17+4 Kramplar/Kasılmalar

TheSweetWitch

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
2.044
1.638
63
Tam olarak nasıl tarif etmeliyim bilmiyorum ancak göbek deliğimin alt kısmında ara ara bir baskı, kasılma hissediyorum sabahtan beri. Geçen hafta kontrole gittiğimde zaman zaman sağ kasığıma ağrı girdiğini söylemiştim; doktor muayene edip sorun olmadığını ve büyümeye bağlı bu tür durumların normal olduğunu söylemişti. Bu yaşadığım his de yine aynı sebeple ve normal mi?
Sanki biri o bölgeyi sıkıp bırakıyor gibi bir his ama sürekli yok sabahtan beri ara ara gelip gidiyor.

Haftanız için normal sanırım bende de çok oldu ilk gebelik olduğu için vücudun gebeliğe uyumunun neredeyse her aşamasını hissediyorum

Haftanız için normal sanırım bende de çok oldu ilk gebelik olduğu için vücudun gebeliğe uyumunun neredeyse her aşamasını hissediyorum
Çok evhamlı biri değilimdir aslında, her şeye olabilir gözüyle bakıyorum. Ama 3-4 gündür düşük tansiyonla geziyorum bir de bu durumu yaşayınca emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…