16aylık kızıma çay dökül

Canım ben yine yazmıştım sana aklıma geldi içini rahatlatmak için bi daha yazayım dedim. 2 sene önce benim iki göğsümün arasına kaynar su döküldü ve aynı bu şekilde yandım. Lohusaydım sütüme ilaç kalıntısı geçer korkusuyla 1 kez yanık kremi sürdüm ve o şekilde iyileştirdim yaramı. İyileştiğinde aynı kızınınki gibi bordo kırmızı oldu ve 4-5 ayda tamamen soldu ve eski haline geldi. İlk etapta contratubex kullanmadığın için pembeli kırmızılı bir şekilde solacak ama iz kesinlikle kalmayacak Allah'ın izniyle! Sağlıkla büyüsün evladın inşallah.

Canım benim kardeşimin üzerine de çaydanlık devrilmişti. Sol tarafı omzuyla kolu yanmıştı eczanede sarı su diye birşey satılıyor. Toz da olabilir. Pahalı da değil. 3-5 tl bişi. Tavsiye ederim. Kardeşimde nokta kadar iz kalmadı

Canım ben yine yazmıştım sana aklıma geldi içini rahatlatmak için bi daha yazayım dedim. 2 sene önce benim iki göğsümün arasına kaynar su döküldü ve aynı bu şekilde yandım. Lohusaydım sütüme ilaç kalıntısı geçer korkusuyla 1 kez yanık kremi sürdüm ve o şekilde iyileştirdim yaramı. İyileştiğinde aynı kızınınki gibi bordo kırmızı oldu ve 4-5 ayda tamamen soldu ve eski haline geldi. İlk etapta contratubex kullanmadığın için pembeli kırmızılı bir şekilde solacak ama iz kesinlikle kalmayacak Allah'ın izniyle! Sağlıkla büyüsün evladın inşallah.
Ayy sağollllasın canım Allah razı olsun inşallah buda gecer suan beyaz oldu zatennn yazdgın ıcın sağolllasınn varoll rabbımmduşmanıma dahi yasatmasınnnn

Canım benim kardeşimin üzerine de çaydanlık devrilmişti. Sol tarafı omzuyla kolu yanmıştı eczanede sarı su diye birşey satılıyor. Toz da olabilir. Pahalı da değil. 3-5 tl bişi. Tavsiye ederim. Kardeşimde nokta kadar iz kalmadı
Onu ılk yandgında yıkadık canım ewet bılıoyorum yaptık onuda suan beyazladı yarası kuculuyonsanki ınş gecer valla sağollll canım

Onu ılk yandgında yıkadık canım ewet bılıoyorum yaptık onuda suan beyazladı yarası kuculuyonsanki ınş gecer valla sağollll canım
İnşallah geçer canım. Yaşayacağınız en kötü sıkıntı bu olmuş olsun. Allah daha beterini göstermesin.

Merhaba yazıları okuyunca bende yazmak istedim benim oğlum 6 aylıkken anakucağıyla birlikte kaynar çayın üstüne düştü ve yüzü yandı yani ağzının içi bile yanmıştı emin ol seni çok iyi anlıyorum bursada oturuyorum izmire acil ambulansla gönderdiler ve 1 hafta yoğun bakım gibi bi yerde kaldık oradaki doktorlardan allah razı olsun çok iyi baktılar hergün banyo yaptırdılar yüzündeki ölen derileri soydular yani bnm orda yaşadıklarım çok ağırdı ve şuan oğlum 4 yasında ve sadece ağzının yanında çok az var başka hiç bi yerinde kalmadı allaha şükür sende hiç üzülme allahın izniyle hiç bişe kalmaz

Merhaba yazıları okuyunca bende yazmak istedim benim oğlum 6 aylıkken anakucağıyla birlikte kaynar çayın üstüne düştü ve yüzü yandı yani ağzının içi bile yanmıştı emin ol seni çok iyi anlıyorum bursada oturuyorum izmire acil ambulansla gönderdiler ve 1 hafta yoğun bakım gibi bi yerde kaldık oradaki doktorlardan allah razı olsun çok iyi baktılar hergün banyo yaptırdılar yüzündeki ölen derileri soydular yani bnm orda yaşadıklarım çok ağırdı ve şuan oğlum 4 yasında ve sadece ağzının yanında çok az var başka hiç bi yerinde kalmadı allaha şükür sende hiç üzülme allahın izniyle hiç bişe kalmaz
Ayy siZinki daha zormus cok tesekkur ederim Rabbin kimseye yasatmasin dusmanima bile sizin gecti ise bzim ki de gecer o zaman umutlandim ..cunku vicdanen cok kotuyum millet kac cocuga bakiyor bn bi tane bakamadim ne hesap vercem diye buyuyunce onu dusunuyorun hatta..cok sagolun sey bide siz hic krem kullandiniz mi ben hala contractubex i kullaniyorumda ozel birsey mi yaptiniz gecsin diye sagolunnn cokkkkk

