- 19 Kasım 2019
- 243
- 307
- 23
- Konu Sahibi Kahvebademm
Yani progestan kullanırken adet olmazsın. Bence kötü düşünme iyiye de işaret olabilir
Bana transfer sonrası kanama agrı olursa normal endişe etmeyin dediler. Bakalım drun ne diyecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım canım insallah iyiye işarettir dediğin gibiYani progestan kullanırken adet olmazsın. Bence kötü düşünme iyiye de işaret olabilirBana transfer sonrası kanama agrı olursa normal endişe etmeyin dediler. Bakalım drun ne diyecek
Canım mesajını görmemişim kusura bakma şimdi gördümCevap verdimi doktorun canım nasılsın
Çok güzel çıkmış canım, çok şükürEki Görüntüle 2855930
Böyle çıktı kızlar 6.günümde insallah yalancı pozitif değildir çok ağladım çok
İnsallah ilerler koyulasır canım binlerce kez şükürler olsunÇok güzel çıkmış canım, çok şükür
Çatlatma iğnesi üzerinden kaç gün geçti ?
Süperİnsallah ilerler koyulasır canım binlerce kez şükürler olsun
Kuzum ben hiç iğne vurulmadım ondan erkenden yaptım aslında dondurulmuştu benim embriyom
Aminnn insallah ağrılar korkutuyo sadece canım. Doktoruma bir kez daha yazayım ağrı için 12.günden önce kan verme dedi veremiyorum o yüzden. Darısı senin basına Rabbim insallah seninkinide pozitif görmeni nasip eder Allah'ımSüperçok sevindim , kandada çok güzel görelim insallah
![]()
Amin canımAminnn insallah ağrılar korkutuyo sadece canım. Doktoruma bir kez daha yazayım ağrı için 12.günden önce kan verme dedi veremiyorum o yüzden. Darısı senin basına Rabbim insallah seninkinide pozitif görmeni nasip eder Allah'ım![]()
Aradım canım şimdi, parol içebilirsin ama ilave birşeye gerek yok dedi. Tutunmaya çalışıyor dedi. Kan vereyimmi dedim gerek yok şimdi test gününden önce verme dediAmin canımAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah, pozitifleri görelim
bende sıfır belirti . Sen dinlen bol bol, doktora bir sor bakalım ne dicek agrilara merak ediyorum. Ama ağrılı geçiren arkadaşlar var yazan buraya.
Dinlen canım. Güzel beslen ve bol su tüket . Allah’ın izniyle tutunacak insallahAradım canım şimdi, parol içebilirsin ama ilave birşeye gerek yok dedi. Tutunmaya çalışıyor dedi. Kan vereyimmi dedim gerek yok şimdi test gününden önce verme dedi
Yaaa çok güzel çıkmış bak çok sevindimEki Görüntüle 2855930
Böyle çıktı kızlar 6.günümde insallah yalancı pozitif değildir çok ağladım çok
Harika kuzummm insallahhh insalahhh. Ne zaman kan vereceksinBuda benim bu sabahki testimİnşallah ikimizde görcez kandada pozitifi
![]()
Çarşamba iş çıkışı vercem iğnemde var o günHarika kuzummm insallahhh insalahhh. Ne zaman kan vereceksin![]()
SenÇarşamba iş çıkışı vercem iğnemde var o gün
Geç tutunduysa çıkmayabilir canım.Kanda da pozitifleri görmeniz nasip olsun inşallahben de 17 Mayıs’ta transfer oldum ama evde erken gebelik testi yok, normal kaset testle yaparsam çıkar mı bilemedim, cesaret edemiyorum
![]()
İkinci transferim bu kez test yapmamaya kararlıydım, sizleri okuyunca bi fikrim değişti gibi oldu, haklısın teşekkür ederimGeç tutunduysa çıkmayabilir canım.