- Konu Sahibi Mervecimcanimm
Gençlik nereye gidiyo vallahi pess..29 yasimdayim 16 yasimda sevgili nedir bilmezdim bile.yazik böyle bi devirde cocuk yapip büyütücez ona korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yaptıysan yaptın her şeyi dine bağlamayın.insanın ahlaki duyguları vardır bir duruşu vardır.olan olmuş artık tabi konu doğruysaSelam
Ben 17 olcam ve bi cok büyük sorunum var, almanyada yasiyorum annemle ama o cok müsliman gibi yasamiyor, babam türkiyede ve o müsliman gibi müsliman, ve öyle yasiyor
evlenmeden önce iliskiye girdim 3 yildir erkek arkadasim,annem dün cikardi öyle sey yapdigimi ve cok cok kizdi, anliyorum kendimdemde utaniyorum
Odama kapattim agladim, düsündüm ve düsünüyorum nasil Babama anlatim yapdigim
Yalanda söylemek istemiyorum ama babam beni kizi olarak gözünden düsürsün de istemiyorum, cok zor durumdayim
hayır tr de olsan seninle birlikte olanı ihbar eder ve hapse attırırdık lakin orda böyle bişi yokNe yazalim TR de olsan evlen derdik ama değilsin![]()
Kuzum olan olmuş keşke olmasaymış ama olmuş olanla ölene çare yokSelam
Ben 17 olcam ve bi cok büyük sorunum var, almanyada yasiyorum annemle ama o cok müsliman gibi yasamiyor, babam türkiyede ve o müsliman gibi müsliman, ve öyle yasiyor
evlenmeden önce iliskiye girdim 3 yildir erkek arkadasim,annem dün cikardi öyle sey yapdigimi ve cok cok kizdi, anliyorum kendimdemde utaniyorum
Odama kapattim agladim, düsündüm ve düsünüyorum nasil Babama anlatim yapdigim
Yalanda söylemek istemiyorum ama babam beni kizi olarak gözünden düsürsün de istemiyorum, cok zor durumdayim
Yurtdışında yaşadığını yazmiş genç kızımız yurtdışında cinsel eğitimi erken yaşta veriyorlar.(12-13 yaşlarında daha erkende olabilir).Okullarda Erkeklere korunmaları için pre.veriyorlar .Bu yüzden yurtdışında erken yaşta ilişkiye giriyorlar.Bende yurtdişindayım daha çocuklarım küçük fakat şimdiden bilgilendiriyorum çünkü burda duyunca bazı şeyleri şimdiden korku sardı çocukları mı nasıl koruyabilirim diye.
ülkeni kötülüyorsun da 18 yaş altı ilişki yasalara göre suç. yurt dışında suç bile değil.Evet 16 yas coook erken ve büyük bir hata çok küçüksünüz daha...
Gerçi bizim burda 9 doldumu tamamdir. Hatta gecen 115 tane 15 yas alti hamilelik tespit ettiler. Nereye gidiyor bu dünya![]()
Yeni nesil de siz gibiler olmazsa korkulcak hiç bir şey de kalmazYeni nesilden korkucaksin.
Ne alakası var? O zamanla bu zaman aynı değil. Ki sizce doğru muydu o yaşta evlenip çocuk doğurmaları ve “yetiştirmeleri” ?yeni nesilden korkacaksın diyoruz da bizim babannelerimiz onların anneleri filan hep bu yaşlarda evlenmedi mi? ister severek ister görücü usülü..dedelerimiz sübyancı mıydı sapık mıydı? 20 yaşına gelip de evlenmeyene evde kalmış muamelesi yapılırdı. şimdi çıkıp da biri benim babannem 30 unda evlenmiş diyebilir ama ben çoğunluktan bahsediyorum.
şimdi kanunlarımız 18 yaş altını çocuk sayıyor diye kanunlara ters konuşmamamız gerekiyor sadece o kadar.. yoksa işin biyolojik yönü bambaşka..
Rica ediyorum düzgün bilgi edinmeden buraya doğru bir bilgi yazıyormuş gibi davranmayın.ülkeni kötülüyorsun da 18 yaş altı ilişki yasalara göre suç. yurt dışında suç bile değil.
zaman mı? insan biyolojisi zamanla mı değişiyor? yani bi yirmi yıl sonra 30 yaş altına mı çocuk diyeceğiz.Ne alakası var? O zamanla bu zaman aynı değil. Ki sizce doğru muydu o yaşta evlenip çocuk doğurmaları ve “yetiştirmeleri” ?
Siz destekliyor musunuz peki? Yani dedeler neneler kucuk yasta evlendi diye bu dogru bir sey degil, bizim tepkimiz sapikliga ve sapikligi destekleyenlere karsi yani. Yanlis anlasilmasin daülkeni kötülüyorsun da 18 yaş altı ilişki yasalara göre suç. yurt dışında suç bile değil.