• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yıldır basörtüsü takıyorum ama artık istemiyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sef34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu konuda dertleşmek neden ki? Sonuçta herkes kendi inancı, isteği ve yaşamı doğrultusunda yaşar. Bu diğer konular gibi dertleşme konusu değil bana göre...
Yani siz bizlerden ne gibi bir yorum bekliyorsunuz?

Hem konu açıp hem de gelen yorumlara ters cevaplar vermek de moda oldu. Hanımlar haklı ne denilmesini bekliyorsun ki madem karar verdin verdiğin kararı uygulamaya dök hayatına bak işte, buradan daha çok kararsız olup bir gaz alma derdin var gibi görünüyor da bu konu çok hassas kim sana ne desin Allah aşkına

Hayat sizin, karar sizin, istemiyorsunuz. Hangi karar sizi mutlu ediyorsa onu yaparsınız , hiç bir şey zorla olmaz.
özgür iradeye sahipsiniz buna kimsenin müdahale etmeye hakkı yok. Halk ne der? Değil de Hak ne der? düşüncesi ile yaşamanız daha iyi olacaktır.

uzun yıllardır kapalı olup açılan bir sürü bayan var son zamanlarda.önceden de bu kadar var mıydı bilmiyorum ama son birkac yıldır baya gördüm.benim iki yakın arkadaşım yeni açıldı ve hic de açılacak gibi halleri yoktu o sinyali vermediler birgün açık gördüm ikisini de.ve şimdi açıklar kapalıyken giydikleri kıyafetleri giyiyorlar hatta. çevreden iş hayatından başörtüsü karşıtı insanlar da dahil bircok insan yadırgadı garip buldu bu durumu. ama insan nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı 14 yaşında ya da başka yaşta büyük bir istekle kapanırsın ama ilerleyen zamanlarda kaldıramayabilirsin kısıtlanıyor gibi hissedebilirsin.ne yapmak istiyorsan onu yap insanlar her daim eleştirecek kınayacak birşey bulacaktır önemli olan senin ne hissettigin ne yapmak istediğin.

Şu konuya gelen ''bize niye soruyorsun'' yorumunu yapanlar belli ki hiç mahalle baskısı nedir bilmiyor.Kadın belli ki etraftan çekiniyor,başına gelip de bir şey duymuş olan vs. var mı ne zorluk yaşadılar onu görmek için açmış.Her konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz.

Konu sahibi bu durum yaygınlaştı artık,bilemiyorum bulunduğunuz ortamı ama insanlar en fazla bir iki gün dikkat eder,sonra alışırlar.

Karar senin, hayat senin deniyor
-Ay yok ben dertleşmek istiyorum.

Nasıl rahat edeceksen onu yap deniyor.

Kapanmaya devam et deniyor.

Açılacaksan açıl deniyor.

İstediği yanıt gelmiyor çünkü..”bende açıldım,vicdanım rahat, iyiki de açılmışım.” yorumunu bekliyor..o zaman dertleşmiş olacak hanımefendi.

Kendi bildiğinizi yapın. Kimseye bir şey söylemek o hadsizlerin söylediklerine göğüs germek Zorunda değilsiniz. Onlar kim ki sizin hayatınız hakkında yorum yapacak.

Herkes haddini bilsin artık yeter. Siz canınız ne istiyorsa onu yapın.

Back
X