Öncelikle teşekkür ederim :)
Sabah 1 yumurta,1 domates,1 kibrit kutu peynir,1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay içtim.
Öğle yarım lahmacun ve 1 kase yoğurt.
Akşam 6 kaşık kabak yemeği ve yarım kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.
Gündüz ara öğünde yeşil çay içtim ve yürüyüşe çıktım.Yaklaşık 35 dakika yürüdüm.
2,5 L'ye yakın su içtim.Bir yeşil çay daha içiyorum şuan.
Yatmadan önce 30 mekik çekmeyi düşünüyorum.Sabahta aç karna tartılıcam bakalım.İyi akşamlar hepinize :)
Yorumlarınızı okudum,doğru aslında.Yani şartlandırmadım kendimi.Aşırı diyet psikolojisine girmemeye çalışıyorum.Ama yinede canım bişey isteyip mutfağa girdiğimde su içip çıkıyorum artık.Ve kesinlikle daha iyi hissettiriyor bu.Bugün zumbaya başladım :) Kesinle çok eğlenceli.Yaklaşık 16 dakika yaptım,devam etmeyi planlıyorum :)
Sabah yine 1 yumurta ,domates ,salatalık,yeşil çay
Öğleye domates,biber ve soğandan oluşan az yağlı bi menemen yapmayı düşünüyorum
Ve yemeklerimi kendim yapmaya dikkat ediyorum,sadece akşam yemeği anneme kalıyor ama annem yağ konusunda da çok cömert değil :)
Akşam yine yazarım,bu vakte kadar da yaklaşık 1 litre su içtim :)
Sabah 79.9'dum :)
Öncelikle teşekkür ederim :)
Sabah 1 yumurta,1 domates,1 kibrit kutu peynir,1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay içtim.
Öğle yarım lahmacun ve 1 kase yoğurt.
Akşam 6 kaşık kabak yemeği ve yarım kase cacık,1 dilim kepekli ekmek.
Gündüz ara öğünde yeşil çay içtim ve yürüyüşe çıktım.Yaklaşık 35 dakika yürüdüm.
2,5 L'ye yakın su içtim.Bir yeşil çay daha içiyorum şuan.
Yatmadan önce 30 mekik çekmeyi düşünüyorum.Sabahta aç karna tartılıcam bakalım.İyi akşamlar hepinize :)
Eveeet.Öncelikle kendimi tanıtayım.
Ben Ceren,16 yaşındayım ve evet 80 kiloyum.
Boyum 1.60,kiloluyum.Üstelik ciddi boyutta.Bilemiyorum yaşım site ortalamasının altındadır sanırım.Ama artık bu hayattan sıkıldım.
Kendimi bildim bileli kiloluyum.10 yaşında,11 yaşında,12 yaşında..Ve şimdi.
Her yaz planım yepyeni biri olmaktı,zayıflamaktı.En azından 10-15 kiloyu vermekti.Olmadı.Ama artık bu yaz olsun istiyorum.
Boğazımdan kısıcam,yürücem,hareket edicem,gerekirse aç giricem yatağa.Ama hem sağlığım,hemde sosyal yaşantım için bunun olması gerektiğini hissediyorum artık.Ve gerçekçi olucam,kilolarım beni asosyal yaptı.Bunu açıkça söyleyebilirim.
Ve bugün başladım,kutsal diyete başlama günü olan pazartesi
Umarım başarılı bir sonuç alırım.Sizin tavsiyelerinize,yorumlarınıza her zaman açığım :)
Gün gün,öğün öğün buraya ne yiyip içtiğimi,ne yaptığımı yazmayı planlıyorum.Gün sonunda görüşürüz.
Bana şans dileyin :) :*
Eveeet.Öncelikle kendimi tanıtayım.
Ben Ceren,16 yaşındayım ve evet 80 kiloyum.
Boyum 1.60,kiloluyum.Üstelik ciddi boyutta.Bilemiyorum yaşım site ortalamasının altındadır sanırım.Ama artık bu hayattan sıkıldım.
Kendimi bildim bileli kiloluyum.10 yaşında,11 yaşında,12 yaşında..Ve şimdi.
Her yaz planım yepyeni biri olmaktı,zayıflamaktı.En azından 10-15 kiloyu vermekti.Olmadı.Ama artık bu yaz olsun istiyorum.
Boğazımdan kısıcam,yürücem,hareket edicem,gerekirse aç giricem yatağa.Ama hem sağlığım,hemde sosyal yaşantım için bunun olması gerektiğini hissediyorum artık.Ve gerçekçi olucam,kilolarım beni asosyal yaptı.Bunu açıkça söyleyebilirim.
Ve bugün başladım,kutsal diyete başlama günü olan pazartesi
Umarım başarılı bir sonuç alırım.Sizin tavsiyelerinize,yorumlarınıza her zaman açığım :)
Gün gün,öğün öğün buraya ne yiyip içtiğimi,ne yaptığımı yazmayı planlıyorum.Gün sonunda görüşürüz.
Bana şans dileyin :) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?