• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

17 mayıs transfer olacaklar 🥰

Kanda da pozitifleri görmeniz nasip olsun inşallah 🍀 ben de 17 Mayıs’ta transfer oldum ama evde erken gebelik testi yok, normal kaset testle yaparsam çıkar mı bilemedim, cesaret edemiyorum 🤷‍♀️
Canım erken gebelik testinde daha net çıkıyor. Çünkü ben evdeki normal testide denedim o çok silik çıktı . Erken gebelik testim çok net çıktı

Benimde bugün 9. gündü , 3.gün embriyosu konuldu 2 tane. Sabah kaset test yaptım , hiçbir şey çıkmadı :(

Bugünde test yaptım koyulaşıyo gibi sanki☺️☺️ 4 bugün
Ya bende yaptım sizin ilki gün yaptıgınız gibi silik cıktı adetime 2 gün vardı bu yalancı pozıtıf dıye yorumları okuyunca prodıctor olanı aldım bugun yaptım hiç birsey yoktu tek çizgiydi kafam karıstı hangisini güvenicez

Ya bende yaptım sizin ilki gün yaptıgınız gibi silik cıktı adetime 2 gün vardı bu yalancı pozıtıf dıye yorumları okuyunca prodıctor olanı aldım bugun yaptım hiç birsey yoktu tek çizgiydi kafam karıstı hangisini güvenicez
Bende beş tane vardı hergün yaptım koyulaştı. Aynı markadan varsa yarın tekrar yapın koyulaşma varmı bakın bi.

17 mayıs yani yarın transfer olacağım. Daha önce iki başarısız denemem var. İkinci tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum. Dondurulmus embriyo transferi yapılacak 2 adet ☺️ Önceki tedaviden farklı olarak pgt ve histereskopi yapıldı. Bu hafta transfer olacak arkadaşlar birlikte bekleyelim🥰
Hayırlı olsun canım inşallah tutunur 🤲🏻
adetin kaçıncı günü transfer için tedaviye başladın 17 Mayıs tedavinin kaçıncı günü oluyor 😊
Ben opudan sonra 2.adetimi bugün oldum pazartesi doktoruma giderim inşallah 🙏🏻

Back
X