Davranış Bozuklukları 17 Aylik oglum..

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

dilo89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
59
1
86
36
Hollanda
Arkadaslar benim 17 aylik oglum var. Buaralar oyle kotu olduki onune gelene hep vuruyor. Bana bile vuruyor. Oyuncaklarini paylasmiyor hemen bagiriyor. Banada cok bagli pesimden ayrilmiyor. Bu durum normalmi sizce?

benim oglumda oyleydi ama onune gelene degil ozellikle bana vururdu))) oyuncak paylasamam gibi bi sorun olmuyordu ama tabiki kendine ait oyuncagi baskasinda gormeyi hic sevmezdi ama oyla aglama falan tutmuyordu. ama bazi cocuklar oluyor oyle sonra degisiyorlar. guzelce, buyuk adamla konusur gibi boyle davranmanin yanlis oldugunu anlatmak lazim))

benim oğlum hem çok cana yakın hemde çok saldırgan kendinden küçüklere birşey yapmıyor ama yaşıtlarına ve büyüklere çok vuruyor. Dün nerden öğrendiyse bana bir kafa attı gözümün üstü şişti. 2 yaşına kadar düzeleceğini umuyorum çevremdeki örneklerden..

Back
X