16 ocak da benim ameliyat tarihim kızlar dua edin bana :)

cok geçmiş olsun yeni burnuşunda umarım cok güzel olurr inş..

bende sadullah beye ameliyat olucam eda dan daha heyecanlıyım onun için:) büyük bir merakla sonucu bekliyorum.sağlıklı günler dilerim.bir an önce ameliyat sonrası mesajlarını bekliyorum.herşey çok güzel olur inşallah sevgiler

selamlarrr ..oldu ve btti çok şükür..ilk günüm çok zor geçti kızlar... bugun daha iyiyim ..burnum tıkandı bugün çıldırıyorum agzım bogazım kurudu .sprey sıkıyorum ama etki etmiyor.sol gözüm kapanmak üzre şiş ve mosmor .sağ gözümde o kdar çok yok.burnumda acı agrı sızı yok ama baş ağrım var sanırım onun sebebide tamponlar ..

ücret olarak sanırım 2500 tl diye konuşmuşlardı. çok geçmiş olsun edacım. toparlanınca ameliyatla ilgili detayları anlatırsan çok sevinirim resimlerinde sabırsızlıkla bekliyorum.kendine iyi bak

merhaba arkadaşlar...bugun kendimi iyi hissediyorum ..burnum bir tıkanıyor bir açılıyor..ama gözüm geçmedi üst kapağıda komple şişti .artık bugunden itibaren inmeye başlar diye düşünüyorum..bu haldeki fotolarımı hiç merak etmeyin bence sizi kokutmak istemem :)) benim gibi çocuklu olan ameliyat olmak isteyen arkadaşlar yanınızda en az bir hafta kalıcak birini ayarlamayı unutmayın..kızıma sarılmayı özledim öpmeyi koklamayı..bana yaklaşmıyorr uzagımda duruyorr.. yanlız yatıyorum eşim ve kızımla ayırdım odayı yatagı.. biri çarpıcak diye cok korkuyorum..şimdilik bu kadar yine yazıcam kendinize iyi bakın arkadaşlar

Canım benim tekrar geçmiş olsun..Benim de 2 yaşında oğlum var...Önceki ameliyatımda onu bir hafta bırakıp gitmek zorunda kalmıştım...Çoooook kötü oldum...Hiç bişey canımı bu kadar acıtmadı...Tekrar revizyon olacağım bu yaz kesinlikle yanımda götüreceğim, anneannesiyle beraber. Dayanamıyorum uzak kalmaya...Bir de beni sargılarla görünce hiç yadırgamamış, görünce deli gibi sarılmıştı...Ben korkar sanmıştım ama korkmadı...Seni çok iyi anlıyorum... Az kaldı ınşallah...1 hafta geçsin rahat rahat sarılırsın....Allah kolaylık versin çabuk atlat....

selammm kızlar..bugun 4.günüm her gecen gün daha iyi hissediyorum..yüzümdeki şişlikler ve morluklar yavaş yavaşda olsa çekilmeye başladılar.çok feci hapşırık geliyor ama tutuyorum hapşırmıyorum..burnum sürekli akıyo gripmiş gibi, çok afedersiniz sümkürmeyi çok özledim :)))) cevoo; kızım anneannesiyle gitti bugun cumaya kadar göremiycem onu :( senide Allah kurtarsın cevocum oglusunuda götür evt ayrı kalma ..
ameliyatla ilgili hiç bişe hatırlamıyorum linaferda :)) narkozdan ayılmam biraz agır ve zor oldu şiddetli bir baş agrısıyla uyandım..o an zaten agrı kesici vurdular gecti..istifra ettim çok ..en sonunda mide bulantımı durdurucak igne yaptılar su bile icsem cıkarıyordum ..ilk gün zorluk yaşadım ama o kadarıda olucak.zaten.. farklı olan hiç birşey yokdu internette ne okuduysam yaşadım başıma geliceklere hazırlıklıydım ..ama biliyorumki güzel günler beni bekliyor sabır ediyorum... şu suratımdaki paketi açıcakları günü bekliyorum :))) süpriz hediyemi görmek istiyorummm :))) burnumun ucu görünen kadarıyla çok hoş şimdilik oraya bakıp kendimi mutlu hissediyorum :))) öğrenmek istediginiz başka şerlerde varsa sorabilirsiniz bilgilendirmeye calısırım sevgilerrrr herkese

Back
X