17 yaşında aldatıldım..

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
meraba arkadaşlar..ben de 17 yaşında olmama rağmen aldatıldım hem de face üzerinden öğrendim çok uzun bi ilişki değildi 2 ay düzenli çıktık son 1 ay okullar açıldığı için dersler falan derken daha az konuşmaya başlamştık,o istemişti daha çok bunu ama hep mesaj atan beni ne kadar sevdiğini söyleyen oydu ben pek bi şey yapmıyodum(bu arada ayrı şehirlerdeyiz),en son seni seviyorumlu konuşmadan sonra bi hafta boyunca konuşmadık inat ettim mesaj atmadım bu arada faceni dondurmuştu bir hafta sonra açtı ve sonra bana ve bi arkadaşıma engeli bastı ama çok zeki ki diğer ortak arkadaşlarımızı engellemedi ve ilişkisi var yaptı bi kızla bu şekilde öğrendim ben de,arkadaşım bunu gördüğünde faceden yazmışlar hemen ben sevgilisiyim diye cevap geldi,ve kıza senin dışında bi ilişkisi var daha falan dediler kız hiç umursamadı şu an konuşmuyolarsa problem yok benim için ilişkimi böyle çocukça şeyler için zedeleyemem falan dedi anlatmaya çalışmışlar kız saçma saçma galiba ayrıldıklarını söylemeyerek düşüncesizlik etmiş falan dedi..sonra arkadaşım eski sevgilimi aradı açıklama yap sonra defol git falan dedi sabah konuşuruz diyip yüzüne kapattı kızın sonra bana mesaj attı:hayatımda birisi var. diye ben de .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk.lik parayla değil tabi dedim cevap gelmedi..sonra kız çocuğun faceinden benm engelimi kaldırmş ve ekledi sırf kızla konuşmak için kabul ettim,işte bu yine düşüncesizlik etmiş,ama beni tercih etti,şöyle böyle bi sürü şey dedi sonra engelledim ve sildim,şu an bi iletişimimiz kalmadı ama o kadar vurgun yemiş gibi hissediyorum ki kendimi,ben her ayrılmaya çalıştığımda beni döndüren insan,milyonlarca sözler veren benden sözler isteyen insan benden ayrılmadan başka birine gitti,hem de hiçbi şey demeden,hiçbi açıklama yapmadan çekip gitti,napıyım ben şimdi ablalarım?napıyım..çok içime oturdu...

Bir şey diyim mi?
İyi ki 17 yaşında aldatılmışsın :)
Çünkü unutması, yenilenmesi çok daha kolay.
Ya daha geç yaşlarda aldatılsaydın da, hazmedemeseydin?
İnsan yaşlandıkça yenilenmesi unutması zorlaşır.
17 yaşında aldatıldım diye üzülme.
Hem o yaşlarda aldatılmak aldatmak çok normaldir. Duygular tam yerinde değildir.Herkes te akıl yoktur vs...
Ama yaşlandığında biri seni aldatınca, duyguların o kdr yerindedir ki seni yerinden yurdundan eder.
Hazmedemezsin.

canım üzülme tecrübe kazanmışsın. böylece hemen güvenmemen gerektiğini, insanlar olgunlaştıkça, ilişkilerinde olgunlaşacağını öğrenmişsindir.

geçmiş olsun bebişim çok kafana takma..

tam da sınav zamanıma denk geldi kafamı derse falan veremiyorum,yalnız kaldığım her dakika beynime düşünceler üşüşüyo,nasıl kurtulucam bilmiyorum ama şunu biliyorum ki onu düşünmeyi bile haketmiyor...

Kız boş ver. Yeni bir beraberliğin olacağı zamanda temkinli olursun hem. Aldatan aldanır. Güzel güzel dersini çalış okulunu geç kafan rahat olsun. Daha niceleri aldatıyor. Adamın hasını gözünden tanıyabilsek keşke.:97:

Leonela arkadasıma bastan sona katılıyorum kafanı cok takma heeey gidi heeyy!
Burada evli, cocuklu aldatılıp bosanan insanlar var bir yuva yıkılıyor ve o insanlar iyiki kurtulmusum deyip kendilerine bambaska bir hayat kurmaya calısıyorlar..
Bunları düsün kendini derslerinden uzaklastırma.

:) Teşekkür ederim.
Evet kesinlikle kurtulmuşum diye bakmalısın.

:) Teşekkür ederim.
Evet kesinlikle kurtulmuşum diye bakmalısın.

