sağlık içinse iyiki olmuşsun güzel olmuş zaten tam halini alınca daha güzel olur. zevk için olanları hiç anlamamışımdır zaten..
Psikoloji de bir sağlık işidir. İnsanın yaradılışında vardır; kendini güzel görme isteği, insanlara da güzel görünme dürtüsü. Bunu hiç kimse inkar edemez. Eğer kişi, GÖRÜNTÜ/ESTETİK/GÜZELLİK itibariyle de istenmeyen durumlar, sıkıntılar yaşıyorsa pekiâlâ estetik olabilir. Bunun nedeninin, niçininin de başkalarınca anlaşılması beklentisi içinde olmaz...
merhaba benım burnumda 13 günlük şuan sizinkine benzettim braz ne oldu son durumu nedr burnunuz düzeldimi acabasaolun kızlar, ben de kendimi motive etmeye çalışıyorum sürekli, ,necek o şişlikler küçülecek diyorum ama sanırım uzun bir zaman alacak. önden hiç bakamıyorum bir tarafım daha şiş olduğu için yamuk görünüyor
17 temmuzda oldum ameliyatımı. tam 4 saat sürdü, burun etlerim küçültüldü,kemik eğriliğim düzeltildi, içerdeki kırık onarıldı ve estetik yapıldı. doktoruma göre başarılı bir ameliyat oldu ve fındık gibi bir burun yapıldı. ama şu an öyle şişki kendimi küçük bir domuzcuk gibi hissediyorum( önceki burnum gerçekten çok kötü bir burundu. umarım bu şişlikler iner ve gerçekten fındık gibi bir burnum olur. öncesi ve sonrası fotolarımıda ekliyorum,yorumlarınız gerçekten önemli.Eki Görüntüle 770664 Eki Görüntüle 770665 Eki Görüntüle 770666 Eki Görüntüle 770664 Eki Görüntüle 770665 Eki Görüntüle 770666
17 temmuzda oldum ameliyatımı. tam 4 saat sürdü, burun etlerim küçültüldü,kemik eğriliğim düzeltildi, içerdeki kırık onarıldı ve estetik yapıldı. doktoruma göre başarılı bir ameliyat oldu ve fındık gibi bir burun yapıldı. ama şu an öyle şişki kendimi küçük bir domuzcuk gibi hissediyorum( önceki burnum gerçekten çok kötü bir burundu. umarım bu şişlikler iner ve gerçekten fındık gibi bir burnum olur. öncesi ve sonrası fotolarımıda ekliyorum,yorumlarınız gerçekten önemli.Eki Görüntüle 770664 Eki Görüntüle 770665 Eki Görüntüle 770666 Eki Görüntüle 770664 Eki Görüntüle 770665 Eki Görüntüle 770666
Ama cok oynanmis burnunuzla bir suru sorun halledilmis. Burun ucu sisi inince belli ki guzel kavisli findik gibi bir burnunuz olucak.. 15 gun sonra belli eder kendini burun isi sabir isi.. Ama kafaniza takmayin gercekten inince guzel olucagi belli
son halini de paylasirmisin lutfen. 1 ay oldu benim. Aynu seninkine benzigor . Umitsizim
Ben biraz once ameliyat oldum burnumdan. Sisti iste benimde doktor ufak bir operasyon daha olabilirsin istersen dedi. Haftaya kendim acicam o zaman ceker koyarim
kime oldunuz şuan nasıl memnun musunuz?
kime oldunuz şuan nasıl memnun musunuz?
Fotografimi koydum bakabilirsiniz
süper olmuş canım bu kadar yakışır bi burun surata! bende haftaya fotoğraf çekimine gidecegim halis bey'e inş senin gibi güzel olur güle güle sağlıkla uzun yıllar kullan yeni burnunu! :)
birde halis beyle görüşmeye gittiğimde tavsiye edeceğin bi konu var mı şunu söylemeyi unutma atlama gibisinden doktor karşısında heyecandan neler soracagımı unutuyorum:)
Coook tesekkurler darisi herkesin basina :))
Halis bey zaten her seyi anlatir soyler. Kendisi cok dogalliktan yana. Ben israrla kavis istiyorum yuzume yakisan derecede diye vurguladim hatta bayilmadan once son sozlerim kavisi unutmayin oldu :)) ne istediginizi ne beklediginizi cok iyi ifade edin ki olabilirligini soylesin. Gercekten yuze uygun burun yapiyor. Cok gecmis olsun simdiden
cok sagolll :)
görüşmeden sonada yazarım nasıl geçtiğini eylülün ilk haftasında olacagım ameliyat fotoları atarım burdan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?