• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 17 aylık hala cignemiyor yutuyor çok üzülüyorum aglicam artık mutsuzzluktan nenyapabilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Esnhmd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
13
2
1
31
Taneli veriyorum ağzında tutuyor uzun süre sonra çiğnemeden yutuyor eline veriyorum ya atıyor ilgilenmiyor ya emiyor ya da ağzına ısırıp alsa eli ile cikariyor veya yine ağzında tutuyor asla çiğneme yok kafayı yicem napcam ben

Blw ye baslayin. Birakin atsin. Elbet acikacak ve acikinca yiyecek. 1 gün aç yatsa ölmeyecek rahat olun.

Benim dayım 50 yaşında hâlâ çiğnemeden yutuyor yemekleri.
Yemek yemesi en fazla 4-5 dakika sürüyor gerçekten.
Ne yapın edin çiğnemeyi öğrensin sakız falan deneyin belki faydası olur.

Taneli veriyorum ağzında tutuyor uzun süre sonra çiğnemeden yutuyor eline veriyorum ya atıyor ilgilenmiyor ya emiyor ya da ağzına ısırıp alsa eli ile cikariyor veya yine ağzında tutuyor asla çiğneme yok kafayı yicem napcam ben
Yeni mi başladı?Püre şeklinde mi verdiniz sürekli?Ek gıdaya geçtiğinden beri kızıma Blw yöntemi uyguladım ama 15-17 ay arası bütün olarak yutma eğilimi bizde de oldu.Şu an geçti çok şükür. Çatal ve kaşığı eline verin dökerek vs yemeye çalışsın bizde oldukça işe yaradı.Ebebekten almıştım ucu küt şeklinde çatallar var güvenilir tavsiye ederim.

Back
X