerisi halloluyor Allahın izniyle.

Bende 20. Haftasında ayrintilida görmüştü doktor kalbimde parlaklik var dedi beyninin dağ tarafında kist var dedi amniyosentex testi istedi bizden ben teste onay vermedim çünkü sknti çıkarsa aldırmayı düşünmüyordum ne olursa olsun doguracagim dedim ve doğurdum kixim 19 günlük oldu ulturasina girdi kalbinde hiç bı sknti çıkmadı düzeldi çok şükür beynindeki kist hala aynı boyutta 2mm bu kayboladabilir dedi böyle de kalabilir dedi zararsız bişey dedi hatta bunun var olduğunu unutun gitsin kafanızdan sılin yokmuş gibi davranin dedi ve doktorum çok bebekde olabilecek bişey olduğunu söyledi bence çok fazla takılmayın tabiki doktorunuza herşeyi sorun takibini yaptırın ama pskolojik olarak yipratmayin kendinizi bn son 20 haftayı hep kafaya takarak geçirdim şuan çok pismanim

16 hatalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende kızıma hamileyken doktorum bebeyin beyninde kitle var hemen bebeği aldırın ömür billah böyle kalır dedi gebeliği sonlandirmaniz lazım dedi bizim ilçe olduğu için il olan bir hastaneye sevk etti beni orda gebeliği sonlandirip gelin dediler bende çok üzüldüm ama ne gelirse Allah'tan gelir diğer aldırmaya karar verdim ama içim içim yiyor özel bir doktora gittim doktorum proposyonel kadın doğum uzmanı o kadar işinde iyiki anlatamam baktı muayene etti dediki bebek çok sağlıklı görünüyor bir sıkıntı yok dedi ama bende bir tedirginlik vardı acaba bir şey olucakmi diye doğum yaptım 35 haftalık biraz erken doğum bebeğim mosmor doğdu eyvah dedim doktor doğru söylemiş demekki diye ama Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmadı şuan kızım 5 yaşında ve Allah'a çok şükür çokta sağlıklı her doktora inanmayın iyice araştırın derim bı arada başka bir doğum doktoru bana bebekte trioid var doğunca gerizekalı olucak dedi sapasağlam hicbirseyimiz yok şuan bence sizde iyice araştırın derim şimdiden çok geçmiş olsun
Bir

Benim ilk hamileliğimdede bebeğimin kist olduğu söylendi. Ve şuan oğlum 9 yaşında beyinde 3 tane araknoid kisti suruyor. Doktoeumuzun dediği çoğu insanda var. Sadece insanlar tesadüfen öğreniyor. Biz belli aralıklarla kontrol ettiriyoruz doktorumuzdan çok memnunuz. Ve korkmayın. İnşallah birşey olmayacak. İlkten bende kabullenemedim yıkıldım hamileliğim hep ağlayarak geçirdim. Ama boşunaymış çok şükür korkukacak birşey yok

Herkese teşekkür ederim kızlar. Çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum var inşallah güzel haberler alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…