16 yasindayim ve iliskiye girdim

ba
15 yaşındaki kız, lise 1 e başlar evlenmez.
başlamazsa? evlenmeye karar verirse? ama devlet buna yasak koyuyor sonra niye hamilesin? niye babana söylemedin?
Evet, cogu kiz 8 yasinda adet goruyor ulkemizde,sebebi hormonlu yiyecekler,degisen doga kosullari. Bilmiyor musunuz?
@Mune arkadas aleni sekilde sapikligi savunuyor yahu, saygisizlik yapmak istemiyorum ama bu kadari da olmaz artik

çığu kız 8 yaşında mı adet görüyor.
bacım sen Afrika'dan mı katılıyosun?
pes
bu cehaletinle bi de muneye şikayet mi ediyosun pes ötesi

bu konuya son kez yazıyorum. bu çocuk olma yaşının evlilik suç oy atma vs her konuda tekrar düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.
daha da bişi demem keza burda iki kelam edince muneeeeğ muneeeğ

hiç hoş değil

öptüm..

ba

başlamazsa? evlenmeye karar verirse? ama devlet buna yasak koyuyor sonra niye hamilesin? niye babana söylemedin?

pes
Ankaradan oteye hic gecmemissiniz anlasilan. Doguyu tanimiyor ve bilmiyorsunuz.

Bu arada 15 yasindaki cocuk evlenmeye karar veremez. Okumasa bile. Devlet de buna destek cikamaz. Devlet sadece cinsellik yasama ihtimaline karsin cocuklara gerekli egitimi saglamakla gorevlidir.

ülkeni kötülüyorsun da 18 yaş altı ilişki yasalara göre suç. yurt dışında suç bile değil.

Hadi canııım, Yurtiçinide yurtdışına çok iyi bilirim ben merak etmeyiniz siz.

O değilde Bu ülkede yaşanan bunca şeyden sonra bir kadının çıkıp böyle Ülkeni kötülüyorsuna demesi çok tuhaf yanii, değişik bişey...:confused:

ba

pes
Karar veremez o karar ona ait değil.Bir evde herkesin bir sorumluluğu vardır.Çocuğun sorumluluğu da anaya babaya saygılı,vatanına milletine hayırlı bir evlat olup eğitimini tamamlamaktır.Ebeveynler çocuklarını bu şekilde yetiştirmelidir.Esas kızları okutmalıyız bu memleket te.Erkekler zaten yollarını buluyor.Herşey onların lehine.

Sahte üyenin sahte konusu altında saçma sapan bir şeyi savunan bir insanla tartışmak zorunda kalıyoruz resmen.. Ne değişik insanlar var onu görüyoruz en azından :KK69:
Ben ogretmenim demis ya ona uzuluyorum. Cocuklarimizi kimlere emanet edecegiz? Yoksa derdimiz tartismak degil kesinlikle

ergenlik demedim cancağızım. zira ikiye giden kız adet görse bile cinsel istek filan olmaz. korkar iğrenir
Ergenlik bile olsa 15 yaşindaki kızın evliliği normal falan değil
Ne biyolojik olarak ne fiziksel olarak evliliğe hazır değiller
Bir çok yerde görüyoruz 20 yaşında evlendim eger 25 yaşındaki aklım olsaydı bu adam benim bir gün sevgilim bile olamazdi diyenleri
Cinsel birlikteliğe de hazir değiller

20 yaşında aldığı kararlardan pişman olan insanlar varken siz iki sene önce ip atlayan çocuğa evlenebilir 18 yaş sınırı doğaya aykırı diyorsunuz

Dediğiniz sey çok tehlikeli sizin gibi düşünenler olduğu için bir lise arkadaşım adet gördüğü zaman intihar etmeye kalktı beni evlendirecek ailem okula gondermeyecekler diye

Yine bir komşumuz anlatıyordu 14 yaşında evlendirilmis kızıma alinan bebeklerle oynuyordum herkese benim bebeğime oyuncak bebek alin diyordum diye
Bunların hepsi insanlık suçu resmen

Senin bu yaşta dersini okulunu düşünmen gerekmiyor muydu....
Cocuksun dicemde ilişki yaşamaya aklın bayağı bir erdigine göre çocuk değilsin...
Sana abla tavsiyesi derslerine odaklan ıyi bir gelecek hazırla kendine..

Ben ogretmenim demis ya ona uzuluyorum. Cocuklarimizi kimlere emanet edecegiz? Yoksa derdimiz tartismak degil kesinlikle
Bu yüzden çocukların okulda öğretmenlerin hangi konuları vs konuştuklarını tartıştıklarını aileyle paylaşmaları gerekiyor, ki önceden önlem alınsın. Yine de umarım kimse bu tür “öğretmenlere” çocuklarını emanet etmek zorunda kalmaz.

Bu yüzden çocukların okulda öğretmenlerin hangi konuları vs konuştuklarını tartıştıklarını aileyle paylaşmaları gerekiyor, ki önceden önlem alınsın. Yine de umarım kimse bu tür “öğretmenlere” çocuklarını emanet etmek zorunda kalmaz.
Kesinlikle,ogretmenler cocuklara ailelerinden daha yakin olmak durumunda kalabiliyorlar cogu zaman. Benim goremedigimi anlayamadigimi onlar aldiklari egitim sayesinde anlamlandiriyorlar. Yani,en azindan gordugum tanidigim ogretmenler bu sekilde. Okuduklarim resmen hayal kirikligi oldu su anda

Son 15 yıl içinde Çocukların pisa, oecd de neden sıfır çektiklerini, okuduklarını bile niye anlamadıklarını ben şimdi daha iyi anlıyorum:olamaz:
Ay demeyin oyle,cogunlukta olmasinlar bu yaklasimdakiler lutfen ya :( nereye gonderecegiz okula valla simdiden kara kara dusunuyorum oglum icin

ama beni korkuttu o ögenim zaten internnette yaş kısıtlaması var istese de giremiyor baska yerlere ama o okul yok mu o okul ooooof neler var neler daha 2. ci sinif ama ileler sorumsuz yolla okula basim dinlensin ver interneti cenesi kesilsin diye diye canavar yetistiriyorlar kizimin onlarla ayni sinifta 6 saat gecirmesi ooooofff cok kotüyüm

Bende mi tuhaflık var acaba biz bu çocukların yaşındayken "çocuktuk" ya aklimin ucundan geçmezdi böyle şeyler
Ne aceleleri var anlamıyorum zaten zamanı geldiğinde olur bi hayatını kur önce

Son 15 yıl içinde Çocukların pisa, oecd de neden sıfır çektiklerini, okuduklarını bile niye anlamadıklarını ben şimdi daha iyi anlıyorum:olamaz:
sen sadece ak partiyi kötülemek üzerine bir yaşam felsefesi benimsemişsin. çocuklar ilk kez recep tayyip erdoğan sayesinde insanca muamele gördüler. kitapları akıllı tahtaları kursları ücretsiz oldu. eskiden kan rwvan içinde sopa yerken şimdi kendilerine en ufacık hakaret bile ettirmiyolar.
ama siz görmüyorsunuz. gözleri vardır görmezler ne doğru bir kelammış.

Back
X