• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yıldır basörtüsü takıyorum ama artık istemiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sef34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sef34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
112
121
103
Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi artık başörtüsü takmak istemiyorum.daha önce benim gibi düşünen,isteyen,yaşayan varsa yorumlarını almak isterim?

Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi artık başörtüsü takmak istemiyorum.daha önce benim gibi düşünen,isteyen,yaşayan varsa yorumlarını almak isterim?

Bu tamamen kendi karariniz olmali takip takmamak. Benim bir tanidigim basortusu takmaya karar verdi 2 yil sonra vazgecti su an takmiyor. Herkesin ozgur iradesi bu.

birilerinin baskısıylamı kapanmıştın

Ee çıkarın o zaman? Ben de kapalıydım açıldım tarzı yorumlar istiyorsunuz ama herkesin hayatı farklı buna siz karar vereceksiniz. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın.
Çıkaracağım zaten ama 16 yıl az değil.bu işin psikolojik boyutu var bir de.kapandığında ya da açıldığında gelecek tepkilere göğüs gerebilmek,güçlü olabilmek öyle zannedildiği gibi de kolay değil.evet o tarz yorumlar bekliyorum.onların hayatını kendi hayatıma copy paste yapmak için değil.sadece dertleşmek için

Yaşıniz kac merak ettim birde kendi isteginizle mi kapandiniz?
30. Evet isteyerek kapanmıştım başta.ya da söyle diyelim zaten kapanmam gerekir bilinciyle büyüdüğüm için çok da zor olmamıştı kapanmam.sonra çıkarmak istedim işte o zaman baskı vardı çıkarmamam gerektiği yönünde. Bunu kabullenip yasamaya başladım.

Sadece benimle aynı durumda olan insanlar varsa onlarla dertleşmek istiyorum. Bu hakkında bi fikrin bi diyeceğin yoksa ille de kendini bişey demek zorundaymışsın gibi hissetmene gerek yok.sus
Ayni tarz konular o kadar cokki.. ne diyelim

Yasiniz 30sa 14 yasinda kapanmissiniz. Yani cokta anlamli bir karar degildir o donemde ki karar bu senin hayatin nasil yasamak istiyorsan oyle yasa.

30. Evet isteyerek kapanmıştım başta.ya da söyle diyelim zaten kapanmam gerekir bilinciyle büyüdüğüm için çok da zor olmamıştı kapanmam.sonra çıkarmak istedim işte o zaman baskı vardı çıkarmamam gerektiği yönünde. Bunu kabullenip yasamaya başladım.
Nasil mutlu olacaksaniz oyle yapmalisiniz!

Bir 16 yıl daha takın bence.neticede kararlı ve gerçek hayattaki tepkilere gögüs gerebilecek yapıda olsanız sorma gereği duymazdınız..kişisel düşüncem takmaya devam etmeniz yönünde.

bir karar vermişsiniz vicdanınızı rahatlatmak için buradan destekçi arıyorsunuz . Siz bilirsiniz.

Bir 16 yıl daha takın bence.neticede kararlı ve gerçek hayattaki tepkilere gögüs gerebilecek yapıda olsanız sorma gereği duymazdınız..kişisel düşüncem takmaya devam etmeniz yönünde.

Ben gayet açık ve net yazdığımı düşünüyorum ama neden anlamak istemiyorsunuz.ahkam keseceğinize empati yapmayı deneseniz? Kimseye bişey sormuyorum zaten kararımı verdim.sadece benimle aynı şeyleri yaşayan birileri varsa dertleşmek paylaşmak istiyorum

Back
X