Evet zaten o vicdan azabı öldürüyo zaten dayanmak çok zor oldu ben kullancaktım doktorlarım önermedi bebanten kullandım başka hiç bişe kullanmadım bebek olduğu için seninkide geçer doktor kontrolüne götürüyor musun

Evet zaten o vicdan azabı öldürüyo zaten dayanmak çok zor oldu ben kullancaktım doktorlarım önermedi bebanten kullandım başka hiç bişe kullanmadım bebek olduğu için seninkide geçer doktor kontrolüne götürüyor musun
Goturuyorum canim suan ona dewam edicekmisimm bakalim gene gidicem ama cok saolll yaaa ..tskk ederim Allah razi olsunn

Allah sendende razı olsun cnm acil şifalar versin inş

Meraba gecen ay kızıma cay dokuldü suan yarası duzeldi iz kaldı contractubex isimli ilaç kullanıyorum gecer mi iziii var mı basına gelen cayır cayır yandııı kızımm
ben de elimi cayla yakmistim hic derim kalmamisti doktor bu izle yasamaya alis burda deri bile eskisi gibi olmaz ince ve burusuk kalacak kirmizi kalacak burasi demisti. O zaman bunu bir arkadasim onerdi onu da abisi demir celik fabrikasinda calisirken eriyik metal sicramis uzerine ne onda ne bende hic iz kalmadi. Bu gun hangi elimi yaktigimi doktorlar bile ayirt edemez. Kaldi ki kizin bebek daha iyilesir hic birseyi kalmaz.

ben de elimi cayla yakmistim hic derim kalmamisti doktor bu izle yasamaya alis burda deri bile eskisi gibi olmaz ince ve burusuk kalacak kirmizi kalacak burasi demisti. O zaman bunu bir arkadasim onerdi onu da abisi demir celik fabrikasinda calisirken eriyik metal sicramis uzerine ne onda ne bende hic iz kalmadi. Bu gun hangi elimi yaktigimi doktorlar bile ayirt edemez. Kaldi ki kizin bebek daha iyilesir hic birseyi kalmaz.
Neyleeee gectiiii anlamadimmm canimmmm saolasinn

Ozel birsey miii yaptinnn yani canim yazmamissinda insss gecerrr yaaa

Tam bir ay oldu oğlum yanalı:( dediğin yanık ünitesinde bizde 9 gün kaldık.gerçekten doktorlardan ve hemşirelerden allah razı olsun çok iyi baktılar.Bizim de üzerimize 1 çay bardağı çay döküldü 2.derece ve %10 yanık oluştu.çok zor günler geceler geçirdik.Orda şükretmeyi öğrendim beterin beteri var halimize şükredelim.ben ağırlıklı domuz yağı ve kantoron yağı kullanıyorum.yaramız kalmadı ama izimiz var:(en kötüsüde yanağında.dua ediyorum zamanla iyileşsin diye.ama öyle de böyle de biz onu çok seviyoruz.iz filan hiç önemli değil canı sağ ya o bize yeter...

Tam bir ay oldu oğlum yanalı:KK43: dediğin yanık ünitesinde bizde 9 gün kaldık.gerçekten doktorlardan ve hemşirelerden allah razı olsun çok iyi baktılar.Bizim de üzerimize 1 çay bardağı çay döküldü 2.derece ve %10 yanık oluştu.çok zor günler geceler geçirdik.Orda şükretmeyi öğrendim beterin beteri var halimize şükredelim.ben ağırlıklı domuz yağı ve kantoron yağı kullanıyorum.yaramız kalmadı ama izimiz var:KK43:en kötüsüde yanağında.dua ediyorum zamanla iyileşsin diye.ama öyle de böyle de biz onu çok seviyoruz.iz filan hiç önemli değil canı sağ ya o bize yeter...
Tabı kı oylee canım .Rabbım sıfa wersın ınsallah sızede bızımde ızımız duruyo4 ay oldu sarı kantaron yagı kullanıom ama domuz yagı bulsaydım kullanırdım cok ıyıymıs o gerckten sız nerden buldunuzz

Back
X