16 yaşındaki kardeşimin yaptığı çok büyük yanlış !

bakir erkek yok denecek kadar azdır ama bakire bayan vardır.
şöyle söyliyeyim erkekler evet cinsel birliktelik yaşıyor.
Bu onların doğasında var. Bu bir ihtiyaç onlar için acıkmak kadar doğal. Buna engel olamayız.
çünkü ihtiyaçlarını gidermemeleri hastalıklara yol açıyor.

Biz bayanlar cinsel ilişki yaşamadan durabiliriz erkek duramaz.
Erkek bunu yaşadığı zaman sorun olmuyor ama bayan yaşadığı zaman
bizim toplumumuz tarafından hoş karşılanmıyor.
Bana göre cinselliği evlendiğin kişiyle yaşamak en güzeli.

herkes hayatını istediği gibi yaşar elbet, kimse karışıp yargılayamaz.
Ama şuda bir gerçek ki hangi erkek evlendiği bayanın daha önceki ilişkilerinde cinsel birlikteliğinin olmasını normal karşılar ve kabul eder. Ben duymadım doğrusu.
Her erkek evleneceği bayanın kendisine ait olmasını ister.
Daha geçen gün burda bir konu açılmıştı.
Evlenmeden önce 2 kişiyle ilişkisi olmuş.
Eşi bilerek evlenmiş ama şimdi onu bebek sahibi olmaya layık görmüyor.
Işte erkek mantığı böyle.
Başta sever kabul eder evlenir ama bir zaman sonra bunu içine sindiremez sorun çıkar ve evlilik çatırdamaya gider.
Isteyen istediğini yaşasın ama böyle sorunlar hep var olacak.

Kimseye evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı ya da yaşanmamalı demek bana düşmez, herkesin kendi görüşü. Ama tüm erkekleri böyle genelleyemezsiniz. Bi kere mantıklı düşünelim erkeklerin ergenlik dürtüleri erken gelişiyor 13-14 yaşında filan başlıyor, bu durumda hemen kendilerine sevişecek birilerini bulamadıklarına göre, ya da Türkiyede kadın erkek sayısı olarak fazla fark olmadığına kadınların çoğunun evlenene kadar ilişki yaşamak istemediklerine, erkeklerin bir kısmınında ne evlenecek ne de parasıyla birilerini bulacak parası olmadığına göre bu insanlar nasıl oluyor da hastalanmıyorlar? Ki 3 büyük dine bakın hiçbiri kadınlar otursun evine kapansın kimsenin eli eline değmesin, ama erkekler sevişebilir çünkü hastalanırlar yoksa demez. Tıptada böyle birşey yok. Ataerkil fikirlerden aşırı etkilenmişsiniz bence.

İkinci olarak ''Her erkek evleneceği kadın yanlız ona ait olsun ister'' evlenince olsun tabi, ama bana göre evlenmeden öncesi kimseyi ilgilendirmez, benim çevremde bunu umursamadan evlenen insanlar da var sizin dediğiniz gibi düşünenlerde var ama birkaç örnekle diğerlerini genelleyemeyiz. Birkaç hafta önce bir konu daha vardı buralarda, kocam beni başka erkeklerle hayal ediyor manasına gelen nasıl ki o normal bir durum değilse severek evlendiğin kadını bebek yapmaya layık görmemekte değil. Sırf böyle düşünen erkekler var diye onlar böyle istiyorsa böyle yapmalıyız diye düşünemem ben.

neden olmuyorsunn olsana canımmm
bak sizde olmamışsınız buzamana kadar yoksa kadınlarlamı olacaksınızz
mademm sen öyle düşünüyorsunn neden olmuyorsun
senii ilgilendirmezz ben kızımınn arlı namuslu yetişmesinii istiyorumm
ben evlenince birlikte oldumm 22 yaşındaa,eşimle sevdiğim adamla aşık olduğum adamla
yanii evlenmeden önce olmadım diye kadınlarla olmamm gerekiyorduu
gerçektenn çokk saçma düşüncen varrrr
hemm olmuyorsunn birlikte hemede laf yetiştiriyorsunn
birdaha kızımdan bahsetmeee,ağzına bile alma

Kızını burada örnek gösteren sensin, ayrıca kaç yaşındasın sen yorumların çok çocukça... Beraberlik yaşayıp yaşamam benim kendi kararım, sizin gibi ar namus vs diye düşündüğümden değil, buna değecek bir adamla karşılaşmadığımdan güven duymadığımdan, sağda solda malzeme olmak istemediğimden olmadım.. Ama kızlık zarının kendisini zerre önemsediğimden değil hatta keşke kız çocukları doğar doğmaz alsalar kurtarsalar bu yükten tüm kadınları.. Ar namus = Kızlık zarı ise siz zarı kaybedince nasıl bunalıma girmediniz tüm değerleriniz zarla gitmiştir yazıkk..

