17 hafta vajinal batma

gumus82

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
3.626
3.931
133
17 haftadayim çok az bir kanamam oldu durdu şükür inşallah devam etmez yatak istirahati verildi ama bir sorum var vajinadan batma bazen sanırım kasıkta normal mi bunlar vajina batması beni korkutuyor yaşayanlar var mı ?

Labia minora denilen yerden vajinaya yani içeri doğru zonklama oluyordu bende ara ara. Günlük pede gelen kanamalar yaşadım. Yatak istirahati ile geçiyor. Normal ultrasonla görmeleri zor ama bazı cok kaliteli ultrasonlar var perinatologlar kullanıyor gebellikle onlari. Ona muayeneye gittigim zaman plesenatanin rahim ağzına baskı yaptığını ogrendik. Kanama sebebi olarak da o gösterildi. Marjinal plesenta previa olduğu için kanama da az oluyormuş. Dikkate alın bu kanamayı, ben ilkinde dinlenip gecti diye ayaklandigim zaman hooop bi anda yine kanama yaşamıştım. Plesantasini yukari çekmesini bekliyoruz bebeğin, günün çoğu yatarak geçiyor. Belki bir progesteron desteği başlarlar. Ama bazılarında da öylesine tek kanama olup hiçbir sebep olmaksızın sonra bir daha hiç kanama yaşamıyorlarmış. Belki sizin de öyle sebepsizdir. Yine de dikkatli ve tedbirli olmakta her zaman fayda var

Back