• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 mayıs transfer olacaklar 🥰

Yani progestan kullanırken adet olmazsın. Bence kötü düşünme iyiye de işaret olabilir ☺️ Bana transfer sonrası kanama agrı olursa normal endişe etmeyin dediler. Bakalım drun ne diyecek

Yani progestan kullanırken adet olmazsın. Bence kötü düşünme iyiye de işaret olabilir ☺️ Bana transfer sonrası kanama agrı olursa normal endişe etmeyin dediler. Bakalım drun ne diyecek
Bakalım canım insallah iyiye işarettir dediğin gibi

Cevap verdimi doktorun canım nasılsın
Canım mesajını görmemişim kusura bakma şimdi gördüm 🤗 verdi lekelenme olabilir endişelenme dedi sadece. Test günümü beklememi istiyor sanırım. Bugün markete çıktım hep yatıyordum. Ağrı girdi çok fena zor geldim eve hala daha ağrıyor . Su içmemiştim ilk idrar değildi ama belki çıkar dedim. Tek çizgi çıksa da üzülmicem dedi test yaptım

IMG_20210524_102217.webp

Böyle çıktı kızlar 6.günümde insallah yalancı pozitif değildir çok ağladım çok

Çok güzel çıkmış canım, çok şükür 🙏
Çatlatma iğnesi üzerinden kaç gün geçti ?
İnsallah ilerler koyulasır canım binlerce kez şükürler olsun 🙏🏻
Kuzum ben hiç iğne vurulmadım ondan erkenden yaptım aslında dondurulmuştu benim embriyom

Süper 👍 çok sevindim , kandada çok güzel görelim insallah 🙏
Aminnn insallah ağrılar korkutuyo sadece canım. Doktoruma bir kez daha yazayım ağrı için 12.günden önce kan verme dedi veremiyorum o yüzden. Darısı senin basına Rabbim insallah seninkinide pozitif görmeni nasip eder Allah'ım 🤲🏻

Aminnn insallah ağrılar korkutuyo sadece canım. Doktoruma bir kez daha yazayım ağrı için 12.günden önce kan verme dedi veremiyorum o yüzden. Darısı senin basına Rabbim insallah seninkinide pozitif görmeni nasip eder Allah'ım 🤲🏻
Amin canım🙏 Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah, pozitifleri görelim 🙏 bende sıfır belirti . Sen dinlen bol bol, doktora bir sor bakalım ne dicek agrilara merak ediyorum. Ama ağrılı geçiren arkadaşlar var yazan buraya.

Amin canım🙏 Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah, pozitifleri görelim 🙏 bende sıfır belirti . Sen dinlen bol bol, doktora bir sor bakalım ne dicek agrilara merak ediyorum. Ama ağrılı geçiren arkadaşlar var yazan buraya.
Aradım canım şimdi, parol içebilirsin ama ilave birşeye gerek yok dedi. Tutunmaya çalışıyor dedi. Kan vereyimmi dedim gerek yok şimdi test gününden önce verme dedi

Buda benim bu sabahki testim ☺️☺️ İnşallah ikimizde görcez kandada pozitifi☺️☺️

Eklentiler

• 1A660CE4-33CE-453E-B221-34A13E3F39FB.webp
    1A660CE4-33CE-453E-B221-34A13E3F39FB.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 30
Kanda da pozitifleri görmeniz nasip olsun inşallah 🍀 ben de 17 Mayıs’ta transfer oldum ama evde erken gebelik testi yok, normal kaset testle yaparsam çıkar mı bilemedim, cesaret edemiyorum 🤷‍♀️

Back
X