yazılanları okuyamadım ama bence ilk önce kardeşinle konuş yaptığının çok yanlış olduğunu anlat

herkes hayatını istediği gibi yaşar elbet, kimse karışıp yargılayamaz.
Ama şuda bir gerçek ki hangi erkek evlendiği bayanın daha önceki ilişkilerinde cinsel birlikteliğinin olmasını normal karşılar ve kabul eder. Ben duymadım doğrusu.
Her erkek evleneceği bayanın kendisine ait olmasını ister.
Daha geçen gün burda bir konu açılmıştı.
Evlenmeden önce 2 kişiyle ilişkisi olmuş.
Eşi bilerek evlenmiş ama şimdi onu bebek sahibi olmaya layık görmüyor.
Işte erkek mantığı böyle.
Başta sever kabul eder evlenir ama bir zaman sonra bunu içine sindiremez sorun çıkar ve evlilik çatırdamaya gider.
Isteyen istediğini yaşasın ama böyle sorunlar hep var olacak.

“Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a şirk koşan bir kadınla evlenir.
Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Alah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu müminlere haram kılınmıştır.” (Nûr(24) Bakir olmayan bir erkeğin bakire bir kadın istemeye dinen de vicdanen de hakkı yok..

bakir erkek yok denecek kadar azdır ama bakire bayan vardır.
şöyle söyliyeyim erkekler evet cinsel birliktelik yaşıyor.
Bu onların doğasında var. Bu bir ihtiyaç onlar için acıkmak kadar doğal. Buna engel olamayız.
çünkü ihtiyaçlarını gidermemeleri hastalıklara yol açıyor.

Biz bayanlar cinsel ilişki yaşamadan durabiliriz erkek duramaz.
Erkek bunu yaşadığı zaman sorun olmuyor ama bayan yaşadığı zaman
bizim toplumumuz tarafından hoş karşılanmıyor.
Bana göre cinselliği evlendiğin kişiyle yaşamak en güzeli.

Birisi sizi fena keklemiş arkadaşım yazık, erkeğin ihtiyacı olan şeye tabiki kadının ihtiyacı olacak ikisi de insan değilmi? Nasıl bu kadar saf olabiliyorsunuz yaa erkekler sizi böylemi uyutuyor? :52: Hormonları fazla çlışıyorsa kendini tatmin etsin illa biri ile olmak zorunda değil ki erkek.. Yani en basiti :)))

Kızını burada örnek gösteren sensin, ayrıca kaç yaşındasın sen yorumların çok çocukça... Beraberlik yaşayıp yaşamam benim kendi kararım, sizin gibi ar namus vs diye düşündüğümden değil, buna değecek bir adamla karşılaşmadığımdan güven duymadığımdan, sağda solda malzeme olmak istemediğimden olmadım.. Ama kızlık zarının kendisini zerre önemsediğimden değil hatta keşke kız çocukları doğar doğmaz alsalar kurtarsalar bu yükten tüm kadınları.. Ar namus = Kızlık zarı ise siz zarı kaybedince nasıl bunalıma girmediniz tüm değerleriniz zarla gitmiştir yazıkk..

Yorumlarım işine gelmedi

Son düzenleme:
neymiş erkeklerin ihtiyaçlarını gidermemeleri hastalıklara yol açıyormuşmuş .. beter olsunlar.. bukadar saçma bişey duymadım. buna inanan avarel lerede şaştım kaldım.

Neden malzeme olacaksınki duygularınınn hiç mi önemii yokk

Evlenecek kadın eğlenecek kadın sözü ne anlama geliyor ? Erkek canı çekince bakire kızlaramı gidiyor sanki hayır niye başını ağrıtsın ki açık kapı tabir ettiği cinselliğini yaşayan kadınlara gidiyor bir çok bayanda nasıl olsa gitti diye devam ediyor forumda da örnekleri var. Erkek neden bakire ister peki, onlara göre evinin kadını çocuklarının annesinin başkalarının kadını değil kendi kadını olmasını istiyor. Onlar bir çok modern yada nasıl sıfatlandırırsınız bilemem kadınların kaçıncı erkeği olduğunu bilir bakire olmayan kadına güvenmez özellikle ünv.kucaktan kucağa atlıyan kadınlar ile birlikte oluyorlar. Modern bayanlarıda görüyoruz evlencem acil diktirmem lazım ee ne oldu ? Hemen sahtekarlık en iyi çözüm. Kendini saklayan erkekte var bayanda var hatta bakire olmayıp eşi olarak güvenip evlenende. Herkesin kendi hayatı istediğini yaşar bana yargılamak düşmez ben tasvip etmiyorum sadece.

