16 yaşındayım ve 80 kiloyum

Crnuysl

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
4
0
16
Hatay
Eveeet.Öncelikle kendimi tanıtayım.
Ben Ceren,16 yaşındayım ve evet 80 kiloyum.
Boyum 1.60,kiloluyum.Üstelik ciddi boyutta.Bilemiyorum yaşım site ortalamasının altındadır sanırım.Ama artık bu hayattan sıkıldım.
Kendimi bildim bileli kiloluyum.10 yaşında,11 yaşında,12 yaşında..Ve şimdi.
Her yaz planım yepyeni biri olmaktı,zayıflamaktı.En azından 10-15 kiloyu vermekti.Olmadı.Ama artık bu yaz olsun istiyorum.
Boğazımdan kısıcam,yürücem,hareket edicem,gerekirse aç giricem yatağa.Ama hem sağlığım,hemde sosyal yaşantım için bunun olması gerektiğini hissediyorum artık.Ve gerçekçi olucam,kilolarım beni asosyal yaptı.Bunu açıkça söyleyebilirim.
Ve bugün başladım,kutsal diyete başlama günü olan pazartesi
Umarım başarılı bir sonuç alırım.Sizin tavsiyelerinize,yorumlarınıza her zaman açığım :)
Gün gün,öğün öğün buraya ne yiyip içtiğimi,ne yaptığımı yazmayı planlıyorum.Gün sonunda görüşürüz.
Bana şans dileyin :) :*

Canııım kararından sakın dönme.Hedefine hızlı adımlarla yürü. Sonunda çıtır bir genç kızlık var unutma.
Kolay gelsin

Hoşgeldin ve kolay gelsin canım.Bak ben 38 yaşındayım ve 18 yaşında 1 ayda sadece elimden su şişesini düşürmeyerek ve yarım saat yürüyerek yememden de kısmayarak 3,4 kilo verdiğimi bilirim.Çok gençsin ve bu yüzden şanslısında yatağa aç girme burada araştır bir çok yöntem var illaki biri sana uygundur şok diyetler hariç.Kısa sürede sağlıklı bir şekilde bizden daha iyi sonuçlar alabilirsin emin ol.

Hoşgeldin ve kolay gelsin canım.Bak ben 38 yaşındayım ve 18 yaşında 1 ayda sadece elimden su şişesini düşürmeyerek ve yarım saat yürüyerek yememden de kısmayarak 3,4 kilo verdiğimi bilirim.Çok gençsin ve bu yüzden şanslısında yatağa aç girme burada araştır bir çok yöntem var illaki biri sana uygundur şok diyetler hariç.Kısa sürede sağlıklı bir şekilde bizden daha iyi sonuçlar alabilirsin emin ol artı bir hastalığın yoksa kilo almana sebep olan.

Öncelikle teşekkür ederim :)
Sabah 1 yumurta,1 domates,1 kibrit kutu peynir,1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay içtim.
Öğle yarım lahmacun ve 1 kase yoğurt.
Akşam 6 kaşık kabak yemeği ve yarım kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.
Gündüz ara öğünde yeşil çay içtim ve yürüyüşe çıktım.Yaklaşık 35 dakika yürüdüm.
2,5 L'ye yakın su içtim.Bir yeşil çay daha içiyorum şuan.
Yatmadan önce 30 mekik çekmeyi düşünüyorum.Sabahta aç karna tartılıcam bakalım.İyi akşamlar hepinize :)

öncelikle harika bir menü yapmissin bugun kendine :) kendin mi hazirladin bugunku listeni yoksa diyetisyen kontrolunde misin? :) yasin itibariyle ck sanslisin cünkü bedenin suan civil civil metobolizman harika calisiyor olmali :)
bende 19 yasindayim ve kendimi bildim bileli kiloluydum :) ama cok sükür simdi ideal kiloma cok az kaldi. öncelikle canin ne istiyorsa ye :) yeterki dogru vakitlerde ve gerektigi kadar yemeyi bil. kendini diyet yapiyorum psikolojisine sokma ki kalici bir sistem oturtup geri birakmak zorunda kalmayasin . o yüzden yeri geldiginde dondurmani ye cikolatani böregini ye :) ve bunlari yediginde diyetim bozuldu! düsüncesine kapilip o gününü heba etme cünkü biz insaniz ve nefsimiz var dünyanin güzelliklerinden faydalanmaliyiz ve bu aslinda kilo aldirir denen yiyeceklerin kilo vermemize yardimci oldugunu anlayalim tabiki dedigim gibi dogru ve yeteri miktarda tüketldiginde :) cok uzun oldu sanirim ama dedigim gibi güzel bir baslangic yapmissin :)

Canım benım senı cok ıyı anlıyorum bende hep kiloluydum cocuklugumdan beri.Bir ara 60ı gördüm o sıra üniversıte masraflarımı karsılamak ıcın yaz sezonu markette calısmaya baslamıstım oturmak yasaktı ve sureklı ordan oraya kosturuyorsun tart diz temızle vs ve yemekte yıyemıyordum cok fazla eve gec gelıyordum vs bı baktım 60ım bundan 5 yıl once... bende suanda 79-80 arasıyım ama daha fazlaydım 86 fılan azmettım saglıklı beslenmeye calısıyorumm cok yemıyorumm cıkolata kola vs kestım sonuclarını aldım ıstersen su konuya bır bak uzun vadelı dusun sadece yaz ıcın degıl http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-vermek-isteyenler-kesinlikle-baksin.html

