16aylık kızıma çay dökül

Tabı kı oylee canım .Rabbım sıfa wersın ınsallah sızede bızımde ızımız duruyo4 ay oldu sarı kantaron yagı kullanıom ama domuz yagı bulsaydım kullanırdım cok ıyıymıs o gerckten sız nerden buldunuzz
Oglun kac yasında bu arada canımmm

Tabı kı oylee canım .Rabbım sıfa wersın ınsallah sızede bızımde ızımız duruyo4 ay oldu sarı kantaron yagı kullanıom ama domuz yagı bulsaydım kullanırdım cok ıyıymıs o gerckten sız nerden buldunuzz
Eşimin iş yerinde göçmen bir abla varmış olar verdi sağolsun.dedemde geçen gün yumurta sarısı yağı çıkarmış.hepsinden dönüşümlü sürüyorum.Bizim doktorda kantoran yağı önerdi.hatta serviste bir arkadaşta sürmeye başladım çok iyi geldi diyince bende hemen aldım ondanda.yalnız dışarı çıkarıken mutlaka bepanten plus sür.soğuktan koru.

Anlad
Eşimin iş yerinde göçmen bir abla varmış olar verdi sağolsun.dedemde geçen gün yumurta sarısı yağı çıkarmış.hepsinden dönüşümlü sürüyorum.Bizim doktorda kantoran yağı önerdi.hatta serviste bir arkadaşta sürmeye başladım çok iyi geldi diyince bende hemen aldım ondanda.yalnız dışarı çıkarıken mutlaka bepanten plus sür.soğuktan koru.[/QUO

Back
X