- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.758
- 248
- Konu Sahibi Kahvebademm
Ben cuma günü vericem canım 10.günüm oluyor o gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cuma günü vericem canım 10.günüm oluyor o gün
Canım erken gebelik testinde daha net çıkıyor. Çünkü ben evdeki normal testide denedim o çok silik çıktı . Erken gebelik testim çok net çıktıKanda da pozitifleri görmeniz nasip olsun inşallahben de 17 Mayıs’ta transfer oldum ama evde erken gebelik testi yok, normal kaset testle yaparsam çıkar mı bilemedim, cesaret edemiyorum
![]()
Çok teşekkür ederim, Perşembe günü kan verecem biraz daha sabretsem iyi olacak sanırımCanım erken gebelik testinde daha net çıkıyor. Çünkü ben evdeki normal testide denedim o çok silik çıktı . Erken gebelik testim çok net çıktı
Pembe akıntı görenlerin çoğu pozitif oluyorPembe akıntısı olan oldu mu ?![]()
İdrar testi yapmısmıydınPembe akıntı görenlerin çoğu pozitif oluyor![]()
İnşallah öyledir. Önceki transferde kahverengi akıntılar gördüm adet başlangıcıymış meğer, endişelendim bayaPembe akıntı görenlerin çoğu pozitif oluyor![]()
Hayır canım, yapmadım henüzİdrar testi yapmısmıydın
Canım benm pembe akıntım oldu önce kan kırmızı renginde geldi minik. Sonra pembe akıntım oldu herkes tutunma dedi test yaptım pozitif çıktı :)Pembe akıntısı olan oldu mu ?![]()
Progestan kullanırken mi adet oldunİnşallah öyledir. Önceki transferde kahverengi akıntılar gördüm adet başlangıcıymış meğer, endişelendim baya![]()
Çok şükür, darısı başıma inşallahCanım benm pembe akıntım oldu önce kan kırmızı renginde geldi minik. Sonra pembe akıntım oldu herkes tutunma dedi test yaptım pozitif çıktı :)
Günde 2 kere prolutex vuruyordum buna rağmen lekelenme oldu adet başlangıcı gibi, negatifi görüp bıraktım 2.günün sonunda sökülmeye başladıProgestan kullanırken mi adet oldun![]()
Normal kaset testler yüksek degerleri gösteriyo. Onla çıkmayabilir zaten endişer etmeyinNormal kaset test yaptım silik çizgi bile çıkmadı![]()
İnşallah.Normal kaset testler yüksek degerleri gösteriyo. Onla çıkmayabilir zaten endişer etmeyinKan tarihi ne zaman inşallah kanda görürsünüz güzel bi değer
Ya bende yaptım sizin ilki gün yaptıgınız gibi silik cıktı adetime 2 gün vardı bu yalancı pozıtıf dıye yorumları okuyunca prodıctor olanı aldım bugun yaptım hiç birsey yoktu tek çizgiydi kafam karıstı hangisini güvenicezBugünde test yaptım koyulaşıyo gibi sanki4 bugün
Bende beş tane vardı hergün yaptım koyulaştı. Aynı markadan varsa yarın tekrar yapın koyulaşma varmı bakın bi.Ya bende yaptım sizin ilki gün yaptıgınız gibi silik cıktı adetime 2 gün vardı bu yalancı pozıtıf dıye yorumları okuyunca prodıctor olanı aldım bugun yaptım hiç birsey yoktu tek çizgiydi kafam karıstı hangisini güvenicez
Adet olmazsam dediğiniz gibi yapıyım bariBende beş tane vardı hergün yaptım koyulaştı. Aynı markadan varsa yarın tekrar yapın koyulaşma varmı bakın bi.
Hayırlı olsun canım inşallah tutunur17 mayıs yani yarın transfer olacağım. Daha önce iki başarısız denemem var. İkinci tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. Dondurulmus embriyo transferi yapılacak 2 adetÖnceki tedaviden farklı olarak pgt ve histereskopi yapıldı. Bu hafta transfer olacak arkadaşlar birlikte bekleyelim
![]()