17 haftalık hamileyim..bi bakıverin kızlar...

aysenaz20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
3
0
36
Ankara
kızlar...bilen vardır diye sorucam...
hamilelik başlangıcıyla akıntı başlıyor haliyle buna alıştık...ancak 2 gndür sanki su akıyor bakıyorum ıslak çamaşırım...
yaw bi sürü kurgu yaptım bebeğin suyumu gidiyor falan diye..tamamen kokusuz ve renksiz gibi...ağrım falan da yok...
daha bu haftada idrar kaçırıyor olabilirmiyim fark etmeden?doktorumuda aramak istemedim...
bu konu hakkında bilgisi olan varmı? bunu yaşayan varmı arkadaşlar...
bi el atın yardım edin kızlar.........:emir_bebek:

Gozun aydın saglıkla gelır ınsallah bebegın:) Bence hıcbı sorun yok benm o haftalarda hıc akıntm olmuodu duyuodum cok akıntm var bılmem nee acaba sorun bendemı dıye korkmustum hattaa ınsan ılk gebelıgı olnca sacma sapan seyler kuruo aklında:)) Sen yınede ıhmal etme tabıkı dr sor ama bı sorun oldugunu sanmıorum hıc takma kafana bosunaa cok normal seyler bunlar:)

Bi doktorunuza soruverin, akıntıyı görmeden burda ne saöylesek yalan. Çok pimpirikli olmamak lazım hamilelikte ama bu tür rutün dışı gelişmeleri de doktorla paylaşmakta fayda var.

benim de o haftalarda benzer bir şikayetim olmuştu. yapılan idrar testinde çoğu hamilelerde ortak bir sorun olan idrar yollarında hafif bi enfeksiyon çıkmıştı. ilaç kullanılacak bir durum değil hamileyken akıntı olması. bol su içtiğinizde, günde 2.5 lt kadar sorun ortadan kalkıyor. doktorunuzla paylaşın bence idrar testi isteyebilir. dediğim gibi çok normal, rastlanan bir durum. görüştüğüm çoğu hamile bayanlarda aynı sorun vardı, panik yaşatmak istemem size. hayırlı olsun, sağlıkla alırsınız bebeğinizi inşallah.

tam 17.haftamdı bi hapşırdım su gibi bi akıntı geldi çok korktum dr.u aradım gel bakayım bile demedi.amniyon sıvısı kanlı sümüksü falan olur dedi zaten 17.haftada gelirse gebelik sonlanır dedi korkma su gibiyse bişey olmaz bacaklarına kadar ıslanması lazımmış

Back
X