17 günlük burnum yorum size ait :((

merhaba benım burnumda 13 günlük şuan sizinkine benzettim braz ne oldu son durumu nedr burnunuz düzeldimi acaba

Anlayaamdim ki çok önden de foto çekip koysaydiniz keşke belli olmuyor.. Ama büyük gibi biraz

​Ben de onu diyecektim.. yeni halinin önden fotoğrafı yok mu ?

cok dogal bır burun yapmıs doktorunuz bır kere burun ucunuz cok genıs ve burnunuz kemerlıymıs ıncelmıs olması ıyı ve kalkık bır burun yapısına kavusmusunuz

..........................,,,,....................

Son düzenleme:
Ama cok oynanmis burnunuzla bir suru sorun halledilmis. Burun ucu sisi inince belli ki guzel kavisli findik gibi bir burnunuz olucak.. 15 gun sonra belli eder kendini burun isi sabir isi.. Ama kafaniza takmayin gercekten inince guzel olucagi belli

son halini de paylasirmisin lutfen. 1 ay oldu benim. Aynu seninkine benzigor . Umitsizim

Yeni fotoğrafta paylasirsaniz sevinirim. Zamanla nasil degistigini merak ediyoruz. Eminim çok gizel olmustur

Son düzenleme:
Benim de 3 haftalık sekli sizinkine benziyor ama benimki biraz daha kalkik. Bir tarafim daha çok sisti resmen kanat oyuntum kalmadi dümdüz oldu diğer tarafta kanadimin oyuk olduğu kisim çok belli. Böyle kalicak diye korkuyorum haftaya kontrolüm var resmen iple cekiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Fotografimi koydum bakabilirsiniz

süper olmuş canım bu kadar yakışır bi burun surata! bende haftaya fotoğraf çekimine gidecegim halis bey'e inş senin gibi güzel olur güle güle sağlıkla uzun yıllar kullan yeni burnunu! :)

birde halis beyle görüşmeye gittiğimde tavsiye edeceğin bi konu var mı şunu söylemeyi unutma atlama gibisinden doktor karşısında heyecandan neler soracagımı unutuyorum:)

Coook tesekkurler darisi herkesin basina :))
Halis bey zaten her seyi anlatir soyler. Kendisi cok dogalliktan yana. Ben israrla kavis istiyorum yuzume yakisan derecede diye vurguladim hatta bayilmadan once son sozlerim kavisi unutmayin oldu :)) ne istediginizi ne beklediginizi cok iyi ifade edin ki olabilirligini soylesin. Gercekten yuze uygun burun yapiyor. Cok gecmis olsun simdiden

cok sagolll :)
görüşmeden sonada yazarım nasıl geçtiğini eylülün ilk haftasında olacagım ameliyat fotoları atarım burdan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…