Canım sen yaşı genç olanların hatta çocuk yaşta olanların aldatılmayacağını mı düşünüyordun :)))

Daha yaşın küçükk ders çalış geleceğini hazırla bin tanesi koşar peşinde ,şuanki duyguların geçiçi emin ol abla tavsiyesi ..

sakın böyle bi ansanı affetme bile seni sevmiyor açık ve net seven insan kimseyle olamaz daha 17 yaşındasın önünde çok yol var geçer atlatırsın hem bu yaşta unutman hazmetmen daha kolay olur zamanla mutlu olcakasın karşına daha ne iyileri çıkar

YAZILANLARI OKUDUMDA BENCE HİÇ TAKMA BENDE 23 YAŞINDAYIM YAŞADIKLARIMDAN YANA UNUTURSUN SADECE İLK BAŞLARDA KOYAR DİNLEDİĞİN ŞARKILAR DUYGUUN SÖZLER ÖNEMLI OLAN ZORU BAŞARMAK VE BAŞKASIYLA BİRLİKTE OLUP AŞK YAŞADIĞINDA HİÇTE SEVMEMİŞİM İYİKİDE BİTMİŞ DİYECEKSİN BEN BİR ADAMI 18 AY ASKERDEN GELENE DEK BEKLEDIM ALMANYAYA GİTTİM ONCA TEKLIFE RAĞMEN GENE BIRAKMADIM CUNKU BEN ONU COK SEVDIM COCUKLUKTAN BERI DIYEBILIRIM AYNI MEMLEKETTENDIK CÜNKÜ EVLENICEKTIK VE SANA SU KADAR DIYEYIM NE OLDU BILIYOMUSUN GELDI VE BİTİ HEMDE EN YAKIN ARKADASIMIN ARKADASINA TEKLIF ETTIGINI DUYDUGUMDA KRIZ GECIRDIM KISKANDIGIMDAN MI HAYIR SEVGIMI BEKLEYSLERIMIN KARSILIGI BUMUYDU BU BAĞDAN BOŞALMIŞLIK NEYDI BEN ALLAHA HAVALE ETTIM GÜNLERCE AĞLADIM TAM 3 AY INANIRMISIN HIC EVDEN CIKMADIM AĞLA AĞLA BAKTIM OLCAK GİBİ DEĞİL İŞE GİRDİM HASTAHANEDE ÇALIŞIYORUM ŞİMDİ TAM 6 AY SONRA BIRIYLE TANISTIM ONUNDA BÖYLE CAN YAKICI İLİŞKİSİ VARDI VE BITMISTI ONUNLA HERGUNUMUZ HUZURLU GECTI VE OKDR MUTLUYDUMKI HALADA DEVAM EDIYO 1 YIL OLDU BU ARADA ESKISI DONDU INANIRMISIN ICIMDE KIPIRTI DEĞİL HİÇ BİR ATEŞ BILE OLMADI CUNKU ILK DEFA BIRIYLE BU KADAR YANYANA AŞK YAŞAMISTIM sımdı mCOK MUTLUYUM ALLAH HERKESEDE YAŞATSIN...

Kuzum benim geçmiş olsun öncelikle. Bir arkadaşın dediği gibi iyiki 17 yaşında olmuş bu olay ve yıllarını vermeden olmuş. Emin ol bu tür tipler sana çok büyük bir ders olucak ve evleneceğin kişiyi bunlara göre çok daha iyi seçeceksin. Hayatında başarılar cnm :)

Canıım benim bende seninle aynı yaştayım 17'yim henüz.Benimde çıkmak üzere olduğum biri bana bunu yapmştı ve çok üzülmüştüm.Sonra dedm ki ya o kim de üzülüyorum 5 para etmez biri için niye üzülüyüm.Değer mi değmezz ancak ona üzüldüğünle kalırsın hayatını mahfetcek şeyler yapma.Önümüzde bizi bekleyen bi sınav var kendini topla ve sınavına odaklan emin ol Allah nasip eder üniversiteyi kazanırsak daha doğru kişilerle karşılaşıcağız ben umuyorum.Kendini üzme,sınavına odaklan boşverse. Öptüm

Hepinize sonuna kadar katılıyorum ve çoookk teşekkür ederim yorumlarınız için :) bu yaşta başıma geldiği için gerçekten şanslı olduğumu biliyorum,insanları şimdiden daha iyi analiz etmeye başladım,insanların gerçek yüzlerini,kimseye güvenilip,inanılmayacağını çok net anladım ve böyle iğrenç insanların hayatımda olmayı haketmiyceklerini de..zamanla da geçer çok iyi biliyorum ama her ilişkimin hüsranla bitmesi illa her seferinde insanların iğrençlikleriyle karşılaşmam,sanki bu hayatta bi şeyler yapmışım da onun cezasını çekiyomuşum gibi hissettiriyo,siz ablalarım benden belki de kaç kat büyük acılar,nefretler yaşadınız bunun geçiceğini de biliyosunuz ama acıtıyo işte içimi..:43:

bende 17 yasında aldatılmıştım, İLK...
sıkma canını be güzelim aradan yıllar gececek ve sen keske onun ıcın uzulmeseydım dıyeceksın....

bende 17 yasında aldatılmıştım, İLK...
sıkma canını be güzelim aradan yıllar gececek ve sen keske onun ıcın uzulmeseydım dıyeceksın....

katılıyorum:) bak şimdi sözlüyüm.. hayalimdeki adamla hemde. inşallah ilerde sen de doğru kişiyi bulursun üzülme:7:

Back
X