- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
bakir erkek yok denecek kadar azdır ama bakire bayan vardır.
şöyle söyliyeyim erkekler evet cinsel birliktelik yaşıyor.
Bu onların doğasında var. Bu bir ihtiyaç onlar için acıkmak kadar doğal. Buna engel olamayız.
çünkü ihtiyaçlarını gidermemeleri hastalıklara yol açıyor.
Biz bayanlar cinsel ilişki yaşamadan durabiliriz erkek duramaz.
Erkek bunu yaşadığı zaman sorun olmuyor ama bayan yaşadığı zaman
bizim toplumumuz tarafından hoş karşılanmıyor.
Bana göre cinselliği evlendiğin kişiyle yaşamak en güzeli.
herkes hayatını istediği gibi yaşar elbet, kimse karışıp yargılayamaz.
Ama şuda bir gerçek ki hangi erkek evlendiği bayanın daha önceki ilişkilerinde cinsel birlikteliğinin olmasını normal karşılar ve kabul eder. Ben duymadım doğrusu.
Her erkek evleneceği bayanın kendisine ait olmasını ister.
Daha geçen gün burda bir konu açılmıştı.
Evlenmeden önce 2 kişiyle ilişkisi olmuş.
Eşi bilerek evlenmiş ama şimdi onu bebek sahibi olmaya layık görmüyor.
Işte erkek mantığı böyle.
Başta sever kabul eder evlenir ama bir zaman sonra bunu içine sindiremez sorun çıkar ve evlilik çatırdamaya gider.
Isteyen istediğini yaşasın ama böyle sorunlar hep var olacak.
Kimseye evlilik öncesi cinsellik yaşanmalı ya da yaşanmamalı demek bana düşmez, herkesin kendi görüşü. Ama tüm erkekleri böyle genelleyemezsiniz. Bi kere mantıklı düşünelim erkeklerin ergenlik dürtüleri erken gelişiyor 13-14 yaşında filan başlıyor, bu durumda hemen kendilerine sevişecek birilerini bulamadıklarına göre, ya da Türkiyede kadın erkek sayısı olarak fazla fark olmadığına kadınların çoğunun evlenene kadar ilişki yaşamak istemediklerine, erkeklerin bir kısmınında ne evlenecek ne de parasıyla birilerini bulacak parası olmadığına göre bu insanlar nasıl oluyor da hastalanmıyorlar? Ki 3 büyük dine bakın hiçbiri kadınlar otursun evine kapansın kimsenin eli eline değmesin, ama erkekler sevişebilir çünkü hastalanırlar yoksa demez. Tıptada böyle birşey yok. Ataerkil fikirlerden aşırı etkilenmişsiniz bence.
İkinci olarak ''Her erkek evleneceği kadın yanlız ona ait olsun ister'' evlenince olsun tabi, ama bana göre evlenmeden öncesi kimseyi ilgilendirmez, benim çevremde bunu umursamadan evlenen insanlar da var sizin dediğiniz gibi düşünenlerde var ama birkaç örnekle diğerlerini genelleyemeyiz. Birkaç hafta önce bir konu daha vardı buralarda, kocam beni başka erkeklerle hayal ediyor manasına gelen nasıl ki o normal bir durum değilse severek evlendiğin kadını bebek yapmaya layık görmemekte değil. Sırf böyle düşünen erkekler var diye onlar böyle istiyorsa böyle yapmalıyız diye düşünemem ben.