- 21 Nisan 2022
- 124
- 43
- 13
- 25
- Konu Sahibi ManyakMisir
-
Canım gider kist merak etme bizim bi akrabayada beyninde şu var bebeğin dediler sonra bebek doğdu 10 yaşında maşallahı var korkma geçer bi kaç haftaya16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Aynı şeyi bende yaşadım. Eğer ki ek başka bi bulgu yoksa tek başına bi anlam ifade etmiyor ve zamanla yok oluyor o kistler. İçinizi rahat tutun16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Karşı komşum aynı durumu yaşadı şuan çocuğu 2 yaşında16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Böyle seyler cok oluyor sonradan geciyor hep,insallah gececektir üzmeyin kendinizi16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Slm Canım 9 yıl önceki gebeliğim de bana da öyle demişti doktorum fakat emarda bişey çıkmadı inşallah sendede bişey yoktur16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Canım öncelikle her doktorun dedigini kafana takarsan işte o zaman çocuguna birşey olur. Benim kızım 7 aylıkken özürlü ölü dogacak sakat olacak aldır demişlerdi ama inanmadım baktıkları ultrason dört dörtlük göstermiyor nasıl anlayabiliyorlar hele ki 16 haftalık bebegin kafasında kist görmek nedir ya cahil ordusu onlar hamileleri böyle böyle korkutuyorlar inanma derim biraz zaman geçsin aradan 4 boyutluya gir 5 6 aylık olunca.Sitede bununla ilgili bir suru yazi var. Genelde o kist ilerlryen haftalarda kebdiliginden kayboluyormus.
Canim ben degil baska bi konu sahibi sormuş. Evet biraz icimizi ferah tutmak lazim. Kotu sonuc alip da dogunca sapasaglam bebek sahibi olanlat var bir suru.Canım öncelikle her doktorun dedigini kafana takarsan işte o zaman çocuguna birşey olur. Benim kızım 7 aylıkken özürlü ölü dogacak sakat olacak aldır demişlerdi ama inanmadım baktıkları ultrason dört dörtlük göstermiyor nasıl anlayabiliyorlar hele ki 16 haftalık bebegin kafasında kist görmek nedir ya cahil ordusu onlar hamileleri böyle böyle korkutuyorlar inanma derim biraz zaman geçsin aradan 4 boyutluya gir 5 6 aylık olunca.
Öncelikle geçmiş olsun, hiiiiç stres yapmayın nolur, 18. haftamda banada aynısını söylediler hatta 3 tane 5mmlik kistler var dediler, kafayı yemek üzereydim, 4 tane ayrı profesöre bakıldık 2 si kesin Down sendromlu dedi, 2 si 26.haftada geçer stress yapma dedi ama insanın elinde değil, bir karakutu günden güne kendini yenileyen bir canlı var içimizde, doktorumun ısrarı16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var merhaba arkadaşım
Merhaba öncelikle geçmiş olsun bende kızıma hamileyken doktorum bebeyin beyninde kitle var hemen bebeği aldırın ömür billah böyle kalır dedi gebeliği sonlandirmaniz lazım dedi bizim ilçe olduğu için il olan bir hastaneye sevk etti beni orda gebeliği sonlandirip gelin dediler bende çok üzüldüm ama ne gelirse Allah'tan gelir diğer aldırmaya karar verdim ama içim içim yiyor özel bir doktora gittim doktorum proposyonel kadın doğum uzmanı o kadar işinde iyiki anlatamam baktı muayene etti dediki bebek çok sağlıklı görünüyor bir sıkıntı yok dedi ama bende bir tedirginlik vardı acaba bir şey olucakmi diye doğum yaptım 35 haftalık biraz erken doğum bebeğim mosmor doğdu eyvah dedim doktor doğru söylemiş demekki diye ama Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmadı şuan kızım 5 yaşında ve Allah'a çok şükür çokta sağlıklı her doktora inanmayın iyice araştırın derim bı arada başka bir doğum doktoru bana bebekte trioid var doğunca gerizekalı olucak dedi sapasağlam hicbirseyimiz yok şuan bence sizde iyice araştırın derim şimdiden çok geçmiş olsun16 hatalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
İlk hamileligimde kizimda vardi 2 tane demisti. Ama kendiliginden 32. Haftalarda frlan tamamen kayboldu. Merak etme gecici16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
Benim ilk hamileliğimdede bebeğimin kist olduğu söylendi. Ve şuan oğlum 9 yaşında beyinde 3 tane araknoid kisti suruyor. Doktoeumuzun dediği çoğu insanda var. Sadece insanlar tesadüfen öğreniyor. Biz belli aralıklarla kontrol ettiriyoruz doktorumuzdan çok memnunuz. Ve korkmayın. İnşallah birşey olmayacak. İlkten bende kabullenemedim yıkıldım hamileliğim hep ağlayarak geçirdim. Ama boşunaymış çok şükür korkukacak birşey yok16 haftalık hamileyim doktor bebeğimin beyninde kist gördü. Başına böyle bişey gelen ya da bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?