Canım merhaba. Ben de 15 yaşındayım. Ve düne kadar 82 kiloydum. Bugün tartıya çıktığımda 80 kilo olmuşum diye nasıl sevindim bilemezsin. Bu kiloyu sadece bir haftada verdim. Ve hiçbir şekilde kendimi diyet diyet diye şartlamadım. Her istediğimi yedim ama az yedim. Aslında az sayılmaz yediklerim ama eskisine nazaran daha az yediğim kesin. Ha bir de kondisyon bisikleti var evde. Her gün ona bindim 1-1.5 saat. İşe yarıyor cidden. Sakın kendini şartlandırma. Daha sonra canın daha fazla yemek istiyor. Onun yerine her şeyden ye ama az ye. Bir de kendi yemeklerini kendin yap. İçine azıcık yağ koyarsan emin ol çok şey değişir. Bu arada benim hedefimde "şimdilik" okullar açılana dek 70 kilo olmak. 10 kilo verdikten sonra eminim ki gerisi kolay gelir. Başarılar.

Yorumlarınızı okudum,doğru aslında.Yani şartlandırmadım kendimi.Aşırı diyet psikolojisine girmemeye çalışıyorum.Ama yinede canım bişey isteyip mutfağa girdiğimde su içip çıkıyorum artık.Ve kesinlikle daha iyi hissettiriyor bu.Bugün zumbaya başladım :) Kesinle çok eğlenceli.Yaklaşık 16 dakika yaptım,devam etmeyi planlıyorum :)
Sabah yine 1 yumurta ,domates ,salatalık,yeşil çay
Öğleye domates,biber ve soğandan oluşan az yağlı bi menemen yapmayı düşünüyorum
Ve yemeklerimi kendim yapmaya dikkat ediyorum,sadece akşam yemeği anneme kalıyor ama annem yağ konusunda da çok cömert değil :)
Akşam yine yazarım,bu vakte kadar da yaklaşık 1 litre su içtim :)
Sabah 79.9'dum :)

bende 78.9 kiloyum boym 178 cm. ben 15 yaşındayım. birbirimizi burada motive edebiliriz cnm. her cuma tartılıp yazarız buraya kilomuzu benim hedefim 60 kg. olmak..

Canım kolay gelsin merak etme biraz daha zaman geçsin bak nasıl alışıyorsun .Yiyeceklerini artık öyle bir seçiyorsun zafer seni bekliyor olur.Bilinçli davranıyorsun bu da bir alışma evresi .O evreyi geçtikten sonra verdiğin kiloları gördükçe hem diyet zevkli hale geliyor hem de artık diyetin bir oyundan ibaret oluyor ve çok zevkli bir hal alıyor . Umarım en kısa zamanda idealine kavuşur ve gençliğin en güzel dönemlerini istediğin şekilde mutlu geçirirsin

Canım merhaba bende 17 yaşındayım ve 160 boyunda 71 kiloyum bende diyete ve spora başladım 2 kilo verdim şimdiye kadar hedefim ilk önce 60 :) umarım kilolarımızı veririz ve fıstık gibi oluruz :) kolay gelsin :))

canım menün çok güzel olmuş ellerine sağlık!!!!!!!!

başarılar dilerim tatlım, hepimiz çıtırdık, çıtırız, olacağız!

Aa yaşı yakın biri buldum sonunda
Ben de 15 yaşındayım, boyum 175, kilom hayvan gibi 107. Adım da Bengisu.
Memnun oldum

Bayadır yazmamışım,78.6'yım şuan.
Ekstra bi çıkış yok yani vücudumdan.Ve motivasyonum düşmüş gibi hissediyorum.Heleki geçen gün hoşlandığım çocuğa bunu açıkça söylediğimde;
"Sen çok güzelsin,çok şekersin.Senin için çoğu şeye katlanırım ama fiziğin " demesi beni ruhsal çöküntüye soktu.
Diyeceksiniz senin daha çok motive olman lazım,olamıyorum.Ha stresimi,üzüntümü de yemeklerden çıkarmıyorum;zevkkine yemek yemiyorum merak etmeyin.
Annem son iki haftadır zayıfladığımı,vücudumun sıkılaştığını söylüyor-bu tamamen kullandığım kremle ilgili ama olsun-
Bunu bende fark ediyorum,44'leri bırak 42'lerin içine girebiliyorum artık -kısmen-
Sağlığı elden bırakmamak istiyorum ama olmuyor.
Bu arada yaşıtlarımın çıkması çok hoş,iletişime geçebiliriz bence.Ayrıca diyet arayışı içindeyim.
Görüşürüz.

selam kızlar bende kilo vermek istiyorum boyum 168 kilom 60 ben çok takıntılıyım ya bende 10 kilo vermek istiyorum ne olacak bu halimiz yaaa

tatlım tatlım tatlımmm istersen her şeyi başarabilirsin yaşında minicik sende ki metabolizma hızı kimsede yoktur bu yaz bu işi bitirip 2014 de cillop bi çıtır olarak girebilirsin iste ve istikrarlı ol

Son düzenleme:

Ceren öyle güzel bir yaştasın ki! Sakın pes etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…