17 günlük burnum yorum size ait :((

angelone

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
1.369
1.820
133
17 temmuzda oldum ameliyatımı. tam 4 saat sürdü, burun etlerim küçültüldü,kemik eğriliğim düzeltildi, içerdeki kırık onarıldı ve estetik yapıldı. doktoruma göre başarılı bir ameliyat oldu ve fındık gibi bir burun yapıldı. ama şu an öyle şişki kendimi küçük bir domuzcuk gibi hissediyorum ( önceki burnum gerçekten çok kötü bir burundu. umarım bu şişlikler iner ve gerçekten fındık gibi bir burnum olur. öncesi ve sonrası fotolarımıda ekliyorum,yorumlarınız gerçekten önemli.

ben hangisi önce hangisi sonra anlayamadım neden böyle bir durum var ki? şişliklerden dolayı olabilir tabiki

daha 17 gunlukmus burnusun dur bakalım bı sslıkler gıtsın acele etme :) ktude durmuyo ayrca :) benımde 15 gn oldu :)

daha 17 gunlukmus burnusun dur bakalım bı sslıkler gıtsın acele etme :) ktude durmuyo ayrca :) benımde 15 gn oldu :)

geçmiş olsun sana da. aynaya baktığımda başka biriyim sanki, alışamadım, çok iri ve şiş gözüküyor, önden özellikle ((

Öyle kötü şişlerim vardı ki hep derdim Maymun benden güzeldir kesinlikle diye.Çok fazla aynaya bakma ve sabret en zoru başarmışsın bundan sonrası da sabır.Zamanla oturacaktır burnun endişelenme istiratine bak.Gayet güzel duruyor burnun geçmiş olsun.

geçmiş olsun sana da. aynaya baktığımda başka biriyim sanki, alışamadım, çok iri ve şiş gözüküyor, önden özellikle ((

tesekkr ederım canım benım bende oyle aynaya baktıgımda baskasını gruyo gıbı oluyrum ama gecıcek merk etme daha cok erken ıkı haftalık bı burundan bahsedıyoruz :) canını sıkma bosyere

Ama cok oynanmis burnunuzla bir suru sorun halledilmis. Burun ucu sisi inince belli ki guzel kavisli findik gibi bir burnunuz olucak.. 15 gun sonra belli eder kendini burun isi sabir isi.. Ama kafaniza takmayin gercekten inince guzel olucagi belli

sısılıkler ındıkten sonraaa fındık kadar guzel bır burunun olucak merak e tme cnm daha cok yenı kıme oldun amelıyatını bu arada ??

saolun kızlar, ben de kendimi motive etmeye çalışıyorum sürekli, ,necek o şişlikler küçülecek diyorum ama sanırım uzun bir zaman alacak. önden hiç bakamıyorum bir tarafım daha şiş olduğu için yamuk görünüyor

Burnunun eski halinin hic estetige ihtiyaci yokmus bnce yaptrmasaydin daha iyi olurmus . Ama yinede kotu degil burnun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…