17 yaşındasın ve 5 yıllık ilişkin mi var?
Neyse...
Sonuç olarak artık iletişim kopmuş, duyarsızlaşmış adam zaten böyle bir ilişki yürümezdi. Hayırlısı olsun, daha da mutlu olursun bir gün inşallah.
He tamam. Ya nedense lise çağlarında tanışılan kişiler değişiyor hep.Sanırım 17 yaşında ilişkiye başlamışlar şu an 23 yaşında.
Hayirlisi olmus eger devam etse daha cok yipranirsiniz. Hayatinizi paylasacaginiz insan zor gununuzde boyle yapiyorsa hic olmasin daha iyi. Uzmemeye calisin guclu olun allahim iyilerle karsilastirsin herkesinisanlimdan 5 yillik sevgilimden ayrildim bugun zatem sorumsuzlugu birktirmisti beni saygi denen bisey kalmamisti hic normal nisanlilar gibi oturup dugun tarihi ve evliligimizle ilgili bisey konusamadik biz oysaki ne hayallerimIz vardi 5 yildir bunlarin hayalini kurmustuk . ben 4 aydr rahatsizim hem pskolojik hem fiziksel en buyuk suclusu da o zaten 1 hafta once cok rahatsiz oldugum icin ona mesaj attim ihiyacim var ne olur gel diye oda bana isim var öluyonmu kaliyonmu sanki dedi hic bisy demedim ve 1 hafta dogru duzgun konusmadik kavga da etmedim ama bugun cok buyuk dertlerinin oldugunu benim pskolojimle ugrasamiyacagini hastaysam hastaneye gitcegimi onun ilac olmadigini beni avutamiyacagini onun sorunlarini soruncada bana sen kimsinde ben sana derdimi anlatacam dedi ve ihtiyacim var dememle dalga gecti yataklarami dustun sanki dedi ve aramizda 5 dk mesafe yok 1 haftadr 5 dk yanima gelmedi bile bunu bana kaza yaptiginda 10 gun rahatziligima ragmen basinda bekledigim onu yikadigim yemek yedirdigim coraplarini giydirdigim adam dedi ve ben bugun bitirdim .
He tamam. Ya nedense lise çağlarında tanışılan kişiler değişiyor hep.
Yani o dönemlerde uğruna karşılıklı öldüğün insan yıllar geçtikçe değişiyor. Hayatını geçireceğini düşündüğü kadın sen olmuyorsun belki de. Beklentileri farklılaşıyor, seninkiler aynı kalsa bile.
Canınfıstığı valla ben topluma şöyle bir bakıyorum da nazik insan sayısı sence fazla mı? Genel bir yozlaşma, duyarsızlık var.Aslında katılıyorum ama ayrılmanın da bir adabı var. Hani hayatını geçirmek istediği kadın konu sahibi değilse bile öküzlük yapmadan adam gibi ayrılsa daha iyi olur.
ben hemsireyim dilimizi yazmakta ya da kullanmakta da bi yanlisim oldugunu dusunmuyorum kendi kendine niye sacmaliyosunSen niye milletin ayağını yıkadın ki???
Fedakarlık yapa yapa bu itin peşinde gezeceğine bir okula gitseydin keşke en azından bir diploman olurdu. Bu nasıl bir yazmaktır arkadaş, ilkokul çocukları dilimizi bundan iyi yazıyor????
ben hemsireyim dilimizi yazmakta ya da kullanmakta da bi yanlisim oldugunu dusunmuyorum kendi kendine niye sacmaliyosun
ona o yardimlari yapmamdaki sebepde 12 yasinda anne ve babasini kaybetmis benden baska bakacak kimsesi yoktu
Neden kaza gecirince sen baktin yikadin giydirdin cidden cok merak ettimnisanlimdan 5 yillik sevgilimden ayrildim bugun zatem sorumsuzlugu birktirmisti beni saygi denen bisey kalmamisti hic normal nisanlilar gibi oturup dugun tarihi ve evliligimizle ilgili bisey konusamadik biz oysaki ne hayallerimIz vardi 5 yildir bunlarin hayalini kurmustuk . ben 4 aydr rahatsizim hem pskolojik hem fiziksel en buyuk suclusu da o zaten 1 hafta once cok rahatsiz oldugum icin ona mesaj attim ihiyacim var ne olur gel diye oda bana isim var öluyonmu kaliyonmu sanki dedi hic bisy demedim ve 1 hafta dogru duzgun konusmadik kavga da etmedim ama bugun cok buyuk dertlerinin oldugunu benim pskolojimle ugrasamiyacagini hastaysam hastaneye gitcegimi onun ilac olmadigini beni avutamiyacagini onun sorunlarini soruncada bana sen kimsinde ben sana derdimi anlatacam dedi ve ihtiyacim var dememle dalga gecti yataklarami dustun sanki dedi ve aramizda 5 dk mesafe yok 1 haftadr 5 dk yanima gelmedi bile bunu bana kaza yaptiginda 10 gun rahatziligima ragmen basinda bekledigim onu yikadigim yemek yedirdigim coraplarini giydirdigim adam dedi ve ben bugun bitirdim .
anne babasi yok yengeside 26 yasinda kendisi 23 o yuzden o halde onun bakmasi uygun olmaz diye ben kendi evimde baktim iyi davraniyodu ama aman aman bi minnet duymadiNeden kaza gecirince sen baktin yikadin giydirdin cidden cok merak ettim
Annesi kardesi yok mu bunun
Peki o zamanlar sana nasil davraniyordu elin ustunde tututup degerini biliyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?