Evlenecek kadın eğlenecek kadın sözü ne anlama geliyor ? Erkek canı çekince bakire kızlaramı gidiyor sanki hayır niye başını ağrıtsın ki açık kapı tabir ettiği cinselliğini yaşayan kadınlara gidiyor bir çok bayanda nasıl olsa gitti diye devam ediyor forumda da örnekleri var. Erkek neden bakire ister peki, onlara göre evinin kadını çocuklarının annesinin başkalarının kadını değil kendi kadını olmasını istiyor. Onlar bir çok modern yada nasıl sıfatlandırırsınız bilemem kadınların kaçıncı erkeği olduğunu bilir bakire olmayan kadına güvenmez özellikle ünv.kucaktan kucağa atlıyan kadınlar ile birlikte oluyorlar eğlencelerine bakıyorlar evlenince bunlar gibi olmayacağın inandığı kızı arıyorlar. Modern bayanlarıda görüyoruz evlencem acil diktirmem lazım ee ne oldu ? Hemen sahtekarlık en iyi çözüm. Kendini saklayan erkekte var bayanda var hatta bakire olmayıp eşi olarak güvenip evlenende. Herkesin kendi hayatı istediğini yaşar bana yargılamak düşmez ben tasvip etmiyorum sadece.

İşinize gelince din iman ahlak, ben yukarıda bir ayet paylaştım neden görmezden geliniyor ? Erkekleri ahlaksız yapan sizin gibi kadınlar...

Belli yaşa gelmemiş kızların aileler tarafından korunup gözetilmesi gerektiğine inanıyorum herşey yaşında güzel ben ne nikahlı ne de nikahsız kızımın 25 yaşından önce cinsellik yaşamasını istemem ama bu benim elimde değil yaşarsada onu reddedip kemiklerini kırmam o benim evladım.. Misal bir kızım var 30 yaşında ve evlenmedi sürekli onu baksı altınamı alacağım kimse ile olma kendini sakla diye ne münasebet yahu eşşek kadar insan.. Ve herkesin doğrusu kendine.. Üniversitede ki ilişkilerden bahsetmiş biri yukarıda, inanın o bahsettğiniz kızların çoğu aşırı mutaasıp ailelerin kızlarıı.. İsterseniz gözlemleyin bakın çevreye.. Bu konuda bahsedilen ailede eminim bu konularda tutucu baskıcı bir ailedir.. Ya da tam tersi saldım çayıra mevlam kayıra.. Bence ikiside yanlış..

İnanamıyorum bazı arkadaşlar erkeklerin doğal ihtiyacıdır evlenmeden önce yaşayabilirler ama kadınlar yaşamamalı demişler.
Bir kadının ağzından bu sözleri duymak beni çok üzdü.
Erkekleri hep üstün gödüğümüz gibi yine üstün görelim. Onlar cinsel ihtiyacını başka kadınlarla giderirken kızlar eline erkek eli değmesin aman kendi kendilerini tatmin etsinler. Yok öyle!!!!

Bir erkek eğer bakire kadın istiyorsa kendine bir bakacak ben bakir miyim acaba diye. Eğer bakir değilse o erkeğin asla bakire bir kadın isteme hakkı yoktur.
Adam her önüne gelenle yatıp kalksın sonra bakire kız bulup evlensin. Peki bu adamın evlenmeden yaşadığı kadınlar ne olacak?

Aman canım yapmayıversin o kadınlarda madem diyecek eee hani erkekler evlenmeden önce cinsellik yaşardı bu çok normaldi???? Herhalde erkek erkeğe yaşaması gerektiğini savunmuyorsunuz değil mi?

Herkes kendi inancına ve kendi hayatına göre evlenmeden yaşar yada yaşamaz. Ama insaf edin bayanlar erkek yaşar ama kadın yaşamamalı diye sizler derseniz, sizler ufacıkken oğlunuzun beynine buna kazırsanız, kızlarınız evlilik öncesi cinsellik yaşadığında kızım seni kimse almaz bu saatten sonra ama oğlum sen git istediğin kızla yat kalk mı diyeceksiniz.???????

Yapmayın cinsiyetimizi bu kadar önemsizleştiren ufacık oğlunun beynine kızlardan üstün olduğunu beynine kazıyanlar da kadınlardır. Çocukları yetiştiren annedir. Eğer yaşamaması gerektiğini düşünüyorsanız oğlan kız demeyin cinsiyet ayrımı yapmayın artık!

Back
X