Merhaba arkadaslar. İdeal kilomu hesapladım derken 16 kg fazlalık taşıdığımız hayretle görmüş oldum.kilo aldığımız farkındayım ama bu kadarına sasirdim. 30 yaşında 155 boyunda hiç çocuğu olmamış ve 66 kiloda olan bir bayanim.
Ben bu kiloları nasıl versem neysem? Resmen ağzım açık kaldı. Bana yardımcı olurmusunuz. İnsülin direnci var. Annem şeker hastasi. Ailede kalıtsal yani.
Göbek deliğinden ölçüm 92cm hedefim 68
Kalcam 102 hedefim 94 göğüsleri artık kendi halinde ölmeyeceğim. Üç ayda nasıl bu sonuçlara ulaşabilirim?
Merhaba arkadaslar. İdeal kilomu hesapladım derken 16 kg fazlalık taşıdığımız hayretle görmüş oldum.kilo aldığımız farkındayım ama bu kadarına sasirdim. 30 yaşında 155 boyunda hiç çocuğu olmamış ve 66 kiloda olan bir bayanim.
Ben bu kiloları nasıl versem neysem? Resmen ağzım açık kaldı. Bana yardımcı olurmusunuz. İnsülin direnci var. Annem şeker hastasi. Ailede kalıtsal yani.
Göbek deliğinden ölçüm 92cm hedefim 68
Kalcam 102 hedefim 94 göğüsleri artık kendi halinde ölmeyeceğim. Üç ayda nasıl bu sonuçlara ulaşabilirim?
Sizce böyle verirmiyim kiloları 4 ay gibi bir sürede?
Hergün 2.5 3 litre su
2 3 bardak yeşil çay
17 18 den sonra birşey yenmeyecek
Yavaş ye. Küçük lokmalar lokmalar 20 kere çiğnenecek
Hergün minimum 12.000 adım
1 saat tempolu yürüyüş
7 saat uyku
Sadece doğal olan şeyler tüketilcek karatay ve şeker orucu usulünce
Yemekler arası 5 saat minimum
Sadece 1 avuç büyüklüğünde yenecek
Acıkma hissinden önce şu içilecek
Sizce nasıl?
Evet yanlışlıkla boş atmışım ama sonra yazdım altındaAlintilasmissin ama yorumunu göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?