meraba arkadaşlar..ben de 17 yaşında olmama rağmen aldatıldım hem de face üzerinden öğrendim çok uzun bi ilişki değildi 2 ay düzenli çıktık son 1 ay okullar açıldığı için dersler falan derken daha az konuşmaya başlamştık,o istemişti daha çok bunu ama hep mesaj atan beni ne kadar sevdiğini söyleyen oydu ben pek bi şey yapmıyodum(bu arada ayrı şehirlerdeyiz),en son seni seviyorumlu konuşmadan sonra bi hafta boyunca konuşmadık inat ettim mesaj atmadım bu arada faceni dondurmuştu bir hafta sonra açtı ve sonra bana ve bi arkadaşıma engeli bastı ama çok zeki ki diğer ortak arkadaşlarımızı engellemedi ve ilişkisi var yaptı bi kızla bu şekilde öğrendim ben de,arkadaşım bunu gördüğünde faceden yazmışlar hemen ben sevgilisiyim diye cevap geldi,ve kıza senin dışında bi ilişkisi var daha falan dediler kız hiç umursamadı şu an konuşmuyolarsa problem yok benim için ilişkimi böyle çocukça şeyler için zedeleyemem falan dedi anlatmaya çalışmışlar kız saçma saçma galiba ayrıldıklarını söylemeyerek düşüncesizlik etmiş falan dedi..sonra arkadaşım eski sevgilimi aradı açıklama yap sonra defol git falan dedi sabah konuşuruz diyip yüzüne kapattı kızın sonra bana mesaj attı:hayatımda birisi var. diye ben de .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.lik parayla değil tabi dedim cevap gelmedi..sonra kız çocuğun faceinden benm engelimi kaldırmş ve ekledi sırf kızla konuşmak için kabul ettim,işte bu yine düşüncesizlik etmiş,ama beni tercih etti,şöyle böyle bi sürü şey dedi sonra engelledim ve sildim,şu an bi iletişimimiz kalmadı ama o kadar vurgun yemiş gibi hissediyorum ki kendimi,ben her ayrılmaya çalıştığımda beni döndüren insan,milyonlarca sözler veren benden sözler isteyen insan benden ayrılmadan başka birine gitti,hem de hiçbi şey demeden,hiçbi açıklama yapmadan çekip gitti,napıyım ben şimdi ablalarım?napıyım..çok içime oturdu...