17+5 haftalık gebelikte hareketler hissedilirmi

Gamzennur17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
89
9
1
25
Kızlar acil toplanın birşey soracağım öncelikle bu benim ilk gebeliğim 17+5 haftalığım arada bir kıpırdanma oluyor ben aslında gazdır vs diye tahmin ediyordum fakat böyle o kıpırdamalarda az da olsa kasıklarımda sancı oluyor fakat gelip geçici bu bebeğin hareketlerimi bilmiyorum tecrübeli annelerimiz beni ve benim gibi olan anneleri aydınlatabilirler mi ? Malum ilk gebelik birşey bilmiyoruz arada endişeleniyoruz
Kızlar birde ben hamile kaldığımda 67 kilodaydım şunda sadece 2 kilo almışım bu normalmi
Birde göbeğim çok çıkmadı benim bazı anne adaylarıyla aynı haftadayım ama onların karınları belirgin şekilde benimki daha çıkmadı
Tecrübeli annelerimiz aydınlatabilirmi beni

Hissedilebilir ben ilk net hareketi 18+2 de hissettim ondsn önce kıpırdama gibiydi

İkinci gebeliğim tam anlamıyla 20. Haftamda hissettim

Kaçıncı haftada hissettiniz ve nasıl bir hareketlilik
18 gibi hissediyordum…Doktor inanmadı ama olsun…20 de daha netleşti.18 deyken Böyle çok hafif pıt gibiydi her gün hissetmiyordum çoğu zaman akşamları oluyordu.Çikolatalı süt içmiştim ilk o zaman hissetmiştim öğlendi sanırım

Ya çok güzel bir duygu bende tam net hissettiğim zaman eminim gerçek duygum ozmn ortaya çıkacak şimdi çok fazla bir duygu yok malum herkes gazdır vs diyince acabamı diye düşünüyorum ama hayırlısı umarım biran önce hissederim bebeğimi açıkçası bazen hamile olduğumu bile unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…